111

до 110

преди 12 години

от 107: Ами да го пратим да охранява Гоце, все пак има доста опит с охраната на разни такива бивши първи партийни ръководители :)) Все ще се справи някак, пък макар и винаги да му бъде виновна бившата охрана на Гоце :)) Но във властта такива БКП елементи са изцяло ненужни и вредни!

110

Анонимен

преди 12 години

Нормално е от БСП да саботират такива закони по всеки възможен начин, все пак те всички са бивши агенти на дс и нагли крадци... и техните хора са плъзнали навсякъде в съдебната система, точно там трябва министър-председателия да уволни ВСИЧКИ и да назначи нови съдии, съдебни експерти и т.н. Но няма от къде да намерим толкова много нови и честни хора, за съжаление...

109

Анонимен

преди 12 години

Нищо не пречи дори и да няма забрана - просто да не бъдат назначавани повече хора свързани по какъвто и да е начин с ДС. Ще е добре и да се публикува списък - и всички да знаем кои са агентите на ДС и да си преценяме дали да гласуваме за тях!

108

до 107

преди 12 години

Ти ме уби. Значи от сегашното правителство да останат половината. Къде ще изпратим ББ?

107

до 107

преди 12 години

е това значи новоизбрания президент и цялото правителство да "сгънат цирка" ?!?

106

до 102

преди 12 години

само дето баща му не е бил чистач, а телефонист ... нали правиш връзка ?

105

до 105

преди 12 години

Съгласен, с една добавка: и ново управление, чисто от всякакви 'бивши' БКП функционери. Който е бил в БКП, няма място в едно демократично управление на България!

104

до 105

преди 12 години

"Изводът: НОВА КОНСТИТУЦИЯ И МАГИСТРАТИ."Звучи добре, но някои мечтаят България да бъде обявена за многонационална страна. Това може да стане само с промяна на Конституцията. Началото на краят на родината ни. То ще рече на всички обществени места, учреждения и т.н. да се говори на езикът на някоя от съставните нации. Например турски. А Яне Янев достига върхът - да се премахне Великото НС и Конституцията да се променя от обикновените НС. Значи, ако първият път не успеят, на всяко заседание може. И нашите пишман "политици", каквито са продажни, ще продадат родината ни за по милион - два. По-малко от 30 сребърника.Лично мен ме е страх да се свиква ВНС за промяна на Конституцията.

103

Анонимен

преди 12 години

Изводът: НОВА КОНСТИТУЦИЯ И МАГИСТРАТИ.

102

до 101

преди 12 години

Аааааааа.... Най-после един добър коментар. Поздравления.

101

до 89

преди 12 години

"Това е все едно Германия да изпраща гестаповци за посланици. Това само доказва колко корумпирани и некомпетентни са съдиите у нас."Съдиите са отсъдили правилно - такава е Конституцията. Нали ако бяха отсъдили противното, щяха да ги обвинят, че нарушават Конституцията. Всеки може да си направи извод кое трябва да се промени.

100

До # 97

преди 12 години

Ясно е,че ти си писал текста, но си допуснал неточност. Вместо изречението : "С това Решение на КС се оневинява бащата на Николай Младенов - министър на външните работи" трябваше да напишеш " С това Решение на КС се оневинява бащата на министъра на външните работи Николай Младенов . Дължа да те поправя: бащата на Н.Младенов не е бил агент на ДС, а служител в персонала на посолство. Възвеличаваш го: Все едно чистачка, миеща коридорите на БАН, да я наречеш академик.

99

Анонимен

преди 12 години

Някой да ме поправи ако бъркам - в коя държава дипломат не е равносилно на човек на службите? И ако е така, те всъщност за какво са ни в чужбина?!?!????....

98

Съдебна република

преди 12 години

Ами Съда и Прокуратурата в Чалгария така и така пазят всички ДС агенти и тартори на организираната престъпност, най-чисто би било направо те да назначават и Президента, и Премиера, и министрите , и депутатите , и дипломатите и себе си !

97

До # 91

преди 12 години

Прочети коментара на # 90. От посоченото се вижда,че от 12 членове 4 съдии са президентска квота, 3 - от квотата на царедворците и още 1 член - Стоева е от левицата. Т.е. 5 членове са леви и трима царедворци или казано с други думи : от 12 човека 8 съдии са от Тройната коалиция и още трима съдии - Славов, Нейков и Пунев са проседесарски настроени. Левите гласуват в пакет, царедворците почти винаги ги подкрепят, а СДС-симпатизантите - в зависимост от изгодата, времето навън и настроението.

96

Анонимен

преди 12 години

Още не е всгъпил в длъжност Плевнелиев, а вече нарушава Конституцията.Решенията на Конституционния съд са задължителни. Що за президет ще е този, който не зачита Конституцията на собствената си държава?!?...Аз имам отговор, а вие?

95

До 92

преди 12 години

Ти също прочети преди да пишеш-никъде човека не е казал нища за някакъв Петър Младенов.А бащата на никито наистина е от ДС.Или мислиш ,че по посолствата ходеха случайни хора

94

vesko

преди 12 години

Ако се окаже,че съдиите също са доносници?

93

До 90

преди 12 години

Малеиии,колко си компетентен.Я кажи понеже знаеш всичко колко областни управители ,кметове и народни представители и председатели на Общински съвети посочени и избрани от ГЕРБ са бивши сътрудници на ДС и защо тия длъжности не фигурират в закона.Или те са от добрите ченгета защото са от нашите.

92

Боклуци

преди 12 години

Тия, които съставиха Конституцията по угоден за самите тях начин, са същите, които я тълкуват и прилагат. Те не са изпускали властта през тия 22 години !Те са и прокурори, и съдии, и всичко. Щом намират за "конституционно" Президентът на страната да е агент, зависим от ДС, какво има да се чудим, че за тях е също "конституционнно" България да бъде представлявана в страните-членки на ЕС и НАТО от агенти на ДС ? Не им пука, че с това нанасят непоправими щети върху авторитета и имиджа на България !