15

пръдливо джудже

преди 12 години

Русинов -Чеци му е платил на бакшиша да лъже,щото вижда че като пуснат Пламен Трифонов ,той става основен заподозрен.за мене той е убиеца...

14

Коко

преди 12 години

Добре де, нали бе установено по gsm на Трифонов, че е бил далеч от Борисовата градина в момента на извършването на деянието. Освен Трифонов да има навик да си оставя gsm-a на майната си и после да отива да си го вземе. Това таксиджийско другарче май яко послъгва.

13

Анонимен

преди 12 години

Има два варианта. или Русинове убил яна, или не.В случай, че той не е убиеца, според фактите или е спал, докато са удушили момичето, или се е правил на заспал.При всеки вариант е бил до нея, когато е умирала. Освен, акоуслужливо не е отишъл да се изпикае, докато някой негов приятел се обслужи. Някои младежи са с такъв морал, че редовно се случва някой хубавец да свали момиче,да я напие, а след като се обслужи, вика приятелчето и то да се възползва.Ако приятелчето е някой синковец?

12

хам хум

преди 12 години

На бакшиш вера да нямаш! Ще лапне някой лев мизерника !

11

Гагарин

преди 12 години

Утре може и някой космонафт свидетел да излезе да каже ,че го видял докато минавал с ракетата в близост до земята.

10

куките пазят Чеци

преди 12 години

Бакшишът лъже , а Русинов отказа да се подложи на детектора , което значи ,че той е виновен. Още повече ,че Трифонов се подложи според детектора не я е убил той. Чеци е убиецът , на бакша е платено да лъжесвидетелства.

9

mangustan

преди 12 години

"Убитата Яна Кръстева Снимка: Facebook "бах мааму, facebook вече и снимки почна да прай

8

Иван

преди 12 години

Започва да мирише на някой трети човек, я бившо гадже, я някой много хлътнал по момичето. Лека и пръст!

7

До 4

преди 12 години

Логични въпроси задаваш и правиш логични умозаключения. Явно съдебната ни система работи по друг начин, с друга логика, поставят си други цели.:( Във всеки случай съм убеден, че и това следствие и евентуалното дело след него ще са пълен ***. Понякога си мисля, че съвсем целенасочено за държавни служители се подбират *** хора. Ако това е с цел да се унищожи българина и България - успели са.

6

Тялото

преди 12 години

Тоя се сети че е видял нещо няколко седмици по-късно и един ден след като пуснаха от ареста назначения за обвиняем.

5

мнение

преди 12 години

И защо избра при Карбовски да ''сподели'' това ,което знае.......

4

RI

преди 12 години

Абе май съм леко *** обаче, ако момичето(лека му пръст) е било мъртво до 04:00 а това съдебната експертиза може да докаже с голяма сигурност и на мен тъпия ми е ясно, че така наречения свидетел, който е бил с нея до 06:00 сутринта, правил е секс с нея и се е укривал от полицията след това, е свидетел на смъртта и. Както разбирам обаче не е задържан защото не е заподозрян. тъй де нали е само свидетел. Интересно срещу кого ще свидетелства.

3

Холмс

преди 12 години

...е тоя таксист джанки ли има в устата до сега...

2

Илиийката

преди 12 години

абе незнам дали бакшиша не си прави реклама? Дано се разкрие този случай!!!

1

Анонимен

преди 12 години

А какво стана с момичето от Перник!?