290

Анонимен

преди 12 години

Българските жени трябва да раждат по нормален начин.Да раждат,а не да им вадят детето от корема.Само при сериозни здравословни причини родилката да бъде оперирана.И това задължително да бъде упоменато от наблюдаващия лекар.Да се спре тази порочна практика млади ,здрави момичета да бъдат слагани под ножа.

289

Anonimen

преди 12 години

Две бременности- две раждания и двете -нормални! Второто раждане бях на 32 години! От 5 родилки в отделението , само аз бях нормално раждане....

288

правими впечатления

преди 12 години

Сега, така ги изследват на триизмерни видеозони ходят на не знам си какви изследвания ги подлагат, преди години,това нещо се заплаща не ти е по здравна каса, само те мерят на килограми гледат те на видеозон нормален как се развива плода избираш си болница отиваш и раждаш.

287

Валерия...,

преди 12 години

И аз съм за нормалното раждане, защото, тази болка не е като другите, лесно не се става майка!

286

Анонимен

преди 12 години

Докато продължава да се източва образованието с търговска цел, то такова няма да има. Що се отнася до смъртните случаи, те са навсякъде...и при раждане, и на операционната маса...това са рисковете на професията и част от живота ни и е грозно да се манипулира така обществото за да се изкара от всеки смъртен случай - геноцид!

285

До Валерия

преди 12 години

Ти от дума разбираш ли или още ти кипят пубертетските хормони? Агитирам всичките си познати и приятелки да родят нормално, защото е много по-безопасно и ЕСТЕСТВЕНО! Обяснения на *** и пульо няма да давам, но хайде моля те, научи се да виждаш по-далеч от носа си.

284

Аз

преди 12 години

Трябва ли да се държим като мутри в здр.заведения за да ни обслужват като ХОРА,вече няколко пъти опитвам .....и се получава.....!!!!!! ЖАЛКО!!!!!!!

283

Валерия

преди 12 години

Нещата са избор на дата по хороскоп ли?Всичките ни известни личности раждат по хороскоп секцио.И всички , те казват ,че е било по медицински показания.Не отричам ,че има и такива мед. показания, но това стана масово явление в България.А от това само неуки доктори печалбари имат полза!п.с. надраснала съм тези неща!И не бих разрешила на дъщеря си да роди секцио.Всяка операция си е риск.

282

НОРМАЛНО!

преди 12 години

Родих на 24 години и съм си чиста Булгарка! Нормално раждане! Родих в много нормална възраст.

281

do Валерия

преди 12 години

валерия, дръж се малко по-прилично. Не, предпочитах да родя нормално, но си имах основателни медицински показатели за секцио. Явно още не си дораснала за разни неща. Дано не ти се налага да преживееш неща, които да наложат секцио.

280

Анонимен

преди 12 години

Съгласна съм с 11......това заслужават

279

До 279

преди 12 години

Какъв спам е да кажеш, че за предпочитане е нормалното раждане.Но щом ти харесва да го наречаш спам, нека да е така!Избора си е твой.

278

do Bobi

преди 12 години

Това са част от от сериозните причини които ме накараха да напусна бг, както писах преди малко. Не сме създали децата си за да страдат, а за да бъдат по- достойни ЧОВЕЦИ от нас. Не се колебайте, заминавайте, махайте се и дайте шанс на децата, които сте създали и отгледали с мъки и страхове.Тук няма бъдеще за учещия, знаещия, работливия и честния.

277

До 280

преди 12 години

Не, съм ***.Чиста българка съм.Но се омъжих на 18.Има ли проблем?Само *** ли се женят рано?Но за това пък родих децата си нормално и без секцио.От 20 до 30 години е най-добрата възраст за раждане.

276

NADIA

преди 12 години

TOVA VE4E NE E NOVINA,V BG VE4E E EJEDNEVIE DA YMIRAT RODILKI,BILO NORMALNO,KAK E 6TE E NORMALKO,KOGA LEKAR D6TE BUDE NAKAZAN DA BEZDEISTVIETO SI ILI GRE6NO DEISTVIE?????

275

Анонимен

преди 12 години

СТАЧКА ДА ИМА ЗА ДОКТОРИТЕ , ТРЯБВА ДА ИМА ДОКТОР В ЗАТВОРА ,ИНАЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА УМИРАМЕ ОТ ТЯХНОТО БЕЗХАБЕРИЕ, НЕДОСЕГАЕМИ УБИЙЦИ

274

Възмутен

преди 12 години

До 264 "Медии ***!"---Как пропуснахме, че жената е починала по собствено желание, за да отклони вниманието от наистина важните въпроси, които постваш...

273

До валерия

преди 12 години

ти *** ли си, че си родила на 19

272

До 276

преди 12 години

Не се оправдавай и не разсъждавай! Спамиш.

271

Анонимен

преди 12 години

е,сега ще осъдят болницата да плати 500 лв...