52

чичо Митко

преди 12 години

Българина е уникална порода. Дори и сниман с камера, записан със СРС-та, с 20 свидетеля който всичко са видели и чули, той пак ще каже: "Не се признавам за виновен."Чакайте после оправия от такова проклето, лъжливо и крадливо племе. После политиците били виновни, че сме перманентно зле. Ми не са. Ето този също е част от системата, от най-важната система - съдебната, а е пълен ***. А и самите ние - вечно да минем метър, да заобиколим закона, да бутнем рушветче където можем...няма какво повече да се разсъждава, всичко е ясно. Манталитета никога няма да ни позволи да излезнем от Ориента и да станем европейци, за съжаление.

51

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК КАТО ТОЯ НА СНИМКАТА Е ГЕРОЙ ЗА СТАНИШЕВАТА И ГОЦЕВАТА БАНДА

50

Анонимен

преди 12 години

46Дааа! От разграбването на последната мандра от ***, пазени от МВР, си пролича чий електората са те:)) За Ангел от Катуница МВР охрана не осигури, но за Цар Киро *** осигуриха 300 заптиета! Вижда се чии електорат са ***:))))

49

Анонимен

преди 12 години

"По-добре --ТЕ ,отколкото ---20годишните ---ТЮФЛЕЦИ С НАСЛЕДСТВЕНИЯТ ----СКАПАН ПРЕХОД !"Щом ги харесваш, премести се във Филиповци или Столипиново, живей си живота така, както каза че ти харесва, и освободи българите от присъствието си.

48

Анонимен

преди 12 години

"Ако върнем лентата назад/съвсев малко назад/,се видя ,как 20 годишните управници са отгледали ---крал Кирил Рашков ,Киро японеца и подобни ,като са -----ПРОДАВАЛИ -----БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКОТО !"Ти си гледай назад, аз гледам какво става в момента и какво ни очаква. Тия мутри служат на ГЕРБ в момента. Не че е неочаквано мутрите да служат вярно на парития водена от мутри.

47

дУ 43

преди 12 години

По-добре --ТЕ ,отколкото ---20годишните ---ТЮФЛЕЦИ С НАСЛЕДСТВЕНИЯТ ----СКАПАН ПРЕХОД !

46

ДО 42

преди 12 години

*** са електорат на БСП от 1944г .Много си малък та не помниш !

45

до 43

преди 12 години

Ако върнем лентата назад/съвсев малко назад/,се видя ,как 20 годишните управници са отгледали ---крал Кирил Рашков ,Киро японеца и подобни ,като са -----ПРОДАВАЛИ -----БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКОТО !

44

Анонимен

преди 12 години

Някой хора все още не могат да направят разлика между правителство и съд!!! Съжалявам ги направо.

43

Анонимен

преди 12 години

Киро Японеца и Кирил Рашков. Два верни труженика на ГЕРБ!Скоро ще са и във вашият дом!

42

EEEEEEEEEX

преди 12 години

А БЕ ТО ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ СА *** - Е ЗАТОВА ДЪРЖАВАТА ЗА ТЯХ Е МАЙКА , А ЗА БЪЛГАРИТЕ МАЩЕХА .......................МИ В КРАСНА ПОЛЯНА НА ИЗБОРИТЕ БАЙ *** ПОД СТРОЙ И ДАЖЕ СЕ ПРИВИКВАХА ПО ТЕЛЕФОНИТЕ - ИМАШЕ СИ ОТДАЛНА СЕКЦИЯ С ОГРОМНА *** ОПАШКА ЧАКАЩИ .............. Е ТЕ ЗАТОВА КИРО ГО ОБИЧАТ И БОКО И ЦЕЦО

41

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ в действие! Първо те бият, после те набеждават за престъпник, арестуват те така че всички да видят, лепват ти петното по телевизията, след това тихичко те пускат и те оставят да убеждаваш околните, че не си бил престъпник!

40

Анонимен

преди 12 години

35Герберите защитават такива като Киро Японеца! Този беше пребит от него, ама за герберите истината не е от първостепенно значение! За ГЕРБ жертвите винаги са виновни!

39

Анонимен

преди 12 години

На Цвъцко и Боцко оперативната комбинация пак се провали!

38

циганин бълг граждан

преди 12 години

Ваша си е държавата - оправяйте се .

37

Анонимен

преди 12 години

Вижте сега - трябва да погледнем малко по-патриотично на нещата!Киро Японеца е ***,а не българин,а адвокатът е българин,затова той-адвокатът е с правото си,да взема пари от ***!Когато има конфликт - както в случая,между българин и ром,то правото при всички положения,без значение какво е извършил българина,трябва да е негово!Това дори трябва да се напише в учебниците по право,за да няма спор в подобни случаи занапред!

36

едмон рустан

преди 12 години

ПЪЛНИ ГЛУПУСТИ. ЧЕ КАКЪВ ПОДКУП Е ТОВА ,ПРОСТО СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ДВЕ МУТРИ.НО ЕДНАТА СИ Е ЗЛАТНАТА КОКОШЧИЦА НА ВЛАСТА АДРУГИЯТ СИ ОТ ОТСРЕЩНИТЕ МАФИОТИ. ЩОМ Е НА ТРАКТОРА ПРИКАЧВАЧ-имаше едно време такива работници със тракториста без хидравлики при старите трактори,пущат и вдигат плуговете със лост на ръка,ЧЕ ЩЕ ЯДЕ ГОЛАТА ОПАШКА, ЩЕ Я ЯДЕ,АМА ПОНЕ ГО ИЗПИПАЙТЕ БЕ ЦВЪКИ.СМЯХ.И ЖУРНАЛИТЕ ПИШАТ ЛИ ПИШАТ И РЕЗИЛИ И ПРОСТОТИИ.ИЗНУДВАЛ ЗА ПОДКУП,ЧЕ КИРЧО И ТОЙ ЛИ Е ДЪРЖАВАТА А? *** КАРАЙ ..........

35

Лелее

преди 12 години

Ей обаче медиите наистина са настъпени! Велков изобщо не е сълзица, но го гледах преди седмица по Канал 3, подут и изпочупен от същия Киро Японеца, който го е опердашил в ресторант. Ама за това нищо никъде не се каза... А сега Кирчо, понеже е от нашите се опитва да натопи адвоката на другите, дето не са наши... Мутренска държава, с премиер мутра, МВР министър- физкултурник и безброй *** наоколо...

34

Сокол

преди 12 години

Ахх, горкичкият невинен адвокат...това прозвуча като оксиморон:))

33

БЕЗСРАМИЕ И РЕЗИЛ

преди 12 години

ГЛЕДАХ КЪСНОТО!? ЗАСЕДАНИЕ НА СЪДА И ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА АДВОКАТ ВЕЛКОВ.ПЪЛЕН РЕЗИЛ ЗА ПРОКУРАТУРАТА СЪС СКАЛЪПЕНОТО ОБВИНЕНИЕ.ОКАЗА СЕ,ЧЕ ВСИЧКО Е ПЪЛНА ЛЪЖА И ЗАБЛУДА ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ТОЗИ ПАСКВИЛ.НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ВЕЛКОВ, НИКАКВИ.ДОРИ НЯМА ПРИСЪДЕНА МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ. ДОРИ НЕ Е ИМАЛО ДАВАНЕ НА ПАРИ, А САМО СПОРАЗУМЕНИЕ.ВСИЧКО Е ЛЪЖА ПО ЦЕЦОВА ПОРЪЧКА,ПОД БОЙКОВА ДИКТОВКА.ДЪРЖАВАТА НАЧЕЛО С ТЕЗИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ И АМЕРИКАНСКО ПОКРОВИТЕЛСТВО ТАЙНО И ПОЛЕКА СЕ ФАШИЗИРА.ХОРА БДЕТЕ.