82

Анонимен

преди 12 години

Не съм съгласен Бойко да не иска да е футболист на годината. Нека го изберем. Така той ще надмине дори себе си. Догодина (ако е на власт още),ще го изберем за човек на годината, който никога не лъже.

81

до 79 80

преди 12 години

Кутев вземи се скрии

80

Анонимен

преди 12 години

Г-н Борисов, това всъщност е протестен вот срещу Вас и Вашата безумна политика.

79

Анонимен

преди 12 години

Този Боко ще ни направи всички комунисти, че някои даже могат да хванат Балкана. Ей на, в столицата действат нелегални .

78

геро

преди 12 години

И от тази анкета за футболист на годината си личи ,че хората го подкрепят.А вие Станишковци си изберете лидера за ГЕЙ на годината,но там имате много конкуренция във Партията ви

77

анонимен

преди 12 години

Срам ме е, че живея в тази страна!

76

анти чалгаря

преди 12 години

Крайно време е да спрете да ни занимавате с измисления герой Мутрисов Некадърний

75

robeen

преди 12 години

БОКО ТИКВАТА, СИКАДЖИЯТА, МУТРАТА, СЕ МИСЛИ ЗА ЛЕО МЕСИ !

74

Анонимен

преди 12 години

той ясно и убедено каза, че я заслужава тази награда. След една седмица обработка все още не знае, че дори не е футболист.

73

мис българия

преди 12 години

Абе, хора, този защо не го пуснат на конкурса МИС БЪЛГАРИЯ, има достатъчно парички, ще си плати и ще стане, ама защо още никой не се е сетил да му подскаже!А и на мИС СВЯТ ще ни представи супер, особена на кръга за демонстриране на интелигентност!!!

72

искаааам

преди 12 години

Бойко Борисов - ПАТРИАРХ, ПАТРИАРХ, ПАТРИАРХ!!!!!

71

ЖУЖКА

преди 12 години

Вече иска да е бизнес дама на годината! ***, ама сладур!

70

Анонимен

преди 12 години

Белене и петролопровода са далавери на "наши хора".Там няма да има протести.За шистовия газ ще е война,само да посмеят в руската губерня Чалгария да не съобразят с интерсите на Газпром.

69

ева

преди 12 години

ТОЙ Е ДЕБЕЕЕЕЛ,ТОЙ НЕ Е ДЕБЕЕЕЕЛ,ТОЙ Е ДЕБЕЕЕЛ,ТОЙ НЕ Е ДЕБЕЕЕЛ-ТОЙ Е СУПЕР БОЙКО!майтапа настрана-само на мен ли ми се струва странна такъв плондер да го номинират за Футболист на годината.

68

Анонимен

преди 12 години

Стига с тоя шистов газ.На всички вече стана ясно,че Гаспром няма да позволи на България да разработва и използва собствените си ресурси.Протестите за шистовия газ ги има и са толкови масови и рекламирани защото се случват със съдействието и благословията на Москва.На снимките човек не може да сбърка лицата на членовете от младежкото БКП. Защо не протестирате срещу краденето на милиарди в Белене?

67

Тиквичката

преди 12 години

Единстевната му титла е "ТИКВА НА ГОДИНАТА, ДЕСЕТИЛЕТИЕТО И СТОЛЕТИЕТО" Ха, да Ви е честито, както казваше Предния Тато.

66

Някой си НОРМАЛЕН..

преди 12 години

Наистина може да съм нормален а може и да не съм...Може и аз да съм Футболист на годината ...заслужил художник...Генерал....а може и да не съм....В една ненормална стрната...ненормална -защото не може едзин пожарникар да стане за един ден генерал...Да ....не е нормално едно човече....не говоря за мускули а за душа и познания....та не може едно малко човече макар и с дебело вратле от обикновенно заптие да седне и управлява държава...Това е БЪЛГАРИЯ...не е -ГЕРБЕРО-ГРУПИРОВКАТА на малкото човече.!

65

АvA

преди 12 години

Надушвам, че има платени гелбелчета в сайта!

64

Анонимен

преди 12 години

държа си на думата цяла седмица, рекорд !

63

Анонимен

преди 12 години

Що,бе?Нека е 1 във футбола.И без това управлението му е фал след фал.За всички наболели проблеми бяга по тъча.Непрекъснато е в "засада"и с милицията дебне хората.На края ще го турим на дузпата и боццццц.