78

Дядо Петър

преди 12 години

БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, РЗС, Атака и т.н. - все глави на една и съща ЧЕРВЕНА ХИДРА.От която не можем да се отървем вече 22 години.

77

do 73

преди 12 години

Петър Стефанов Стоянов

76

Анонимен

преди 12 години

Националисти.Пръц...На гол *** чифте пищови.

75

Анонимен

преди 12 години

Атака в батака.

74

Анонимен

преди 12 години

Хората които реват против Сидеров и го наричат предател, всъщност вероятно са част от кампанията срещу него. При всички положения не са националисти.

73

Муки

преди 12 години

Как пък за 22 години преход не се появи един достоен депутат да напусне парламента, след като е напуснал парламентарната си група, с която е избран? Не харесвам нито Сидеров, ни Яне, но начина по който им напазаруваха депутатите и показателен за цялата ни фалшименто демокрация.

72

Анонимен

преди 12 години

Хората които реват против Сидеров и го наричат предател, всъщност вероятно са част от кампанията срещу него.

71

а

преди 12 години

Важното е да не се изтърве облагата!

70

Анонимен

преди 12 години

Сидеров подкрепи герб за някои разумни реформи. И беше прав.

69

те

преди 12 години

Тия депутати дето се продадоха на герб-помислиха ли за хората гласували за тях и подмененият вот-отвратен съм от това НС..............МЕКЕРЕТА...

68

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

РАЗБИРА СЕ, че ГЕРБ купиха депутатите на АТАКА. Както преди купиха депутатите на РЗС.Защо преди изборите трябваше да се гласува закон, че купуването и продаването на гласове е престъпление?А купуваването на депутати, какво е???Същото е, само сумите са по-големи.

67

do 61

преди 12 години

Статистическите данни сочат, че най малко 30% от населението на БЪЛГАРИЯ не се определят като българи, така че тук във форума може да не спориш с български граждани, макар че са родени тук, те припознават друга държава за своя родина. Не се учудвай на негативната им нагласа... прочетох в един форум, че тези хора изучават законите на дадена страна, за да видят кои са слабите им страни, за да могат да ги нарушават безнаказано.

66

Анонимен

преди 12 години

Разцепването на Атака от ГЕРБ успя заради слугинската политика на Сидеров към ГЕРБ през последните 2 години. Сидеров сам си е виновен, че се довери на тези безпринципни и подли хора, които даже нямат смелостта да се оттеглят от парламента след като са излъгали избирателите си да гласуват за Атака вместо за ГЕРБ.

65

Чичо

преди 12 години

Хора, тук въпросът е принципен - става дума за пари. Сидеров както и другите политици е в политиката за пари, пък вие може ида си мислите, че защитава идеи. Човекът си го казва - откраднаха ми герберите парите чрез отцепниците. За това го боли!Иначе е похвално да си патриот.И аз съм патриот, но не и атакист!

64

Спонсор на МВР

преди 12 години

Отдавна беше ясно, че ГЕРБ купиха депутатите.

63

ahahah

преди 12 години

пустите клисуууурци станали московцииииа панагююююрцииии - донски казациииииихахахахахх тъпири...

62

Депутат

преди 12 години

Не искам да ви разочаровам в надеждите уважаеми български граждани но бройката депутати е 240 и никога ама никога няма да позволим да се намали.Напротив след консултации с всички сериозни политически сили в Парламента стигнахме до извода, че бройката на депутатите трябва да стане 460 в предвид финансовата криза и работата която ни се отваря.Ние работим много но все пак сме хора и неможем да смогнем на всичко.Отделно искам да ви известя, че вие можете да си искате много неща но законите които правим подчертавам за вас не за нас ясно регламентират точките ,алинеите и казусите по които ще бъдете съдени от МВР не дай си боже ако ни атакувате парламента.Мисля още през 1990 година се разбрахме че трябва да сте добри, толерантни и послушни!

61

Анонимен2

преди 12 години

До 56Живял съм навън-ти за мен не се притеснявай.И знаеш ли, че хората навън не си чоплят носа пред компа и не се офлянкват като отидат на работа.Много знаете-затова сме на това дередже.20 години мълчахте и кротувхте, сега дойде някой който поне се опитва да върши нещо което се вижда, вие пак недоволни.Няма какво да говорим-всеки втори българин не уважава себе си, камоли пък хората които пишат тук, да не говорим за останалата част от народа.Само завист и слоба има във вас.Жалко е!

60

Анонимен

преди 12 години

сидеров и доган заедно са на политическата цена

59

ф

преди 12 години

Да се намали броя на депутатите и на обслужващия ги персонал!!!