676

До 696

преди 12 години

Имате ли квалификацията да извършите правен анализ на чл.10 ал.2 от Европейската конвенция за правата на човека? Ако нямате - не пишете глупостите на Ердоган, защото мнението му просто не струва- той не е юрист, не разсъждава като такъв , а говори като засегнато лице:) Изобщо не ме интересува мнението на ваш Ердоган- интересува ме мнението на вашите правоспособни юристи с диплома за юристи/ т.е. светско гражданско образование- магистратура/:)

675

уф

преди 12 години

Няма смисъл, има хора които са абдикирали от функцията мислене. Колкото и да им развиваш и пишеш те ще продължат да се изживяват като жертви, само какви жертви извършили толкова много зверства. Ако пък ние писнем, че е имало жестокости над нас ни се казва, ама не е вярно ако беше така нямаше да се тук. Извинете, аз не харесвам Франсетата те също са мнг костелив орех и от историята знам какви заигравки са имали с османците. Мислете трезво, реагирате като някакви ***!

674

Turkey

преди 12 години

Значи Саркози е евреин,щом дядо му е бягал от Испания.Всички европеъски евреи,които не са приели християнската религия са се спасили в пределите на Османската империя.Затова турците не им дреме какво мислят евреите за тях,защото евреите им са длъжници.А щом бащата на Саркози е участвал във кланетата в Алжир,значи е бил член на черния наказателен баталъон,които по нищо не се различавал.РЕВЕТЕ БУЛГАРЧЕТА :d

673

Turkey

преди 12 години

XYAYXAyhxayhxxyhaxyhyxyhxayhxAyhxayhxayxahyhxayhxayhxayhxyhAXyhxYhAXHyxahyОбичам го този човек бе! :D:D:D:D

672

Turkey

преди 12 години

Франция, че е извършила геноцид по време на своята колониална окупация на Алжир, предаде АП.Ердоган заяви, че френските колониалисти са извършили зверства в Алжир и че алжирци са били изгаряни в пещи.Ако Саркози не знае това, то нека попита баща си, заяви Ердоган.Той каза също, че дядото на сегашния френски президент навремето е избягал от Испания и се е скрил в Османската империя. Ако Саркози погледне към историята на своето семейство, няма да види нищо друго освен турска доброжелателност!

671

Продължение на 693

преди 12 години

Тоест- имате ОГРАНИЧЕНИЯ в упражняването на свободата на словото в конкретно изброени случаи:) Я да видим сега- сред "великите" турци има ли юристи, които са учили "Право на ЕС"/ не само шериата;)/ и разбират ли те за какво им се пише в пози коментар или по навик си реват" Дискриминация, нарушаване на свободата на словото, ксенофобия":) Ако има турски колеги, моля дайте и Вашето становище по този правен въпрос- видя се вече, че политиците ви са "гола вода", поне вие отсрамете Турция:)

670

Turkey

преди 12 години

Ашколсун! Сериозно!

669

До 690

преди 12 години

Хм..свободата на словото, казваш...Случайно да знаеш какво е основно човешко право? Общо взето, в правопто се борави с него, защото има тънкости, които не се знаят от много хора:) Само, че нищо не им пречи на блаженниоте незнаещи да си реват "Нарушава се свободата на словото":) като за начало- виж Европейската конвенция за правата на човека/ франция е страна по нея/Свобода на мисълта, съвестта и религията (Изм. - ДВ, бр. 137 от 1998 г.) Член 10 Свобода на изразяването на мнение 2. Упражняването на тези свободи, доколкото е съпроводено съсзадължения и отговорности, може да бъде обусловено отпроцедури, условия, ограничения или санкции, които са предвидениот закона и са необходими в едно демократично общество винтерес на националната и обществената сигурност и натериториалната цялост, за предотвратяването на безредици илипрестъпления, за защитата на здравето и морала, както и нарепутацията или правата на другите, за предотвратяванеразкриването на информация, получена доверително, или загарантиране авторитета и безпристрастността на правосъдието.

668

:)

преди 12 години

майко, кой клал македонци , че не разбрах в Пирин? Ами приемете закон забраняващ отричането на геноцида над алжирци от франсетата, какво по-просто от това. Малко ще ви е трудно да впишете българи и геноцид извършен от нас, колкото и да ровите, най-много някой документ от 7, 8 век, крум и как е пил някакъв череп в тези смътни времена. Извинете тук става въпрос за началото на 20 век :)) Турчета, турчета зверове сте и това, ама той Аллах ви казал така да убивате, изкормвате, изнасилвате

667

Анонимен

преди 12 години

Мдааа- смешна работа - турците искат да отнемат част от държавният суверенитет на френският народ, изразен чрез техният парламент:) Искат французите да приемат закони , угодни на турците, нали:) Да, АМА НЕ! БРАВО, ФРАНЦУЗИ - ЗАЩИТЕТЕ ПРАВОТО СИ ВЪВ ВАШАТА ДЪРЖАВА ВАШИТЕ ДЕПУТАТИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ВАШИТЕ ЗАКОНИ, А НЕ ТУРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ, КОИТО НЕ СА ФРЕНСКИ ГРАЖДАНИ, ДА ВИ ДИКТУВАТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЗАКОНИТЕ!

666

HASAN GUVEN

преди 12 години

681- голям човек си!единствения който правилно посяга вапроса по темата!прочем да не забравим и изваршения геноцид от французите в алжир и тунус!да не забравим и арменците как клаха беззащитни деца и жени в карабах!да не забравим българите как клаха в пирин и македония невинния македонски народ така както и турчин не е клал!но темата ни е свободата на словото а не геноцида!

665

Чист Българин

преди 12 години

Незнам за Турция ама скоро заминавам за чужбина и се налага да отивам в Турция за самолета защо ли? С турската авио линия направила договор компанията в която ще работя, защо не излитам от България нали сме напреднали? А ще се налага 7часа път до Турция?? Искам някои да ми отговори.

664

До 681

преди 12 години

:) Кой французин се интересува от турският НК и задължен ли е да го спазва на френска територия?! Франция има правото да си приема каквито си иска закони/ естествено, съобразени с правото на ЕС/:) Питам- защо Турция е въвела такъв текст в турският НК , а сега желае да възпрепятства правото на Франция да приема във вътрешното си законодателство френски закони, важащи за френските граждани?

663

Анонимен

преди 12 години

V NACHALOTO NA XX VEK BROYAT NA TURCITE E 9 000 000..BULGARITE SA OKOLO 4 000 000...V NACHALOTO NA XXI VEK TURCITE SAMO V TURKEY (BEZ KURDITE) SA 67 000 000...BULGARITE (BEZ TURCI,POMACI I ***) SA 5 000 000...NYAKOY E I IZVARSHIL GENOCID.....FRANZELA KADE SI ??????BAY SARKOZY.........ALOOOOOOOO.......

662

:)

преди 12 години

сигнализирам за неуместен коментар написан на латиница и съдържащ обидни квалификации на етническа основа, подклаждащ омраза и агресия. хайде, админе трий или ти сам ги пишеш

661

До 683

преди 12 години

В кое бе чоджум, Във диващина и варващина ли? :)

660

Анонимен

преди 12 години

много боб има българия да яде докато стигне турция......

659

Asparukh

преди 12 години

50 000 DAMI OT R.BULGARIA SA REGISTRIRANI PROSTITUTKI V EVROPA....V R.FRANCE RABOTYAT 32 000 BG PROSTITUTKI.....VIVA FRANCE..!...

658

!

преди 12 години

Източник в-к Дневник:-------"Йени Сафак" коментира: "Член 301 от турския Наказателен кодекс определя ,че е престъпление да се казва "че е имало геноцид срещу арменците". Във Франция е престъпление да се казва, че "геноцид срещу арменците не е имало". Дали някой ще забележи, че и в двата случая се ограничава свободата на мисълта и се пречи и на двете страни да си задават въпроси? Щетите от френския закон ще са огромни."--------Кой 1ви е лишил историята от възможност за спор? - пак диваците :)

657

я пак

преди 12 години

най-големият пазар за турски стоки е ЕС. точка по въпроса!