7

Анонимен

преди 12 години

Под мен има 4 коментара пълни с правописни грешки и нелепости. Аз лично ВСЕКИ път когато видя джебчийки казвам високо на глас "Внимавайте това са джебчийки", понякога когато в автобуса има и чужденци го казвам и на английски което кара крадците да слязат от автобуса и да хванат следващия. Ако има повече хора, който да не са мишки и да се чувстват част от обществото няма да е лошо. За съжаление с в България и все още не сме открили що е гражданското общество!

6

аз

преди 12 години

И БОЙ!!!!!!!!111

5

преди 12 години

Ще ги наблюдават нали после ще делят зад ъгъла, като прочетем родната полиция арестува 400 джебчии и намали престъпленията тогава пишете.

4

Анонимен

преди 12 години

Крадеца вика дръще крадеца то имали по големи крадци полицията.Народа да гледа тези цивилни ПОЛИЦАИ да не обират някои

3

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Алоооооооооо от сайта какво дремете,защо не публикувате новините и от тази нощ- БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ГОРИ............БРАВО ЦВЕТАНОВ,БРАВО МВР- ГЕРБ АААААААААААААААААВ София пак горяха колиЗапалените тази нощ автомобили са били два - един в ж.к. "Дружба" и един в "Люлин"НовиниДве коли бяха подпалени тази нощ в столицата. От МВР съобщиха, че автомобилите са били опожарени в ж.к. "Люлин" и "Дружба".Около 1,00 часа пред блок в "Дружба" е опожарен първият автомобил.Малко след това е подаден сигнал и за подпалена кола в "Люлин".За около два месеца в София са унищожени над 50 коли. През последните две седмици бяха подпалени коли и в други градове на страната.

2

Анонимен

преди 12 години

Какво ще рече 400 джебчики ами арестувайте ги като знаете колко са и кои са скапана държава.

1

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

А защо не споменавате че, джебчиите са румънски-*** ?