156

една запозната

преди 12 години

Нямам нищо против Рафи. Той е един позитивен и много талантлив млад човек, за който се радвам че спечели.И Богомил заслужаваше, и Сани също. Само че научих за следните факти, които доказват липсата обективност при избор на първия. Един читалищен деятел, пътувайки за финала в София научил по телефона, че победителят ще е Рафи. Десет минути преди да бъдат затворени линиите за гласуване са били върнати смс-и с текс, че повече не можете да гласувате за Богомил.

155

MURDOC

преди 12 години

До Хетфиелд : Мдааа ,така е Велко Кънев и аз много му се възхищавах ,уникален ,истински човек ,не само актьор . Всичко е до мисленето ,а днешните пишлемета на по 12-14 години какво разбират,какво ценят ? ПОКЛОН ,ПРЕД ЕДИН ВЕЛИК БЪЛГАРИН ВЕЛКО КЪНЕВ ,ПОКЛОН!

154

Анонимен

преди 12 години

ОТ ЩАНДА НА ЗЕЛЕН4УЦИ НА ЩАНДА ЗА ***

153

Анонимен

преди 12 години

от щанда за зеленчуци до голямата БЪЛГАРСКА КЛОЗЕТНА сцена,ТАМ СЕ ИЗДИГАШ НА ОГРОМНА ПОДИГРАВКА .

152

Хетфиелд

преди 12 години

Гледам всички се редите да пишете под някаква новина за някакъв измислен певец! И днес бг държат новината като водеща. И гледам само някакви мижави коментари под новината за загубата на един наистина голям фактор в българското кино като Велко Кънев! След като не почитаме един човек като Велко, какво да кажа. Карайте се за еднодневките като това арменче! Аз ще кажа - Поклон пред големия Велко Кънев! Почивай в мир!

151

ТцТцТц

преди 12 години

м , да кееп дрейминг бой ;) Тези глупави предавания , са за още по - глупавите зрители които си пращат последните стотинки под формата на СМС да може момчето да спечели , пък те после да се дърлят из форумите. Абе ей , момчета и момичета ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА , ИРАН открито обяви война на Америка , вие сте седнали да ми спорите кой трябвало да спечели ?! Бе , вие акЪл имате ли в главите ? Как може с толкова евтин трик да ви измъкват паричките , плоска психология и айдеее пращай смс , дай , дай ...

150

,,

преди 12 години

Еми браво на момчето ,не съм го гледал ,но щом е спечелил значи има защо.За да успее обаче да направи кариера е необходимо не само да може да пее ,а и песни ,които да пее. Това е проблема на новите таланти.Един на 100 човека в България може да пее ,но важното е и да има какво да пее,а не всички да пеят едни и същи песни до писване.Редица световни и наши музикални звезди не биха стигнали далече в такова реалити ,но са успели благодарение на своята уникалност и отличителност.Успех занапред! :)

149

Анонимен

преди 12 години

Честито на пича, ама не знам кво ше му донесе тая награда от поредното посредствено реалити ала биг брадър и прочее. Примерно, некой от вас помни ли участниците от първия ББ? Същото ще бъде след години и с тоя пич. Продукт на алчни ***... Жалка история.

148

Анонимен

преди 12 години

ABE SQ TIQ EVREY4ETA I ARMEN4ETA SA KUSUR.... D..BA.TIQ SA PO VREDNI ZA BG I OT *** DAJE

147

Анонимен

преди 12 години

"ГОЛЯМИТЕ ЗВЕЗДИ " ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОМИАРСКА "ГОЛЯМА СЦЕНА" СА ИЗВЕСТНИ И СЕ СЛУШАТ САМО В ИЗМИСЛЕНАТА МУТРЕНСА БЪЛГАРИЯ И ОВЦЕТЕ В НЕЯ.

146

do 152

преди 12 години

Абе със сигурност няма да е на сергия... ;) Просто знаеш какво ще е твоето жалко бъдеще и затова си толкова злобен спрямо него. Завжидаш му. А ако не е завист, значи си скрит гей, който иска да му смуче та_аците и знаеш, че никога няма да ти се случи това с него. Затова си злобен.

145

Анонимен

преди 12 години

Който злобее по адрес на Рафи е злобен, недое*ан ****рас! А ако е жена - е недое*ана ку*ва, която иска да му *** к*ра, но знае, че никога няма да я огрее.

144

Slavi

преди 12 години

Davam na toq 3 meseca slava posle shte e pak prodavach na nqkoq sergiq

143

Александра,....

преди 12 години

...Рафи може да "подгрява ",на ---твоите концерти !ЧАКАМЕ ТЕ НА СЦЕНАТА ,ТИ СИ ВЕЛИКА И СПОСОБНА !

142

до Александра!

преди 12 години

Ти спечели повече от 1-вото място !Твоята публика, ще бъде най-многобройна на концертите ти !

141

БОКЛУКА НА БГ

преди 12 години

ТАЗИ ГОЛЯМА СЦЕНА Е КОПИЕ И СЕ РАВНАВА НА ЩАНДОВЕТЕ ЗА ЗЕЛЕН4УЦИ НА РАЗВИТИТЕ НОРМАЛНИ ЗАПАДНО ЕВРОПЕИСКИ СТРАНИ.А ЖУРИТЕ НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА НА Х-ФАКТОР Е КОПИЕ НА СУПОЛИВИТЕ КЛОШАРИ НА ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ.А ТОЗИ УРЪФЛЯК *** "РАФИ" Е КОПИЕ НА " БОДИГРАФКИТЕ ГРАФА ИЛИ 4ОВЕКА ГЛАС".

140

Гошо Тъпото

преди 12 години

Нещо не ми се...връзва,да нямаш музикално образование,да не познаваш...нотите и да сипърви на конкурс по...пеене.Не съм гледал това музикално...шоу.Някак си не ме...грабнаха ижурито.Разнородни хора,привлечени...механично.Възможно е това момче да пее добре.Повреме на финалния концерт приключих накрая,да видя...кого са избрали и чух...момчето да пее Куин;фалцета му не ме...развълнува,но разбрах че той е... победителят.Комерсализацията е пълна и това е главният...Хфактор,който опорочава всичко.

139

до 143

преди 12 години

Аз не твърдя, че мога да пея...*** смачкан.

138

съсел

преди 12 години

къв е тоя ***. не пее фалшиво и тва е. който го може не чака на някво шоу. поне ще вдигне оборота на чушките

137

Анонимен

преди 12 години

И какво като е спечелил??? какво стана с другите спечелили такива музикални риалити формати? Нищо, не сме такъв пазар, че да се роди звезда от едно шоу и д аостане звезда