54

до 61

преди 12 години

С риск да навляза в полемики.... изобщо не си ме разбрал, но ще мине време нещата ще се променят и тогава ще ти стане ясно.

53

Анонимен

преди 12 години

при останалите животни също е така - уж еднакви, ама надушат ли, че си от другото стадо, те изядат начаса :) вземеш да попрочетеш още малко и за ботаниката, да видиш там какви трикове допълнително са си приспособили растенията за отопление и охлажданеи кое ти е различното, щом изпробват лекарствата ти първо върху мишките да речем

52

Цветан Караилиев

преди 12 години

Попитали предсказател-кога ще настъпи края на света?Мъдреца отговорил-той настъпи снощи,ама много пияни бяхте и не разбрахте нищо

51

до 54

преди 12 години

Здрав разум ли? Та ти си просто човек и още никой не е доказал как сме се появили и от къде сме се взели и най-вече защо сме толкова различни от всички живи организми на тази планета, като уж сме еволюирали при едни и същи условия. Защо според теб човек има нужда да се облича?Защо всички животни и растения на планетата са създадени така, че да нямат нужда от допълнително отопление или охлаждане?Защо човека уж еднакъв говори на различни езици,а при животните не е така?

50

селянин до 46

преди 12 години

Едно хубаво голямо земетресение и само на граждани ще ми станете на мене и да ме паднат няколко керемиди отгоре ще се отърва радвай се.

49

Анонимен

преди 12 години

Пише ли нещо за края на герб и другите комунизи на тая плочка.

48

Хетфиелд

преди 12 години

Айде стига вече с тези глупости! Светът трябваше да свърши 2000 година... не стана! Сега 2012... пак няма да стане! Само болните мозъци на някои го приемат това!

47

Анонимен

преди 12 години

всички календари показват това - край на един цикъл и започване на нов, все с надеждата за ново небе :) нова земя :) и изобщо нещо по-добро, но и през следващия период човечеството оси.а пейзажа си, най-вече поради алчност и надделяване на животинското у негоа пък ако е истина за Йокте Ку и вземат, че се завърнат - то това си е чист апокалипсис :) трудно се живее с "божества", особено с по-ревнивите и садистичните :(

46

dp 50

преди 12 години

Vika mu se zdrav razum.

45

Анонимен

преди 12 години

46,какво толкова против имаш баща си и майка си, та чак искаш апокалипсис да ги изтрепе?

44

до 38

преди 12 години

Техния календар е много по-точен от тези двата, които си цитирал.

43

pissed off

преди 12 години

Това изобщо не е новина.Същата теория съществува от години!

42

до 45

преди 12 години

И кой беше там, за да каже дали е било така. Историята в повечето случаи се базира на хипотези и предположения особено в частта си от преди хиляди години, така че не се знае знае ли се.

41

gogo

преди 12 години

разбира се, вижте филмите "еволюция на съзнанието" и "Thrive". Има ги в колибката.

40

.

преди 12 години

navlizame v novo izmerenie to4no taka e.v 4-to izmerenie

39

до 46

преди 12 години

Ти да не се надяваше, че гражданите ще оцелеят...

38

Анонимен

преди 12 години

Ех, толкова се радвах че апокалипсиса ще изтреби селяните, ама те пак се отърваха. Като хлебарко са.

37

Анонимен

преди 12 години

Horata sa mnogo glupavo pleme...kak mojete da viarvate na knigi i podobni gluposti pisani ot horata predi hiliadi godini kogat vsichki prirodni iavlenia sa imali sobstveno bojestvo.... vie normalni li ste?

36

дан

преди 12 години

аз декодирах плочката по-правилно - *** Умрелия *** я написа, седеше на поляната, смяташе кога е мензиса на жена му Миризливата *** и чукаше по камъка с длетото...ко да прайш, сичко е въпрос на тълкование

35

някой

преди 12 години

До: номер 38По майския календар са го правили ;-)