251

ДО 250

преди 12 години

В началото на 90-те години НЯМАШЕ пенсионен фонд, а пенсиите се изплащаха директно от държавния бюджет. Като не си наясно, по-добре си трай. Или вземи провери и тогава се излагай.

250

anna

преди 12 години

ako pensionnata reforma shte e kato v Evropa,da napraviat i zaplatite evropeiski!!!

249

anna

преди 12 години

abe kako stana s Cveteto Borislavova????razigraha si milionchetata s Borisov i aideeeeeee...Glupav e naroda da glasuva za nai-goliamata mutra i izzednik, az ne mojah da go poviarvam!!!...s kakvo vi specheli,be hora???S tesni vruzki s mafiata,kontrabanda na cigari,narkotici,orujie,v mrusni sdelki sus stari komunisti???S KAKVO???

248

Анонимен

преди 12 години

Абе *** ,не задаваите *** въпроси.Парите зе 10 пенсионера се дават от 6 работещи,и то месец за месец,в общи линии.А каде са парите до сега питаите други.тия кадето докараха държавата до тук.

247

Анонимен

преди 12 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СИ ХОДИ !!! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА !!!

246

до 250

преди 12 години

А за три години къде са парите за пенсиики събирани от Бойко Борисов

245

хахаха

преди 12 години

нещеме ний богатства нещеме ний пари а искаме свободаааааааа човешки правдини ))

244

Анонимен

преди 12 години

това е унижение, на 61 година - кой работодател ще вземе някои на работа... сега хората с тоя начин на живот - едва ли ще стигнат до пенсия... с какво се е променил в положителна насока живота от преди 20 години... в Европа го правили и тук да се прави, ние ако бяхме в Европа - нямаше да сме на тоя хал... това по повод сраваненията - какво било в Европа... това че НЯКОЙ ИСКАЛ ДА РАБОТИ - СЛЕД КАТО СЕ ПЕНСИОНИРА - НЕ Е ЗАЩОТО МУ СЕ ХОДИ НА РАБОТА, А ЗАЩОТО НЕ МУ СТИГАТ ПАРИТЕ !!

243

до 251

преди 12 години

Кой ще държи па теб на 67 на работа бе смях....

242

norm

преди 12 години

Някои от пишещите във форума да е гласувал синдикати да ни управляват,защо непрекъснато трябва да ви го припомням,толкова ли не можете да разберете една проста истина.

241

Опаляааа...

преди 12 години

Явно парите за магистралите не пристигнаха от ЕС...ми сега,като взехме тия за заплати и пенсии...що да чиним,реформи и гнет...е вие ни направихте на маймуни вече де...а стига толкова...е няма да има пари,то за магистрали,за подкупи по избори,за комисионни на този и онзи олигарх,пък сега няма ..е няма ,*** ние какво сме виновни....

240

Анонимен

преди 12 години

Удължават срока за пенсии щото ако се пенсионират хората сега няма пари ГЕРБЕРИТЕ правиха магистрали , удължаването на срока за пенсия ще налее кинтите които ги няма и така докато има следващи избори , а новите като дойдат ще викат като Бойко предишните са виновни , Бойко ви взе парите за пенсии за три години да реже ленти и сега народа да плаща , за кефа му с пенсийте си ГЕРБ са за ЗАТВОРА !!!

239

JT

преди 12 години

Кви протести пак бе, според мене трябва да вдигнат възрастта за пенсия не с 1 ами с 2 години. Щото, разбираш ли, се били преработили! А факта, че имаме да догонваме запада следващите 30 години?? А факта, че производителността на същите тези протестиращи е има-няма 30% от средната за ЕУ?? Марш на работа!

238

Анонимен

преди 12 години

ДО 240 НЕ ГЕРБ СА ИЗПРАЗНИЛИ ПЕНСИОННИЯ ФОНД, А КОМУНИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ ГОДИНИ МОЕТО МОМЧЕ,,,

237

Пламен

преди 12 години

Вън синдикатите от България.Шепа хора искат да провалят Великденските празници на България.

236

Мария - до 208

преди 12 години

Стига сте плашили гаргите с Брюскел - никой не може да наложи на суверенна държава каква да е социалната й политика. Всяка държава, дори и в ЕС, самостоятелно си решава тези въпроси. Тази басня я започна хер Флик и сега ще му я повтаряте до безкрай.

235

Анонимен

преди 12 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СИ ХОДИ !!! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА !!!

234

До 244

преди 12 години

Не говори наизуст.Не си запознат с темата.Добавката клас за прослужено време и стаж за всеки един е различна и носи в името си смисъла, а именно колкото повече години стаж, толкова по-голям процент надбавка.

233

до 108

преди 12 години

Е, на 64г. ти казваш, че ще умреш от старост ли??Да не говорим, че съвсем друг въпрос е, когато се пенсионират се депресират и ако ги питаш, всеки иска да остане да поработи още малко.Като цяло 64г. си е една истински работоспособна възраст.А вие на колко год искате да се пенсионирате? На 45??Няма го този филм.Цяла европа прави пенсионна реформа.Има отрицателен прираст, няма кой да издържа пенсионерите.Ако бяхме Индия или Китай е друго, но не сме.

232

Боце

преди 12 години

тоя Тренчев преди беше леко луд, сега е изкуфял и луд.. голямата му борба била да запази надбавките за стаж - които са около половин процент от заплатата, или сигурно 1-2 лева и са пълен 100-процентов остатък от СОЦИАЛИЗМА, когато се гледаше колко време сме бачкали щото нали уж сичките сме били равни..