155

ДНЕС

преди 12 години

БЕЛЕЖИТИ дати ???????12.Декември. 1969 г. Извършен атентат в Пиаца Фонтана в Милано. Стотици жертви.Чак през 90-те години на миналия век става ясно, че това е дело на ЦРУ.Италия се колебае кой път да вземе: Ляво или Дясно.Е, САЩ им помогнали.Така, че ГЕРБ / Бойко Борисов / знаят от кого да се учат / ФБР ни хвали /. Жертва сега ще бъде БЪЛГАРСКИЯТ народ. ДАТАТА Е ИЗНЕСЕНА В ПРЕДАВАНЕ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ НА 12.12.2011 в 10.15 часа

154

111

преди 12 години

От 40000 българи които се осигуряват със доход над 2000 лв 38000 са чиновници.Това прочетохте ли го .И защо журналистите мълчат,пълнят ни главите с всякакви глупости и празнословия на управляващите а за това мълчат.Хора накъде отива България,наистина за пенсионерите няма и 20 лв а за някакви чиновничета има.И след време тези чиновничета ще изкупят бизнеса на някои които те с наредбите си и лобизма си са фалирари.И харесвате такава държава ?Тежко ни!

153

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да се плаща до 3-то, а не до 23-то *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Нали нямат пари ?! Но продължават да развъждат малки *** с парите от нашите осигуровки и данъци. Превърнали са държавата в най-голямата ферма за *** в цяла ЕвропаДокато не се спрат 20-те вида детски и 30-те вида помощи, безплатните ток и вода и т.н.,за експлозивно размножаващите се ***,ние българите НЕ САМО НЯМА ДА ВИДИМ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ, НО НАКРАЯ ЩЕ НИ КОЛЯТ

152

Анонимен

преди 12 години

Мислех че само този вика на черното бяло,но откакто гледах А.Кутев в предаването на Кошлуков ми стана ясно,че всички в БСП имат някаква форма на шизофрения!Толкова глупости изговори,че се зачудих тези секта ли са,промиват им мозъците или просто са си откровено ***!Но определено вече мина на първите места в класацията за прости политици!Звучеше като Сергей-в разгара на кризата да уверява цялата държава,че криза в България няма и след като загуби изборите изведнъж новите докарали ужасна криза!!!

151

Митко

преди 12 години

Ти не посмя и кърпеж да направиш.За теб беше важно да откраднеш парите от излишаците всяка година.Ти си един крадец.

150

Анонимен

преди 12 години

Абе къде са му обиците и колиетата на тоя/тая, защо не ги носи и през деня?

149

Анонимен

преди 12 години

Този мушморок защо се прави на ударен?Още по времето на царя беше ясно,че реформа ТРЯБВА да се направи.Тройната коалиция не поиска да започне реформа,защото щеше да загуби гласове,а и вече достатъчно беше настроила хората срещу себе и затова реши да си трае.Все пак още са рекордьори по вотове на недоверие и стачки.А тогава такава реформа щеше да има по-голям ефект,когато все още кредитната и дългова криза още не бяха оказали ефект върху икономиката!Така че-мълчи *** и изчезвай!!!

148

Истината!!!

преди 12 години

Браво на ГЕРБ и най-вече на Борисов, че избраха Станишко за председател на ПЕС!!!!!!Поради факта, че червените манипулатори вече напълниха памперсите от щастие, че другаря Станишко го сложиха председател на ПЕС, трябва да ви открехна малко за истината, поради която тоя твърдолинеен *** го избраха. Избирането му е едновременно жест и извинение за това, че България, която благодарение на отговорното проевропейско управление на Борисов е изпълнила всички ангажименти за присъединяване към Шенген, но въпреки това, поради вътрешни партийни интереси Холандия и Дания наложиха вето за присъединяването ни към Шенген. И тоя червен другар го сложиха председател на ПЕС не за заради някакви заслуги, а за да работи точно за това, да убеди тези страни, които са също в ПЕС да влезем в Шенген, но съм сигурен, че Станишко ще гледа всячески да пречи и така ще го разберат и на Запад какъв ретрогаден комунист е! Защото преди това изобщо нито го канеха някъде, нито го знаеха, но неговото избиране е точно това един жест към страната ни за да успее да се пребори за влизането ни в Шенген! Станишко няма никакви заслуги за това, че са го избрали, просто в момента е такава политическата конюктура, впрочем там всяка година се сменяват на ротационен принцип и те са преценили, че сега председателя на ПЕС трябва да е от България, защото в момента тя има нуждата от тази индиректна помощ за влизане в Шетген! За това когато казвам, че Кутевците са едни долни манипулатори, които извъртат нещата на 180 градуса, само и само да наложат манипулативното си мнение и заблудят хората, не лъжа! Ако управлението на Борисов не се ползваше с такова огромно доверие на Запад никога нямаше да изберат тоя комунист да стане председател на ПЕС, където членуват все утвърдени демократични държави. Като уж толкова е кадърен /според комунистите ото БСП/ защо по-рано не го избраха, когато беше мин. председател, но тогава по негово време, когато БСП управляваше, България се ползваше с ужасно лош имидж на престъпна страна, където мафиотски банди през ден извършваха показни разтрели в центровете на София и големите градове; извършваха се нагли магистрални грабежи и финансови далавери за милиони европейски пари от субсидии от ЕС. В България идваха само разследващи органи от Европейския съюз за да разследват поредната далавера за милиони, така че заслугата за това Станишко да бъде избран е изцяло на проевропейската политика на ГЕРБ, начело с Борисов, които само за две години успяха да променят тотално имиджа на страната ни и станахме наистина уважавана европейска страна! Това е истината, всичко друго е поредната Комунистическо-Гьобелсова манипулация! Другарите са майстори само в това да лъжат хората и да ги манипулират, за това и 20 години бяха на власт и успяваха да излъжат хората с измислената от тях нагласена демокрация, а в същото време елита на БСП и техните хора натрупаха несметни богатства за 10 поколения напред.

147

Анонимен

преди 12 години

"Серго е прав,но и те правеха същото така че да си трае !!! "Я стига с този герболаж. При Станишев пенсиите се вдигаха всяка година и се даваха коледни добавки по 100 лева а за най-бедните по 150 лева, то само коледната добавка е повече от увеличението с 8,92 лева на най-ниските пенсии (за хората с най-нисък принос в системата) и то от средата на годината, че нямало пари. Защо тогава имаше пари , а сега при най-великото правителство няма пукнат лев за нищо. Къде са парите лъжливи гербери?

146

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме БЕЗРАБОТИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЕВРОПЕИЦИ А УПРАВЛИЯВАЩТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА-ОКУПИРАИ СОФИЯ ЦИЯЛАТА ИСТИНА..

145

!!!!!

преди 12 години

Серго е прав,но и те правеха същото така че да си трае !!!

144

Анонимен

преди 12 години

Боко подписал даваме 2милиарда да спасяваме гърците.

143

Анонимен

преди 12 години

Ти каква реформа направи бе, ***

142

ГЕРБер

преди 12 години

ГЕРБ уважи родителката на БСП.;)

141

XXL

преди 12 години

Не Мъж , а *** !!!!

140

;)

преди 12 години

НЕ БЪЛГАРИН, А ХАМСТЕР!

139

Анонимен

преди 12 години

... първоначално прочетох "Не пенсионна реформа, а кърЛеж!" ... най-вероятно заради снимката под заглавието

138

пфффф

преди 12 години

Всички които подкрепят пенсионната реформа си заслужават съдбата! Работете си до 70 годишна възраст и ако имате късмет може да получите една пенсия... за пореден път се убеждавам кво тъпо племе е българина... айде подкрепяйте ГРОБ и си работете до ГРОБ за тази *** държава

137

Анонимен

преди 12 години

Пука му на този за пенсиите, все едно е заработил да се пенсионира ... а пенсионер е виждал само по митингите, сигурно смята по определение пенсионер е "възрастен избирател с роза или червено знаменце в ръката".Не ме е яд, че ме лъжат, яд ме е, че ме мислят за толкова глупав да се хвана.

136

Анонимен

преди 12 години

Впрочем някой да си спомня досега искане за предсрочни избори през зимата? Всички мазни партии искат властта от пролетта или лятото, за да не обират негативи от трудните месеци. Затова само лаят без да хапят докато не се постопли времето. Винаги важен е бил кокала, другото е само тактики и стратегии.