18

Анонимен

преди 12 години

Борбата е един от най-древните спортове.

17

11 пъти №1

преди 12 години

борбата е по-популярен спорт от плувния маратон само в държавите около Турция! Нищо против Станка, ама Петър Стойчев заслужава повече!

16

Анонимен

преди 12 години

До 11Борбата е по -популярен спорт от плувния маратон, аз лично не се интересувам от плувен маратон и дори не знам кой е Петър Стойчев. Благодарение на твоя коментар обаче вече знам! Жалко че не можем да раздадем 3 първи места, но аз си я харесвам Станка Златева и преди не се интересувах и от борба, но след като веднъж я гледах придобих интерес към този спорт благодарение на нея. Станка е невероятна и напълно заслужава наградата не по- малко от другите спортисти.

15

Анонимен

преди 12 години

bravo na rambo nomer 3 edno vreme glarusite bjaha gordosta ni pred evropa a sega po plaja edni humneta ujas

14

Анонимен

преди 12 години

БОРЦИТЕ!

13

ауууу

преди 12 години

до 3: Рамбо с Митьо ПИЩОВА да не сте братя? ако неверваш на мен питаи брат ми

12

Анонимен

преди 12 години

Бе ,вие не разбрахте ли че който плаща ,той печели?която федерация направи най-добър банкет на журналистите,победителя е от техния спорт.С изключение на федерацията по културизъм,там жирналята по навик са излизали *** на приятеля на премиера-слънце,та затова кулстуристчето е в челната десетка.А инак Станка си заслужава,но има поне още трима които не по малко заслужават от нея.С какво успеха на Кобрата е по малък от тоя на Станка,примерно?

11

Възмутен

преди 12 години

Възмутен съм, за пореден път се показа каква нация сме! Нямам нищо против момичето талантливо и кадърно дете е предстоят и още много състезание ,дай божи всичките да я окичат със злато . Друго ме възмущава имаме брилянтен спортист - Петър Стойчев ,който в продължение на 10 години е 1 в света а само ние не можем да го оценим. Не е ли срамно цял свят да го признава а ние нито веднъж да не му отдадем тази чест да е спортист 1 на България. Много съм възмутен.............

10

Посетител

преди 12 години

Станке честито! Много се радвам. Надявам се пак да представиш България добре. Успех

9

varg

преди 12 години

Ние нямаме спортисти.

8

Партия НЕЗАВИСИМОСТ

преди 12 години

Ако имахме и такива политици СТАНКЕ, ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ

7

Анонимен

преди 12 години

А г-н Борисов къде е в класацията?

6

do edna

преди 12 години

Razbirame te no razberi i ti drugi po4ti niama.

5

Анонимен

преди 12 години

ЧЕСТИТО! Единственото нещо за момента, в което съм убедена - най после, признание! Много успехи и щастие!

4

Жо

преди 12 години

СПОРЕД МЕН, Петър Стойчев заслужаваше. Не може да се сравняват успехите в основни олимпийски спортове като лека атлетика, плуване и гимнастика с останалите спортове.

3

rambo

преди 12 години

работил съм на слънчев брияг като воден спасител през 1987-1990г. и там съм спасил стотици европеиски живота.биях награден за героизъм и храброст от всс на слънчев брияг на 8.1988г.има ме във шведско списание като еталон и образец на българския воден спасител.има ме във вестник черно море като наи добрия спасител на черноморието.бил съм мистър слънчев брияг и мистър несебър.биях секссимвола на европа през 1987-1990г.благодарение на мен света разбра,че същтествува българия.покорил съм 956 чужденк

2

една

преди 12 години

Писна ми от тая боркиня! Няма ли други спортове в БГ -/примерно плуване П.Стойчев 11 пъти носител на световна купа; Ивет Лалова - финалистка в спринта, след жестока контузия; Ваня Стамболова, Кубрат, Матей - все изключително тежки спортове!/ Това ли трябва да е пример за момичетата - една дебеланка се търкаля на тепиха и натиска друга дебеланка! Гнус! Айде стига вече, бееееее!

1

Анонимен

преди 12 години

Честито,напълно заслужено !