12

Анонимен

преди 12 години

Отдавна българския парламен не е нищо повече от цирк. Лошото е, че билетите за този цирк ни излизат прекалено скъпи.

11

Анонимен

преди 12 години

Забравихте да споменете и за декларацията с която Атака се стопи , това си е важна работа за деня , а пък и Голям жест и Коледен подарък за Сидеров ! .. Да му е честита и Плодородна Новата 2012 година ....... !

10

Анонимен

преди 12 години

Май като заколя прасето ще ида до София с кол за да разберем какво точно са работили дипутатинити ни ....време за кол и въже настана братя !

9

Цецка

преди 12 години

А днес много добра работа свършихме-погребахме А така.Не трябва да плуеш ръката ,която ти дава работа...

8

АНОНИМЕН

преди 12 години

Сега разбрахте ли, защо тарикатите и мързеливците все за Народното събрание си мечтаят?

7

тим

преди 12 години

няма в света като нашия парламент нищо да не работи и да взимат пари ако в англия почива толкова техния парламент направо англичаните ще пометат улиците с тях те на принц чарлз счупиха прозорците на колата когато тои беше в неия така че там се съобразяват с хората а не кото днешните от герб дето обърнаха парламента на цирк и на търговия и лично облагодеталстване на депутатите от герб те се изивиха като богове и показаха че са на хората дето са ги избрали затова българия е наи бедната и мизерна

6

Анонимен

преди 12 години

а нямаше да има привилегии, а ?...

5

Анонимен

преди 12 години

Дрън- дрън! Така е от 20 г. И, който и да дойде, пак ще бъде така. Има депутати, на които депутатстването им е вече като професия. Все едни и същи угоени и нагли физиономии.

4

Анонимен

преди 12 години

Пълен работен ден - 48 минути, сега по родните си местенца да си похапнат прасенца, и по круизи по света за Коледа. А пък вие яжте ***, да ви е сладко и щастливо Рождество Христово !

3

член на БСП

преди 12 години

Другари, хайде. Време е да позавиждаме малко на депутатите, че взимат по 3 бона заплата, а не се изгърбват от работа. А ние, бедният и ОТРУДЕН ;) народ, искаме само право на достоен труд и коричка хлебец на масата

2

Софиянец

преди 12 години

С такава цел ли им плащаме неоправдано високите заплати,ремотите в сградата,луксозните автомобили и командировки?48 минути се равняват приблитително на един учебен час от средното училище,като за това време те в никакъв случай не вършат повече работа.След като "продуктивността " им трае толкова,да взимат точно колкото един учител-500/600 лева.И то след ясни доказателства,че са свършили нещо с действително полезна цел и са ги заслужили.Милите,преумориха се..да им раздадем по един космодиск.

1

Sissi

преди 12 години

БАБА ЦВЕТАНА СЕ Е УМОРИЛА ТРЯБВА ДА ПОЧИВА.***!!!!!!