23

Срам

преди 12 години

....снахата на Цар Киро*Срам ме е,че имаме ЦАР КИРО, а нямаме доствойнство.

22

Синя Кръв

преди 12 години

Да живеят Цар Киро, Царица Костадинка, Принцеса София и всички останали.Да живее и Краля на Свазиленд Крал Мсвати 3...

21

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на тази полицейска хунта Герб ще сме свидетели на повече подобни случаи. Простаците от Банкянската хунта се давеха от *** подания.Сега трябва да ги защитават в замяна.

20

555

преди 12 години

днес.бг, ТОВА СА ЧЕРВЕНОБУЗИ КОСТЕНУРКИ, ВАС ВИ ПРИЗНАВАМ, ВИНАГИ СЛАГАТЕ АКТУАЛНИ СНИМКИ :D

19

Анонимен

преди 12 години

Цялата им *** крадлива семка трябва да гние в затвора до края на живота си ,а не политици и журналисти св...ирки да им правят.

18

Анонимен

преди 12 години

За 63 костенурки - 5000 лв глоба. Срамота

17

Анонимен

преди 12 години

ква условна е ? Напрао смъртна!

16

Питащ

преди 12 години

С това ли ще се оправдаваме и бъзикаме с бълграската нация? Две български момчета бяха убити от нагли прости миризливи ***. До този момент все още нямаме отговор. Занимават ни с костенурки и други подобни глупости. Жителите на Катуница искат отговори,не костенурки.

15

от 14-ти

преди 12 години

До господа "българите" в DNES.BG: - До кога ще се кланяте на рома (***) Киро и ще го величяете с титлата "Цар"???- Съответният престъпник, когото Вие г-да "журналити" поставяте на "пиедестал" (когато го коронясвате) има български паспорт, в който е написано, че е гражданин на Република България, която не се явява монархия, а още повече ромска (***)!!!

14

Анонимен

преди 12 години

КАК може един ром (***) до ден днешен да се назовава "цар" - и то с главна буква???Когато:Цар е монархическа титла, използвана предимно от българските и руските монарси в периода 9-20 век.Думата "цар" произхожда от старобългарската дума "цъсарь" славянско произношение на последното, родовото име на Гай Юлий Цезар (Gaius Iulius Caesar) пълководец, придобил голяма слава в целия античен свят. Освен "цар", от името на Цезар се извеждат етимологически и титлите "кайзер" (kaiser)!

13

Абориген

преди 12 години

Да ти *** и държавата .. затриха момчето те за костенурки ги съдят .... Ами вземете им дайте орден Стара Планина че са ги опазвали толкова време направо а ?

12

Гошо Тъпото

преди 12 години

Костенурките са...отглеждани за Киро-***,да им пие кръвта,за да живее 100 години.

11

devin

преди 12 години

Ама те сигурно и костенурките убиват, бе .... Те ги ядат. Може и таралежи да имат - *** и тях си готвят. Може да са богати, но си остават ***

10

Анонимен

преди 12 години

вместо да пишат за костенурките,да пишат за новите пожари в София....

9

Пешо

преди 12 години

Абе страшна полиция имаме бе Цецко то не бе разследване не бе чудо накрая снахата го отнесе ама символично условно.Абе еми тея с палежите кога ще им разследвате костенурките?

8

Tepix

преди 12 години

Ама браво! Само така! Отдъхнах си, помислих си, че някой родственик на *** бей ще лежи ефективно и се уплаших!

7

Мето

преди 12 години

До 1 - така както наближава 1,50 така може скоро да стане и 1,30...

6

Царица Костадинка

преди 12 години

Цар Киру Български!!!

5

до редактора

преди 12 години

Престанете да ги наричате царе тези ***, господа журналисти. Стига с това подмазване на членовете на антинародната партия герб. Дразните хората с тези нелепи публикации.

4

Валутен анализатор

преди 12 години

$$ току що прескочи 1.50 за лев, но дали да се купува - един Бог знаещото и хАмериканците са я закършили една...най-добре купувайте китайски юан