139

chicago

преди 12 години

До един руснак. Изложи си фактите .

138

до 133

преди 12 години

Сега внимаваите БВП на САЩ е равен на БВП на:Китай ,Япония ,Германия и Франция взети заедно.--Сега внимавай - БВП на ЕС е най-големият в света. След няколко години БВП на Китай ще надмине БВП на САЩ - а ако извадим гигантския дълг на САЩ, те вече са на трето място - след ЕС и Китай.Еврото само за десет години избута долара като световна валута.ЕС става все по-силен икономически, Америка отива надолу.

137

слаба ракия

преди 12 години

Много вяло и мижаво мина митинга, в чийто организиране американците наляха милиони долари. Просто руснаците не са араби, а са бели хора. Американците не се усещат, че сега подковават руския ботуш, който яко ще ги изрита отзад.

136

Анонимен

преди 12 години

Ще ме изкефи да дойдат комунистите и да национализират всичко, тогава какъв рев ще бъде на Запад...

135

един руснак

преди 12 години

чикаго , не ме карай да излагам факти , че ще млъкнеш много бързо !смешните си нереални данни си ги напъхай знаеш къде .

134

един руснак

преди 12 години

ама че пишат тъпотии от този сайт ха ха ха , срещу Путин дрън дрън дрън иска им се колкото може повече да го очернят !като разглеждах снимките от митинга щях да повърна ,Лимонов , Немцов , Парфенов това са лицемерите долни с вопли за права и демокрация .

133

do 133

преди 12 години

do 2017 se o4akva kitai da gi izprevari :)

132

chicago

преди 12 години

Искам да кажа на всички които се възхищават на силно развитата Русия че, БВП е приблизително равен с този на Холандия.Сега внимаваите БВП на САЩ е равен на БВП на:Китай ,Япония ,Германия и Франция взети заедно.Това е фактическото положение друзя.

131

зас

преди 12 години

Тези не са добре Ако не беше Путин Русия щеше да загине 1/4 от ресурсите на света са там Има места където човешки крак не е стъпвал Там е шалтера на света Всички ще се съобразяват с нея.

130

Анонимен

преди 12 години

В 12 милионен град 25 или 50 хиляди митингуващи ! Това ще рече на един демонстрант по един или двама полицаи. Все едно в София да излязат между 3 и 5 хиляди души. Ами те редовно излизат по толкова или по повече по разни поводи , но какво от това? Колкото и да се напъват нашите медии да доказват колко нечестни са били изборите в Русия, май самите руснаци не са на същото мнение. Защо ли?

129

Безпартиен

преди 12 години

Руската интелиггенция не може вечно да търпи управлението на КГБ апаратчиците !

128

acho

преди 12 години

Много червени знамена-с надписи Левая Россия.

127

до 124

преди 12 години

Глупости,и Путин и Бойко са едни най-обикновенн полпулисти, които гонят един или друг олигарх само и единственно за да получат лично обагодетелстване :)Просто и двамата са едни мушеници плачещи да споделят съдбата на Чеушеско

126

Ескимос

преди 12 години

Руснаците ме дразнят със своята комплексарщина!

125

Марк

преди 12 години

Вече има известна надежда след 3040 години Русия да заприлича на модерна страна!Ако, разбира се, китойците ги изчакат до тогава!

124

за 121

преди 12 години

Не само руснаците. Англичаните са били бесени като кучета от своите управници векове наред също.

123

Анонимен

преди 12 години

до 114 не си прав Путин разгони майката на олигарсите с евреиски корени и направи Русия отново силна ,а Бойко е гъзолизец на същите евреиски мошенници и продажник на националните интереси

122

Анонимен

преди 12 години

до 117 ...и аз заставам зад такива протести нека се поинтерсуват обрязаните на 8 ден по моисеевия закон седерушки какво военно формирование е това през втората световна война РОА -руска освободителна армия ,това са близо милион доброволци руснаци сражаващи се на страната на Хитлер както казват срещу ционскии чумои в you tube има достатъчно материали за тези горди руски мъже борещи се срещу циониската чума

121

до 114

преди 12 години

Ми нармално и Путин и мутрата са от една школа :) и на двамата се некой друг им е виновен

120

до 113

преди 12 години

Не винаги е било така! Нормално е след Освобождението, обикновените хорица да гледат на mother russia като освободител, но преди селяните комунисти да направят преврата, Стамболов е защитавал безкомпромисно националните ни интереси. Ако ние сме били под турско робство, то руснаците са мачкани като червеи от собствените им хора векове наред, много преди тавариш Ленин.