59

РРР

преди 12 години

Стига с този "ЦАР" Киро *** и "ЦАРИЦА" Костадинка крадлата и "ПРИНЦ" Ангелчо!!!!!!!!!!!!!!! *** ли ви плащат заплатите бе Днес.бг??? Егати *** сайт сте станали

58

kir

преди 12 години

Айде Кириле жив и здрав, че да можем повечко годинки все така зад решетки да изкараш! Пък като излезеш си *** по-скоро да не се мъчиш.

57

до 55

преди 12 години

Много са ,като крал Киро,...ние ще пукнем преди тях ,заради "успешни управнини", от 1989г. ,до днес ...!

56

до 51

преди 12 години

Извинявам се за намесата ,НО----за мен по-виновните са ....ПРОДАЛИТЕ СЕ БЪЛГАРИ И Бг--ИНСТИТУЦИИ на крал --Киро ---!Проблемът е там ,а не в *** ...Рашков ,и подобни като него !Защо се ---ПРОДАВАМЕ ,и то вече 22 г. .......?

55

Анонимен

преди 12 години

alo dnes bg za6to my se podmazvate na ciganina kato neprekasnato ni kazvate 4e tova e car qvno ste mnogo prosti 6tom edin prost *** vi se vijda za car

54

БГ

преди 12 години

И ДАНО ПУКНЕ ТАМ!!!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ БЪЛГАРИ.

53

Роко

преди 12 години

ей пошли драскачи от днес.бг , ако вие си имате тоя вмирисания *** за цар, аз НЕ!

52

Анонимен

преди 12 години

МИРОЛЮБКА ОТ БТВ ЩЕ МУ ХОДИ НА СВИЖДАНЕ,АХ КОЛКО ТОЛЕРАНТНА Е ТАЗИ ЖЕНИЦА.

51

крили рашков

преди 12 години

...скандираха: "Убиец" и "Няма да забравим" по адрес на Крили Рашков.Дали е случайна грешка?

50

ДО 46

преди 12 години

Мойто моче ясно е ,че ти цял живот си бърсал за...ци.Ако продължаваш ще те повишат в теляк....

49

Анонимен

преди 12 години

Ще полежи малко и ще го пуснат...Нима не знаете колко е велик българския съд,там са само хубавци,милионери,и милионерки,със мед да ги намажеш.

48

Бай Мангал

преди 12 години

Киролюбо, къде се скри ***, юдо ***???Толкова *** пари изяде уж да ни защитаваш, а сега никаква те няма???Кажи къде си, ***, чумо ***???

47

Shark

преди 12 години

Че те *** празнуват ли Коледа?? Не празнуваха ли байрями - майрями и т-н.

46

Стефка

преди 12 години

Няма ли да дойде Миролюба да го защити. Защо не продължава да коментира този случай ами дава разни интервюта насам-натам и се прави на жертва.

45

Анонимен

преди 12 години

Кирил Рашков a.k.a цар Киро. Тежък удар за кенефистанците. Кенефистанците. Най-мизерната и най-презряна *** на Европа. Единствената утеха на кенефистанците ***. Само *** са 1/1000 от милиметъра по долу от кенефистанците. И изведнъж някакъв *** започва да се зове ЦАР, да строи палати и да кара коли които един кенефистанец и за 10 живота да работи не може да си купи. Това кенефистанеца на може да преживее, а не че цар Киро не си плащал данъците и забогатял от нелегален алкохол менте. То колко по-големи мафиоти българи последните 20 години съдираха задниците на кенефистанците, а те само се дупеха и скланяха глава. Но *** много лошо ги удари. Втори удар за кенефистанците беше, че полицията не им позволи да го линчуват. Как може, скочиха кенефистанците - в една кенефистанска държава ние висшите кенефистанци да не можем да линчуваме по-долните от нас защото един младеж е скочил да се бие с автобус пълен с ***, пък те взели че запалили буса, потеглили и го прегазили (въпреки че *** Рашков нямаше нищо общо със случая и никакво обвинение за това не му се повдигна и няма никога да го обвинят). Сега въпросният цар го държат в ареста по политически причини за да успокояват зависта на кенефистанците, иначе на никой не му пука, че някакъв си *** не си плащал данъците.

44

Канас Юбиги

преди 12 години

ГЛАВАТА МУ ИСКАМ !!!И живота на жена му, децата, слугите и целия му род.

43

1

преди 12 години

i smurtta si da posreshtne tam....

42

tuuu

преди 12 години

da mre v kiliqta tazi gad mrusna ***!!!

41

sante_dog

преди 12 години

Киролюба буча, буча ама ако ги нямаше протестите на "футболните хулигани" и тоя случай щеше да се покрие... Добре че бяха те да се събудим малко - уви само за кратко...

40

явертъ

преди 12 години

"Експертизата не е обективна и е изготвена а под голям обществен натиск. На това мнение са адвокатите на Рашков, към които днес се присъедини и Хари Харалампиев."Експертизата е в полза на обществото този път, за разлика от всички останали други случаи с разни самоковци и тем подобни. Тук *** с право могат да кажат че има дискриминация.