135

до 140

преди 12 години

Първо етнически българин съм. Прав си наполовина.В болшинство българските турци са свестни и работливи хора,турци ни строиха къщата на село, имах съученици турци и бяха пълни отличници.Имам приятел, който ходи с туркиня, която си говори перфектен български, учи и работи едновременно.Това поне е така за големите градове.Иначе за *** - над 95% *** и/или престъпници, абсолютен и неоспорим факт..Голите цифри, знам че има двама *** тук, хайде цъкайте минусите.Утре пак и вдругиден пак..

134

ИСТИНАТА

преди 12 години

БЪЛГАРИНА плаща данъци а ***(турчина) постоянно е пиян

133

Българин

преди 12 години

137 - и още - НЕ купувайте нищо от ***, колкото и изгодно да ви го дават - или е контрабанда или е крадено;- намерете всички възможни начини да намалите данъците си законно - можете да ти намалите с до 65% !!!! Дайте дарение за някоя достойна кауза, вместо да наливате тия пари в *** гърла... но на БГ-УНИЦЕФ нищо не давайте - всичките им проекти са само за *** !!!Потърсете групата, която създадох във фейсбук, там пише как да намалите лесно данъците - "Данъчни облекчения 2011"

132

Българин

преди 12 години

Тия над 3 000 000 000, дето сега отиват, за да бъде издържана и размножавана хъхряшката зараза, трябва да бъдат разпределени по следния начин:1. 1 000 000 000 за повишаване на пенсиите на старите, цял живот работили хора;2. 1 000 000 000 за тов, което наричате "образована раждаемост" - да бъдат спонсорирани 100 000 нормални двойки да родят 100 000 нормални деца - бъдещето на България;3. 1 000 000 000 - за да бъдат дотирани работещите в селското стопанство (*** и бели), за да ПРОИЗВЕЖДАТ.

131

хмммм

преди 12 години

Аз *** не искам да хрантутя.Хора, давайте предложения как изкараните наши пари да не отиват в тези ***. Лично аз: 1) спрях да давам просия, ако ще и пред мен да умира.Преди време видях един просяк *** да подтичква и да си ***, а патериците на рамо да носи,стоеше до ВИАС и оттогава край. По-добре с тези пари да купя хляб на някоя българска пенсионерка. 2)стари дрешки, мебели, храна и т.н. НЕ хвърлям, познавам българи в нужда и на тях ги давам. Има и други.Давайте съвети,българи за

130

Българин

преди 12 години

Решението е просто :1. ***, извършили углавни престъпления - в трудови лагери с ранг на затвори - да работят като роби !!!2. На ***, неизвършили тежки престъпления, да им бъде раздадена земя от поземления фонд под аренда, при произвеждане на определено количество продукция, да получават и дотации. По добре да им плащаме, за да произвеждат, отколкото да им плащаме, за да НЕ работят !!!

129

MD

преди 12 години

Да дойдат в гр. Левски да видят за какво става дума - палат до палата и все ***!!!

128

Анонимен

преди 12 години

мда... не луд тоя, който яде зелника, а тоя, който му го дава ...

127

пука ми за Родината

преди 12 години

Спешно въвеждане на т.нар. модел на грамотна и осъзната раждаемост или за 3-то и нагоре дете, детски да се изплащат само на родители със средно образование.Засегнатите българки ще са под 1%, а *** над 95%.Така ще се премахне икономическата основа на най-зловещото нещо на нашият преход - детепроизводство за детски.Иначе тотален срив на социалната система и екстремни нива на престъпност следствие на екстремно ниво на маргинализация (99% ***) в България.Това е грозната истина, фактите с

126

Петьо-Евреи

преди 12 години

вън *** паразитиращо племе от нашата красива страна вън

125

Loan

преди 12 години

И не е така само в България. Същото е в Румъния, Унгария, Чехия. А в т.нар. "Палестинска автономия" се строят хареми, джамии и частни къщи - с пари от ЕС, които всички вие, данъкоплатци плащате. И ако искате да спрете ***, почнете да питате вашите депутати и евродепутати до кога ще продължава тази масова ***. И докога някой ще бъде цивилизован насила с вашите пари, на пълна загуба, след като най-голямото му желание в живота е да не бъде цивилизован.

124

Анонимен

преди 12 години

Вече ми идва сам да си намаля заплатата, че да не плащам пари за подобни глупости!!!!

123

Българин

преди 12 години

125 - значи ти искаш 10% от *** да дадат отпор на останалите 90%? Смяташ ли, че това е реално?127 - "интелигенцията" на *** се състои от... около 4 000 човека !!! Толкова *** имат висше образование или поне имаха допреди няколко години, когато в университетите нямаше места специално за ***, защотосега в някои, доколкото зная, и тая дискриминация срещу хората се прилага !!!Процентът (т.е. промилът) висшисти е по висок и в Папуа-Нова Гвинея !!! Интелигенция викаш, а?

122

Продължение на 125

преди 12 години

Четох и се възмутих: В някои ромски гета банди от малолетни пречели на онези ***, които искат да ходят на училище и ги малтретирали! Това е нещо,с което трябва да се справят самите роми.Проблемът ще се окаже много труден,ако действат като деребеи онези уважавани *** с голям авторитет,които са в състава на мещерето.Дано да не е така.Основният ми извод е,че отстрани лесно се дават съвети. Проблемите най-добре си ги знаят самите роми,а тяхната интелигенция трябва да намери разумния изход

121

ми така ще е

преди 12 години

До като си избираме за управници едни ситни дребни надупени човечета!

120

Разбирам патоса на

преди 12 години

114 и 118.Може да звучи крайно,но това са изстрадани истини.Същото важи и за 121.Разумен въпрос повдига и 119.Според мен: Когато самите *** дадат достоен, организиран и твърд отпор на тези, които им ограбват отпуснатите пари, а също и на онези роми,които живеят само чрез престъпления и по този начин създават лош имидж на *** въобще, тогава ще може да се каже, че *** общност е узряла, за да й се помага. За промяната може да помогне и тяхното мещере, от което всеки ром има респект.

119

Монго Джери

преди 12 години

до 122:Това какво значение има ! Говоря по принцип.

118

rm

преди 12 години

Аз не разбирам как може хора с толкова пари да си строят толкова грозни къщи.

117

Анонимен

преди 12 години

до Монго Джери:любовникът ти Али и предишното ти гадже - Мюмюн са с очила

116

потъпревш

преди 12 години

Ученик-отличник в гимназията получава 24 лв. стипендия за отличен успех, от които му се изплащат 21 - не получих отговор защо е така, докато децата ми бяха ученици!Колко получава един ГОЛЯМ РОМ, за това, че някога си не е изпълнил задължението си по закон да учи?По колко се падат на едно ***, само и само да го запишан в първи клас?