196

до 1

преди 12 години

Може да се започне със съкращенията от:медицински институт,свръзки,документи за самоличност/паспортна/,кат-регистрация,кат-квалификация,тил-почивни бази,тил-като цяло,академия на МВР а има и други.

195

Бачо

преди 12 години

Еи най-накрая и ченгетата да вземат правилно решение.Боко и свитата му загубиха подкрепа

194

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко,от известно време не се търкаляш по улиците на страната с ножица в ръка......Бойко,пред надигащото се масово народно недоволство нещо ти спадна ентусиазма.......Бойко,докато бюджета на МВР е 2 милиарда,докато Българина блъска като вол за да издържа милион и 400 000 *** а те да ни крадат и убиват,да ни мачкат и присмиват......Положението в страната ще става все по- ужасяващо.......Бойко,в лични разговори съм ти казвал че приоритет в политиката на Герб трябва да бъде обикновения,трудещ се Българин........Бойко,ти често казваше "Силна полиция- силна държава"....Но от кой ще ви пази тази полиция - от протестиращите мирни граждани ли? Бойко,срамувам се че бях от Герб........Бойко,*** си с мир ? Бойко,не е нужно да предизвикаш с твоето антиБългарско управление нови,мащабни масови протести......Няма по голям провал от това управление,няма и да има......

193

1

преди 12 години

Някъде по - долу попитах , според Вас кои дирекции в МВР трябва да се съкратят и кой ще поеме техните функции ? Много хора плюят , но няма смислен отговор.Погледнете структурата на МВР и дайте идея .

192

Анонимен

преди 12 години

Ама иначе ходят да бият цивилни граждани по протестите.

191

ommmm

преди 12 години

алооо, стачниците ... по чий акъл се водите и чии интереси обслужвате вече е ясно и на децата ... смотайте се най-после, приберете се и спрете да се фъчкате, щот лоша услуга правите на всички! реформи трябват, съкращения също, зор ще е, но рано или късно ще се изплати! ай оставете вече хората да работят, няма само с вас да се занимават!

190

tarikat

преди 12 години

''Най-добре от всички знаем какво означава липсата на диалог''Ами разбира се.Нали точно за това ,ако нямаш познат в полицията - забрави някой да ти обърне внимание и да ти се свърши някаква работа ......НЕ ПОДКРЕПЯМ СТАЧКАТА ВИ !!!!

189

Анонимен

преди 12 години

Ще хвърлят ли символично пагончета в кашонче? Всяка година - едни и същи палячовщини!

188

Анонимен

преди 12 години

НЕЗАБАВНО И ПЪЛНО ЛИКВИДИРАНЕ НА КРЕБ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ!ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И МИШОЦИТЕ ОТ БСК!

187

вярно е

преди 12 години

който не е доволен и се счита за пренебрегнат да си ХОДИ !има частен сектор там дават ИЗВЪНРЕДНИ И БОНУСИ А КАТО СТАНЕТЕ НА 45 ВИ ДАВАТ И ПО 30 000 ЛВ ей така да се почерпите щото ще ви дават и пенсия 700 лв ;))))

186

Анонимен

преди 12 години

Реформата на ГЕРБ трябва да продължи! Скъращения в МВР и МО! Веднага!

185

Анонимен

преди 12 години

до 210 !! ама наистина си много ***, а и още по - лошо - глупав и *** !Като ти се случи- друга песен ще пееш- ама ще е късно!ВЕРВАЙ МИ!!

184

Комисар Катани

преди 12 години

Върнах се ор гей клуба в който тази вечер не ми провървя и ме уноди само един *** ***.

183

Анонимен

преди 12 години

Сигурен съм,че форумните мишки първи предлагат рушвет на катаджиите.Първо защото колите са им неизправни и второ защото не знаят закона.И това нещо си го избиват пак в нета.

182

Комисар Катани

преди 12 години

Господа който не е доволен от работата си и заплащането има право да напусне и да си търси друга работаВсички бяхме научини държавата да се грижи за нас

181

СЪКРАЩЕНИЯ

преди 12 години

нека да започнат съкщращения в МВР --до 50 на сто и тестове за ЛОЯЛНОСТИ ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ВСЯКА ГОДИНА ....който остане остане -тогав може да се повиши доходите а не раздути щатове и измислени местенца и всеки си работи на частно;))

180

до гари

преди 12 години

Е тук вече не мога да се съглася с вас! Нали за това са по-умните, да покажат на по-глупавите? Напротив, нашата интелигенция е оцеляла по неведоми пътища и до днес и тя носи най-голяма отговорност да покаже пътя на нарочно опростачавания и оскотял български народ. Затова питам как да достигнем до тези хора, иначе не сме по-добри от тях.

179

jen

преди 12 години

Предлагам в знак на протест - никакви рошвети на 30-и. Да пишат актове, фишове, да се търкалят по земята ако искат - пари на ръка НЕ!

178

гари

преди 12 години

199, чел съм Конституцията, и какво за нея? В Конституцията пише, че традиционната религия е православно християнство. Ако не съм такъв, ще ме съдиш ли, или какво? А тия полицаи не ги оправдавам. Нещо се опитваш да ме вкараш в капан. Не си мисли, че другите са елементарни като тебе. Айде, стига ми за тази вечер. Начетох се на коментари на ограничени *** като тебе.

177

до 207

преди 12 години

Ти ако разчиташ на тези корумпирани търтеи да те спасят от обир или изнасилване, значи си много ***!