33

До: Дядо Коледа

преди 12 години

Премиера се нарича първото публично показване на драматично, филмово, цирково или музикално представление.

32

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ти на кой ш'викаш ненам к'во си бе еййй. Щ'тъ прата при Филчев да ти прочете правата, да ти прочете. Аааа...

31

Василев

преди 12 години

Отивайте да бачкате, защото ще ви гони шаро!!!Работа,работа и пак работа!!!Какво мрънкате, нищо даром няма да получите!!!Само ръководните кадри на БКП , ДС и техните лакеи получиха даром бизнес и пари!!!Вие сте *** страхливи и прости комунягогъзоблизачи и цял живот ще ви управлява я някой ренегат монархокомунист, я някоя сикаджийска мутра!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

30

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 28-ми..........Толкова ли си импотентно умствено олигофренче че нямаш свое име а ползваш моето жалък ***,смачкан герберски неудачник..........

29

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко,докога ще палиш моето момче ? Е все пак успя с тези палежи на колите на обикновените хорица.......Отвлече ни вниманието от бедността,от това че няма отново коледни добавки за гражданите и пенсионерите,за новата ти пенсионна реформа с която ще работим до смъртта си....Но Бойко спри еничарите си,за някои семейства техните коли са всичкото им богатство.......

28

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Всички знаят че Трактора, Гоце и Гея палят колите. Да си спомном че Гея не се посвени да зарие София в *** само и само Бойко да не стане кмет. Тия *** са готови на всичко. Дано Филчев да ги погали дано!

27

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 26 -тиТо е ясно кой пали .........Бойко ,ти всяваш страх,ти искаш да треперим,целта ти е да ни превърнеш в полицейска държава.....Затова твоите шпиц команди и наемници палят колите на обикновените хора,коли за 5,6 000 лв. Защото теб те е страх от народа,а не от богатите крадци защото ти си един от тях.......Но Ал. Петров каза нещо и сега сигурно думите му са твоя най- ужасен кошмар " Скоро ще стане ясно кой е истинския октопод"..........

26

До кибритлия

преди 12 години

Гасне, гасне. В зандана за 10 г. найш как гасне. двама вече изгоряха:) Другите ще се уплашат и ще спрат да взимат на трактора, Гце и Гея парите!

25

До ТОЧНО

преди 12 години

И как точно става изчислението или определянето?Аз съм клиент и знам че ЗАСТРАХОВАТЕЛЯТ ми е определил стойността върху която ми застрахова колата! След това ЗАСТРАХОВАТЕЛЯТ ми е определил колко ще плащам за тази кола и ми е взел точно толкова!На трето място ако някой малоумик ми запали колата пак ЗАСТРАХОВАТЕЛЯТ ми казва - Няма да ти платя такова обезщетение, за което си платил вноска, защото то не важи при умишлен палеж!На 4-то място - аз съм прецакан! Вместо 10 хил, ми плащат 7 хил лв!

24

кибритлия

преди 12 години

Не се гаси туй, що не гасне!

23

Анонимен

преди 12 години

Тракторчето пък сега е платил на някой владайски дрогиран ***. дано да му го тури в устата после дано!

22

Анонимен

преди 12 години

ЕЕЕй, такива дребни неща изобщо не ги пишете тука. Ако изгори другият път напълно, тогава пишете.

21

Дядо Коледа

преди 12 години

Дано да не ми запалят шейната, че не съм я застраховал. Добре , че пътувам само нощем.За Коледа съм решил, ще подаря на премиера един пожарогасител.

20

Василев

преди 12 години

Скоро ще приключим със социалистите и с всички вас !Ще останем само кадърните и привържениците на Герб !Другите ще измрете от глад- това заслужавате !Нарича се естествен подбор !Гарантирано от Герб !

19

Анонимен

преди 12 години

"Обгоряла е боята на автомобила, както и единия преден калник"Посъветвайте човека, който рови в архивите, да подбира по адекватни снимки ...Иначе да, на колата на снимката най-вероятно боята и предния калник са обгорели ...

18

Анонимен

преди 12 години

Господа, ГЕРБ вече забрави тая *** фраза "Гарантирано от ГЕРБ", само писачите на Кутев я плескат наляво и надясно и си мислят, че бог знае каква мъдрост са приложили.Като *** Кадиев, дето се снима на фона на опаснат сграда в Студентски град с табелка "Гарантирано от ГЕРБ" ... ама пропуска факта, че същата сграда е недовършена и изоставена от има няма 20 години, и единственото, което гарантира с тая табелка, е собствената си глупост.Както я гарантират *** и пульо и тука по форума

17

Ташунко

преди 12 години

Да не ги палят онези от БТВ то? Видя се ,че имат опит ,а и ги кефише. Каз засичаха само времето за колко изгарят. Мушмороци такива.

16

анализатор

преди 12 години

А бе незнам има ли нещо свързано с това,че премиер ни е Пожарникар та има толкова палежи,преди беше Гей и имаше много гей-паради в Пазарджик даже имаше и бой по геийове...

15

Вица на деня

преди 12 години

ББ питал Цветанов: - Цвъки, колко станаха вече - 40 ли са? - Шефе, ласкаеш ме - само 7 имам! - Не те питам за апартаментите бе, а колко коли запалиха... :))))))

14

ТОЧНО

преди 12 години

До 12. Моля непишете глупости на изуст. Проверете и се научете как се изчислява обезщетение и как се определя действителна стойност на автомобил. Защо непишат тези, които са се облагодетелствали от застрахователи?