94

Chiko

преди 12 години

Нека стачкуват още, това добре за автобусните фирми. След това ще реват, че нямат заплати. Когато предложат условия като в автобусите, а не мизерия тогава ще има и пътници. Това не става със съкращаване на влакове и с вдигане на цените на билетите.

93

Анонимен

преди 12 години

Много са зле герберите! Много ги е яд, че някой не им се подчинява! Свиквайте хунта! По - лошо ще става! Ще има "Вертоломеева нощ" и за редови гербери! Вервайте ми, защото е гарантирано от ГЕРБ!!:))

92

ууу

преди 12 години

знаеш ли колко стачки бяха осуетени... бяха уволнявани хора, но този път май прекалиха:)

91

Anto

преди 12 години

явно забравят, че състоянието на железниците е наследство от светлото им бъдеще. Това не са проблеми о от 2 години на управлението на Герб. Тия синдикалисти ако ги повозят по тия железници при тая мизерия сигурен съм съм че ще слязат на първата гара.

90

Анонимен

преди 12 години

И аз ще ползвам автобуси! Топло е, защото вчера например изгоряха два, а и скачат от мостове:))))))

89

Stas

преди 12 години

Дреме ми стачката им, има автобуси на същите цени -бързо, удобно и сигурно, без ***. На тия трошляци никога няма се кача

88

ууу

преди 12 години

Много важно, ми че тия автобусни фирми са все на хора от министерство на транспорта и свързани....:Д:Д

87

ууу

преди 12 години

на финала:няма държавни служители-няма проблем:):):)няма държава, обаче изненада-има парламент...алууууу осъзнайте се....

86

Много важно

преди 12 години

Много важно.Нали автобусите сега имат повече клиенти и ще захлебят.

85

Berta

преди 12 години

Тия жепейци вместо да стачкуват трябва да се научат да плащат като всички билетите си, а не да пътуват без пари с цялата си свита, безплатни карти за почивка и какви ли не още глезотии. Като съм автобусен шофьор да не би без пари да се возя по автобусите или близките ми. Смешници

84

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са силни бре! Дори Боко щял да става футболист на годината! Хайде таз година загробено БДЖ, а догодина ще са виновни пощите, после - марсиянците:)))

83

ууу

преди 12 години

77,78, как искате да пътувате като преди години продадохме единствените читави вагони, от там, та до сега всички управленци взимат втора употреба дето после режат за скрап, защото нямало части... хората в БДЖ доста търпяха... а и другите... къв е тоя бодигард, къв е тоя финансист защо не им погледнете предизборните обещания... и вас ще реформират...ама тогава няма да има вече кой да вика, че всички ще са ни продали

82

Анонимен

преди 12 години

82Само така! Давайте рефрена "Предишните, предишните":)))) Много закъснявате:)))

81

Гербер

преди 12 години

До 76/ Състоянието на железниците е плод от управленвието на станишевците, не е от сега от тия 2 години на управление на Герб. А тия шапкари вместо да стачкуват да обърнат внимание на мръсотията по влаковете която предлагат, на ***. Всичко това го правят предвид предстоящото увеличение на цените на билетите.

80

надежда

преди 12 години

Радвам се , че има само 1-2 гербаджийски дьонмета, които драскулят по нета. Значи не е толкова оглупял нащшия народ все още! Има надежда за нас Българите.

79

Анонимен

преди 12 години

Боко не можа да понесе, че Станишката го оцениха в Европа и започна да закрива държавата! *** краде като за последно:)))

78

ууу

преди 12 години

Де-еволюция - да не мислиш, че е лесно :Д:Д:Д

77

A40

преди 12 години

А ние кога ще стачкуваме за мизерията която ни предлагат тия жепейци и мангасарщината по влаковете, студ, срещу нередовните пътници които пътуват винаги на половин билет. Съкращения има навсякъде, те не са богоизбрани.

76

дан

преди 12 години

АКО ЗНАЯТ ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ КАКЪВ АВТОГОЛ СИ ВКАРВАТ КАТО СТАЧКУВАТ И СЛУШАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОТЕЖЕТА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ СИНДИКАТИ....ЩЕ СЕ УСЕТЯТ, НО ЩЕ Е КЪСНО

75

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихи! "Професионалистите" от ГЕРБ докараха българие до каруците:))))))))) *** много кадърни тез бре:))))