120

ан

преди 12 години

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА НЯКОИ ДРУГАРИ МИ СТАВА ЯСНО ЗАЩО МУТРЕСТАНИЯ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ЩЕЕ В КАЛТА ПОМИЯТА И ИЗПРАЖНЕНИЯТА.ТАКИВА СА 10 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. ТОВА СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ -УО- МОЗЪЦИ. ПРИ КОИТО СИВОТО ВЕЩЕСТВО Е НЯКЪДЕ ПО ДОЛНИТЕ ЧАСТИ НА АНАТОМИЯТА ИМ. ЗАРАДИ ТЕЗИ УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИ МОЗЪЦИ ПАТЯТ ОСТАНАЛИТЕ 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА. 22 ГОДИНИ ТЕЗИ СЪС ОГРАНИЧЕНОТО СИВО ВЕЩЕСТВО ГЛАСУВАТ И КАЧВАТ НА ВЛАСТ СЕБЕПОДОБНИ. И ТОВА СЕ ВИЖДА МНОГО ЯРКО НА ФОНА НА УНИЩОЖЕНАТА БЪЛГАРИЯ.

119

!!!!!

преди 12 години

Атака не може да се зъбят,защото нямат зъбе вече !!!

118

Бивш Атакист

преди 12 години

След поредния завой, сигането Сидер сега пък заедно с комуниститеТо вече не остана някой, с който да не е бил заедно ...

117

Анонимен

преди 12 години

Ами ти тикво пед*лска кога ще си ходиш?!! До сега 2г. и половина се оправдаваш само със Станишев и хан Аспарух, на крива ракета космоса и виновен!

116

До № 105

преди 12 години

Питащ, я посочи моля те, ..."един обективен икономически показател"... Защото оставам с убеждение, ча бъркаш икономика, стопанска дейност и нейното изражение с нешо друга.

115

Анонимен

преди 12 години

240 тикви крадливи долнопробни

114

Анонимен

преди 12 години

За пореден път ГЕРБ погази Конституцията на Р България

113

wiktor

преди 12 години

Който иска социализъм отива на летището и си хваща самолета за дестинация по избор: Куба, Китай, Северна Кореа или Виетнам заедно със Сергей, Гоце и шайката бандити около тях.

112

до 105

преди 12 години

искам още да допълня че псевдо икономическия растеж по времето на бсп бе породен от почти безразборното отпускане на кредити от банките, което всъщност порди и световната криза.

111

нов

преди 12 години

Историята показва, че в последните 22 години всеки следващ е по-лош от предишния.

110

АТАКИСТ

преди 12 години

ВЕЧЕ ВИДЯХ КАКВО ПРАВИ Г-Н ВОЛЕН СИДЕРОВ !ПЪРВО ИЗГОНИ НАЙ-ПОЗОРНО ДИМИТЪР СТОЯНОВ,СЛЕД ТОВА ЗАПОЧНА СЪЮЗ СЪС КОМУНИСТИТЕ И ***!ЗАТОВА ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯМ ВОЛЕН СИДЕРОВ!ПАК ЩЕ БЪДА ОТ "АТАКА" ,САМО ТОГАВА КОГАТО ВОЛЕН СИ ТРЪГНЕ ОТ ПАРТИЯТА И СЕ ВЪРНЕ МИТКО СТОЯНОВ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

109

do 105

преди 12 години

не искам да оправдавам герб и борисов, но икономическите показатели не зависят само от правителството на държавата. да не би да искаш да ми кажеш че въпреки свиването на европейската и световна икономика, в българия може да има стабилен икономически растеж?

108

az do 100

преди 12 години

какъв прогрес видя ти бе, баастун?платена форумна мишка!лично мнение

107

Анонимен

преди 12 години

Ами как ще се произвежда комунизите са заграбили всичко и не допускат нови хора да се развиват МАФИЯ.

106

ENI

преди 12 години

Ей ама сляп народ,не виждате ли,че нещата за нас се решават отвънка и че каквато мижава държава сме,в която нищо не се произвежда,какво искате да получавате?От къде?Кой какво толкова от вас е произвел за да чака да получи?Затова се разцепиха и зърнопроизводителите,затова и другите стачки са ни такива-ден до пладне и после кой от къде е.Докато народа не се опретне да работи без претенции и да си плаща съвестно данъците няма да се оправим.Корупцията е едно на ръка.

105

Питащ

преди 12 години

До 84 Искам да ми кажеш един обективен икономически показател подобрен от ГЕРБ който при предишните е бил по-лош. Европарите не ми ги давай за пример . Те бяха и са политическо решение на ЕС за да може да си държат в послушание това правителство.Чакам да ми дадеш и ако ме убедиш и аз ще взема пак да гласувам за тях.

104

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са велики моля ви кажете ми къде да се запиша за тях смърт на БСП.

103

Див Петел

преди 12 години

ЦИРКАДЖИИ

102

Анонимен

преди 12 години

Тези циркаджии от парла-мента ги знаем няма ли вече пари в плик другари та квичите на гладно.

101

до 44

преди 12 години

Пич никой не те спира да се изселиш в Русията или Китай,ходи там и не ръси повече простотии тук,Б-я е свободна държава и всеки също е свободен да си избира къде да живее.Ходи в Русия да видиш как болшевиките са заковани и не могат да мръднат,*** като теб там ще му е много добре.