72

Георги

преди 12 години

До N 69-Приятелю,кой съм аз не е важно.Твърде далече съм от политиката така,че не се притеснявам кого ще бие Борисов.Пътувам по света сигурно малко повече от теб и виждам како е там и тук.Така,че нашата действителност няма нищо общо с белите страни.Дано си щастлив от живота си!

71

до 67

преди 12 години

от 58:И ти си прав, това е то 'модерната' журналистика - подмазвачество и дудуци на Вожда, и оплюване на всеки, осмелил се да изрази гражданска позиция и да потърси правата си. Направо ни връщат в социализЪма, и тогава трябваше безрезервно да вярваме, че всичко, което Вождът и Партията казват и правят, е за доброто на народа и 'в името на народа'. Виждам, че и сега ги има немалко такива послушковци - немислещи, но много добри в плюенето на близко и далечно разстояние, по всичко и всички.

70

Анонимен

преди 12 години

Борисов е долен мръсен *** , в Брюксел се е съгласил , че България дава 2милиарда евро да спасява гърциге.... КАЗАХ кой не верва днес има две статии в darikfinance..Затвора го зове , осъден за геноцид на българските граждани чрез мизерия.

69

Анонимен

преди 12 години

България вън от ЕС и никога в Евро-зоната !!! Най-донре вън и от НАТО.

68

до 66

преди 12 години

Гоше ти кой си бе,да не пишеш от президентството,спокойно бате ти Бойко и тебе ще бие на изборите.

67

Бънджито

преди 12 години

От комунисти та на Боко. Скок подскок та от трън на глок.

66

MURDOC

преди 12 години

до 58 Българин : Е, как какъв журналист ,добър естествено (според Боко ,де) Колкото повече бай ти Бойко "скача" повече мъж ,даже не мъж а мъжище ."Супер Бойко " НАЛИ ТАКА ГО ЛАНСИРАХА .Плода на тая реклама вече я виждаме в Ники ***, Люба Лифтинга ,Сашо ***-off . Слагачите винаги са били на мода ....

65

Георги

преди 12 години

Борисов скача по свирката на Брюксел.Не разбрахте ли,че трябва да се гледа какво върши а не какво говори!

64

Гошо Тъпото

преди 12 години

По...принцип,отличниците винаги ги...цакат.Те се уреждат последни за готините...съученички,готините колежки и готините...служби.Има едно...изключение и това е Плевнелиев,само тойкато...отличник,успя да пререди...слабаците и да се уреди за президент.

63

с изтекъл срок за го

преди 12 години

На снимката: помпиер с изтекъл срок за годност.

62

сдг

преди 12 години

Бе тука много комунистчета на клона,ще вземете да го счупите.

61

скача само на сън

преди 12 години

Пожарникарят скача само на сън. Когато сънува Станишев!

60

гадняра

преди 12 години

"... скача..." Странен глагол, ***! Радва ли те помията в сайта?!

59

Анонимен

преди 12 години

Брюксел си точи х.я за България.Боко скача на х.я на Брюксел."Удобно ли ви е другарю Борисов" питали от Брюксел."Вижте какво" отговорил Вожда "Не мен не ми е удобно, но като Вуте като се сетя какво му е на българския народ и почвам да се кефя"

58

Niko

преди 12 години

Ей, това бугаристанеца злобата , ненавистта и омразата ще го унищожи. Каквото и да се направи-винаги черноглед критикан. Какво значение има цветът на партията, след като защитава интересите на страната. Но по-лесно е да се плюе.

57

Българин

преди 12 години

Той че си е *** нашичкия, такъв си е, знаем си го. Ама и тия *** се престараха в опитите си да му подражават, вижте само глагола в заглавието "Борисов скача на Брюксел". Да не би да е състезател на висок скок (много ще му стане, то тенисист, футболист, художник и т.н.)? Що за 'кадърен' журналист би написал подобно заглавие?!

56

..

преди 12 години

Сега ще видим, дали другарят Станишев(като председател на ПЕС) ще подкрепи това предложение, което е добро за България или ще подкрепя само добрите за БСП предложения!

55

анонимен

преди 12 години

бе то да има някой на него да му скочи..той тръгнал да скача

54

Roko

преди 12 години

Анонимникът май сам си пише и си отговаря. Червените *** още не могат да проумеят, че загубиха изборите. Ами просто никой не ги ще. Интересно е как комунистите ще имат отношение към ЕС, докато неотдавна отричаха "загниващия капитализъм" и капиталистическата икономика и възхваляваха светлото си бъдеще на комунизъма идиотизъма. Но комунистът кожата мени си-нрава никога. Нямат и капка срам от поразиите си, които са сътворили 50 години.

53

Azz

преди 12 години

Борисов е първия премиер от 20 г., който излиза открито и заявява, че България е тук и има ясна позиция, която е в противовес на тежненията на Брюксел! другите трябва да се засрамят, че именно човек, който наричат проста тиква, е този първи премиер отстояващ родния интерес!