63

Калин

преди 12 години

НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛА ..РАЗМЪРДАЙ СИ ЦЕЛУЛИТА !!!

62

но комент

преди 12 години

Великобритания остава единствената независима държава в Европа.Цялата останала Европа е под ботуша на новите финансови фашисти.

61

Калин

преди 12 години

ОТКЪДЕ НА КЪДЕ БОЛШЕВИСТАН ЩЕ ДАВА ДВА МИЛИАРДА ЕВРО ? ЗА КАККВО И КОЙ ЩЕ ГИ ДАВА ЛИ.. КЪДЕ БЕ ЕВРОПА КОГА Я КРАДЯХА КОМУНИТЕ .. ТЕ ОТКОГА ПЛАЩАТ ?СЕГА ДАЙ.. ПАК НА НАШ ГРЪБ.. !!*** И ТВА Е

60

Мюра

преди 12 години

Англия е истинска демокрация. Хората там не могат да търпят разни диктаторски похвати. Те са в ЕС не заради субсидиите, а за да държат изкъсо приятелчетата от континента.

59

за 58

преди 12 години

Калине англичаните ли са комунисти хахахахахахаа абе човек, лекувай се бе.

58

Калин

преди 12 години

КОЙТО ПЛАЩА ИМА ПРАВО НА ГЛАС Е НЕ ТОЗИ КОИТО ПОТРЕБЯВА И КРАДЕ .. КОМУНИ СМАХНАТИ!!КАКВО СТЕ ДАЛИ, ЧЕ ДА ПРЕТЕНДИРАТЕ ВЕ

57

Анонимен

преди 12 години

за гостите ли говориш, да британците са гостоприемни явно и много търпеливи искаш си ги обратно ли ве ? тук ли ги искаш марсол? ДА ВИ НАЛЕЯ У ОБЛИТЕ ТИКВИ!! КАМЕРЪН ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ С ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ ГРЪЦКИЯ КОМУН ПАПАДРЕУ ЧРЕЗ ТАЗИ ХВАТКА БЛАМИРА И ВЗИРИВИ ЕВРОЗОНАТА НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ПОКРИВА ХАРЧОВЕТЕ НА ЕДНИ ЛЕВАЦИ И ПСЕВДО ЗЕЛЕНИ КОИТО НАТРЕСОХА КРИЗАТА :)ТАЗИ СБЪРКАНА СОЦИАЛНОСТ СИ ИМА ЦЕНА, ТЕ НЕ ИСКАТ ДА Я ПЛАЩАТ А ДА ПОТРЕБЯВАТ!, БРИТАНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ! А НИЕ ДВА МИЛИАРДА ЕВРО :

56

за 55

преди 12 години

България също не е част от евровалутата. И не искам да плащаме на гърците.

55

Анонимен

преди 12 години

англичаните нямат право на глас, понеже не са част от евро валутата и никога няма да я приемат. не става дума дали ги харесваме или не. след като исат да са в ес и да се ползват от фондовете, ще плащат заедно с другите. меркел и саркози побесняха с пълно право, когато англичаните имаха наглостта да кажат - нас еврото не ни интересува, но ние ще ви казваме какво да правите. ето това дразни - иначе не подкрепям никого. ние месим ли се във валутната политика на грузия например, с които търгуваме?

54

Анонимен

преди 12 години

Англичани, неангличани смелостта и желанието за независимост трябва да се уважава.

53

Европеец

преди 12 години

25: Съгласен съм с тебе. Рано или късно ще им скроят шапката. Англичаните никога не са ни харесвали /виж историята/. Винаги са ни забивали нож.

52

Анонимен

преди 12 години

Бе -че са корава, корава са. Корави кратуни с меки ***.

51

до узунски

преди 12 години

англия е последното място, което може да се нарече рай. по същата ти любима поща идват и глоби от 1000 паунда, че не си изхвърлил *** в точния час, докато си бил в чужбина; същата поща праща кредитната ти карта на някой друг и същите 'чудесни' служители вдигат рамене и казват, че нищо не могат да направят и не е техен проблем. вън от това, специално моите разбирания за 'рай' са свързани с топло време, чистота, приятни хора, спокойствие, прямост, здравеопазване, хубава храна - това липсва там

50

Анонимен

преди 12 години

Англичаните са корава нация, браво за което. Обаче все пак трябва да решат искат ли в ЕС или ще играят соло.

49

Мюра

преди 12 години

То е ясно, че от псевдо държави като нашата, опозиция няма да има. Англичаните са прави да се противопоставят на Дебелата лелка и лудия петел. Фискалната политика на ЕС ще унищожи напълно конкуренцията и ще утвърди разделението между бедни и богати държави.

48

калине пиле:)

преди 12 години

можеш да бъдеш сигурен, че любимата ти 'британия' е много по - голяма *** от България. още от доувър и кале, на първите десет метра от острова, като духне вятър и не можеш да видиш нищо пред себе си от хвърчащи найлонови торбички и ***. а в кардиф и лондон има такива квартали, че столипиново и филиповци ще ти се сторят като ориндж каунти. *** и лесбийките в лондон са колкото цялото население на софия; всекидневно *** нападат бели заради цвета на кожата, да не ти кажа за атенторите.

47

uzunski

преди 12 години

Англия винаги се управлява от умни хора и затова смело може да се каже - Рая на земята . Това може да се подтвърди от българските емигранти . В Англия няма канцелария или врата зад която да седи чиновник и да иска от тебе спавки, удостовения и др. и тои да решава съдбата ти ! Всичко се върши по пощата, интернет и телефон .Никои не те унижава и на се гаври с тебе . Ако Борисов управляваше Англия за да се хареса на някои би сключил договор и със САТАНА !!!!!!

46

Калин

преди 12 години

ей сега ще го изместя с лекота за забележката ти .. марсол!

45

гого

преди 12 години

Англичаните са Турците в християнския свят.

44

Жоро-бг

преди 12 години

До 40, какви *** бе неграмотен ! Пише се ***, айде марш сега да лижеш английски ***...