8

Смеххххх

преди 12 години

За "пропадналите" гърци, с които ви плашеше Бойко, пари ще има. И това лято "стабилните" българи ще чистят гръцки хотели и ще превиват гръб из гръцките полета. А "фалиралите" гърци ще си пият узото и ще си броят еврата :)

7

Дуче

преди 12 години

България ВЕДНАГА трябва да излезе от ЕС !

6

Любомирчо

преди 12 години

А залагайте основното перо в бюджета да е от евросредства. Колко пъти ви се каза те могат да бъдат само спомагателни не определящи. Не само това ами в бюджета са поставени средства от еврофондове каквито никога досега не сме усвоявали. Тоест вероятноста да бъдат усвоени е нищожна а пък това бил консервативен бюджет.Некадърнициииииииииииииииииииииииииииииии

5

Анонимен

преди 12 години

Те ти булка Спасов ден- ами то и у нас , пък и в Брюксел комисии и подкомисийки дал бог колкото щеш, и както казва нашия вожд- сиреч- хрантутковците май са повече от произвеждащите, - явно мат"ряла им е лош , па да вземат да направят и те съкращения, щото и без това внасяме повече отколкото получаваме, абе с две думи-бития си е бит- е--ня си е е--н,

4

Анонимен

преди 12 години

Айдеее, отидоха магистралите и не само те. Толкова приказки се изприказваха от премиера за тея пусти европари и тамъъъън да ги фанем и те взеха, че свършиха. За гърците, разбира се има, но те пък не са стабилни като нас и затова ще получат. А тука бихме тъпана, колко сме стабилни и сега ще ни покажат един среден пръст. С панделка, разбира се.

3

Ромпуй

преди 12 години

Тия са си взели Дянкоф за министър и Боко за премиер. Сега остава и пенсиите и заплатите да си направят по 100 евро.

2

Бъдещето

преди 12 години

На Бойко магистралите май няма да станат или поне не с европейски пари. За сметка на това БДЖ ще фалира, а петрола ще се вдигне още. По магистралите (ако изобщо ги построят) ще се движат предимно мутрягите и турските тирове.За вас остават обещанията и чашата ледено студено вода ! Пихте я след Виденов, след Крадлив Дедо, след СтаниГей СерНишев и сега след бат Боко :) И съм сигурен, че следващия ще е пак *** крадец като тях !

1

Анонимен

преди 12 години

...началото на края...