231

Реплика

преди 12 години

Бачкаторе (*** си ти), не следиш новините. Организаторът на СИЛА още преди месеци беше разобличен, че е член на БСП и работи по поръчка. А за таксиметровата компания - върни се няколко години назад в новините....

230

БАЧКАТОР

преди 12 години

"Таксиметровата компания на Трактора участва ли в протестите? А *** от СИЛА?"====================Ти *** ли си да наричаш хората от СИЛА *** ? Защо ги обиждаш, защото искат по-евтино гориво ли, ***?

229

Анонимен

преди 12 години

Едни цитати от друг форумМариан - 30.11.2011 г. 10:13:13Искам тукашните вечни киселяци, да ги видя днес по новините със сложени картонени шапки с козирка, с найлонови виолетови потници и викащи: Уууу, Оставка, дайте заплати по 1 000 Евро и пенсии по 500. :)Смех!Antiklatikurec - 30.11.2011 г. 11:13:33Ролята на държавата не е да раздава заплати, а да предлага услуги на гражданите си. Мисля че стачкуващите скоро сами ще се убедят, че и с тях и без тях все тая. Просто защото те не допринасят с нищо за благото на данъкоплатците които им плащат заплатите.

228

Мишо

преди 12 години

ДА на пенсионна реформа, но съвсем различна от тази. Лични сметки, възможност за избор на процента, който внася човек, възможност за получаване на пнсия при достигане на опеделена съма, а не стаж и години работа, възможност за наследяване на сумата /все пак е лична/. Достатъчно солидарност, искаме индивидуалност и избор!

227

до 228

преди 12 години

да разбирам ли,че си ***.

226

до 79

преди 12 години

66 години е възраста на която можеш да се пенсионираш и да получаваш социална пенсия ако не ти достига трудов стаж. Нормално е необходимо около 35 години трудов стаж в повечето европейски страни за да имаш право да се пенсионираш.Ако ги нямаш чакаш до 65 -66 години за социална пенсия.

225

до" виждам"

преди 12 години

Ами ето сега разбрахме-основната опасност за сигурността на политическата класа идва не от врага с чужда лична карта ,а от врага с БГ лична карта.Затова полицаите са 4 пъти > от армията.А пък аз си мислех,че опазват реда и закона в страната.Е,явно много страшна била народната любов.А пък и ето какъв бил приоритета на МВР.А пък ние,незнаещите се смеем на текста"родната полиция ни пази"Явно сме живяли в заблуждение.

224

Анонимен

преди 12 години

Тия я да одят на работа, къде са тръгнали из улиците като гламави

223

Анонимен

преди 12 години

Аз се чудех сутринта защо има толкова милиционери по центъра. Готвят се да поступат народа май.

222

Pink Panter

преди 12 години

Протестирам срещу Майкрософт! ! !На всеки 5 минути ми изкарва надпис "This copy of Windows is not genuine"

221

възмутен

преди 12 години

До 220 - Не знам дали Столипиново ще рови в контейнерите, но с тези реформи и тази безработица нищо чудно скоро и ние да не можем да се вредим там! Има хора, които са в предпенсионна възраст, изработили са си нужния осигурителен стаж към тази скапана държава, но никой не ги наема на работа! И какво правим от тук нататък - остават два пътя или да ровиш по кофите за *** или да крадеш, за да оцелееш!

220

Анонимен

преди 12 години

Страх ги е от народа!!!

219

nana

преди 12 години

що ги пазят толкова народните избранници?кой от кого и от какво го е страх толкова?

218

1.bg

преди 12 години

Ето пак изпитание за жандармерията и полицията-да защитят народните избранници-депутати и министри от любовта на народа.А между другото ето една добра идея за икономии-управляващите да управляват така ,че да нямат нужда от толкова охрана.Но тази идея няма да им хареса.Друго си е то да изхвърлят на улицата няколко хиляди работещи хора и да накарат силово хората да работят още 1 година.Че даже премиерът да е недоволен,че народа протестира.Но на криви управници и народът им е виновен

217

муа-хахаха

преди 12 години

Гледайте го оня плуавец-как гледа през стъклото-ще се на...ка червея нееден!

216

Анонимен

преди 12 години

И Столипиново подкрепя протеста - днес никой няма да рови в контейнерите

215

Абе

преди 12 години

Да не играят ЦСКА и Левски??? Много цветанови хора по центъра?!!

214

А??

преди 12 години

А кажете,сетне,че не сме милиционерска/полицейска диктатура! Вижте баш ГАНГСТЕРА (според държавният департамент) как се пази от любовта на благодарните си поданици :)))))

213

стачник

преди 12 години

За да успее стачка в БГ трябва да се оглави от ПРЕМИЕРА.Освен всичко,трябва заптиетата да го набият и него.След това бит и поруган да влезе в парламента и да почне да ги оправя,ние сме оправени още 1990 година.Оттогава само ни повтарят и взе да ни харесва.

212

Анонимен

преди 12 години

211 Ти си обикновено, неотлежало "Червено Джони"