219

МДААА

преди 12 години

ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА ,А ОНАНИСТИКА!! ДАЙТЕ И ЗА ЖЕНСКИТЕ ДОСТОЙНСТВА,ДЕ??? НАЛИ И ТЕ СА ХОРА?? ЗА ТЯХ КАЧЕСТВА И КОЛИЧЕТСВА НЯМА ЛИ?? *** НЕЗЕМНИ СТЕЕЕЕЕ

218

Анонимен

преди 12 години

ai stiga be! tui sa izmi6liotini!

217

баба ви Марийка

преди 12 години

Такаа, тея дето съм ги пробвала ...на свободна ротациянемец21см,твърд,стои и секса е на 6.Българин24см, същото...и малко зор...Руснак19,5няма падане/ без алкохол!!! Арабинедва хвана 13 см....и секса беше едииин...не ми требе като клиентела.Турците и те са зле,за *** няма какво да говоримзнае се.Сърбите само плямпат...слаба ракийка.Едва заформят 16така.

216

туркиня

преди 12 години

на нашето племе са най малки

215

до МАЙМУН 219

преди 12 години

*** играеш си с огъня

214

МЕХМЕД-до 215

преди 12 години

голям *** си бил бе *** такъв ! ти случайно да не си *** майка си? ФАКТ !

213

Golemi.....

преди 12 години

I 25cm da sa, ako sa "umreli" vse e taja !!!

212

до mehmed

преди 12 години

на *** е най-дълбока-ФАКТ

211

mehmed

преди 12 години

Следващата статия ще бъде ; *** НА БЪЛГАРКИТЕ СА НАЙ-ДЪЛБОКИ ! абе хора какви са тия статии кви са тия долни новини??? няма ли нещо друго което да се пише ? до къде я докарахме......а и тука е пълно с простаци какви разсъждения виждам само..

210

bai ganiu

преди 12 години

be kvi ungarci be i she gi biem i she gi e**m

209

Анонимен

преди 12 години

До хасан Абе като си турчин, що си седнал да лъжеш бе, къде се вреш с тия 14.11 см.Учени хора са го доказали че на турците им е толкова.Виж картата преди да лъжеш като дърт *** на пазар с кьорав кон.А нещо за КПД-то няма ли, щото то по- интересно?

208

АЗИС

преди 12 години

ИЗСЕЛВАМ СЕ В УНГАРИЯ.

207

ku4eto

преди 12 години

///Колкото до българите, те всъщност се представят доста добре и застават само сантиметър и половина зад унгарците със своите 15,02 см.///...........използвали са за проучването българи с номер на обувките 39,или 40 а за по големите номера ги е било страх да мерят за да не излезем на първо място.......... ............

206

хасан

преди 12 години

абе не знам ама колежки и познати каро разберат че съм турчин, ме гледта като теле майка си, много си падат по ***, *** са по-големи, лигавят го яко

205

Анонимен

преди 12 години

NE E VAJNO DA E GOLIAM MOJE DA E MALYK NO RABOTLIV

204

Гъгъл

преди 12 години

Значи на унгарците са им най-увиснали. Па да го бяха написали правилно, че тука бая народ получи комплекси.

203

gluposti

преди 12 години

kvi sa tez gluposti we smeshki porednata antibalgarska statia!! weche i chepowete ni pochnaxte da kritikuwate izrudi!!!

202

даси

преди 12 години

Може ли някой де ме светне как точно измериха достойнствата на европейците, та чак с точност до милиметър? Това писание е пълна глупост и нищо повече.

201

коко

преди 12 години

До 184 Известно ли ти е на тебе,о велики елине,че спартанците когато са се женели са си лягали със съпруга с коса ,остригана по мъжки.Иначе не се възбуждали,защото дотогава са се работели с другарите си във военните си подвизи.А в същотото време живелите по българските земи траки са били велики воини,които не са оставяли живи врагове и неоправени жени.Може би трак е и твоят пра-пра- пра дядо.Ако в чукането гърците бяха както са в приказките сега и Америка щеше да е част от Гърция.

200

Анонимен

преди 12 години

Малки крака и ръце, означава малък *** и обратното,но малкия скача повече от големия-природа.