17

ани

преди 12 години

Не мога да повярвам какви коментари чета...доживотен за убийците, ала бала, ала бала ......ей хора вие в час ли сте само преди години световния ни шампион уби човек и взе душата на съвсем младо момиче ....и тогава ние не скочихме всички...Условна присъда?!? няма такава нелепост в целия свят. Сега само си правите гимнастика на пръстите .....късно е, ако тогава бяхме скочили, аз исках, но не бяхме достатъчно.....смешна работа, беззаконие......

16

една майка

преди 12 години

Аз съм жена,имам дете и съм шофьор и съм за доживотна ефективна присъда!Жестоко не жестоко ,но питате ли тези хора как жалеят децата си и хората които въобще са с тази участ?И бас ловя ,че най много 10 ще лежат доживотна,другите ще почнат да мислят първо преди да пият и сядат зад волана ! Бог да ги прости и вечна им памет на децата.

15

Анонимен

преди 12 години

14 -Абе *** ти не можеш да четеш! Нека моето дете и твоето си сборят и моето без да иска удари твоето и то почине и ти ела убий моето! Ще ти прережа гръкляна и няма да се замисля! И на родата ти също!

14

до 11

преди 12 години

да, ако някой убие детето ти е по-добре ти да "изколеш" цялата му рода, защото съда ще даде на убиеца някакви месеци или пробация......

13

Аман от неграмотници

преди 12 години

Научете се да пишете!"Родители на загинали деца: Доживот за шофьори убийци" означава, че са се събрали родители на деца убити в различни катастрофи и са се обединила за това искане по принцип за всички такива шофьори, а всъщност ставало дума за конкретния случай САМО.Заглввието трябваше да бъе нещо като:"Родителите на загиналите при катастрофата в Сименовград шест деца: Доживот за шофьорА убиЕц"

12

Анонимен

преди 12 години

*** държава и *** народ - личи си дори по коментарите тук...Аз се изнасям - вие тука пийте, карайте, колете се и се бесете...Тая държава не е моята...

11

Анонимен

преди 12 години

9Тоя пък! Правосъдие щял да раздава! Ела убий детето ми и ще ти изколя цялата рода бе идиоть а теб ще те оставя да се насладиш на тяхната кончина!

10

Хуан Минглу

преди 12 години

Убиецът е на свобода... А роднината на цар Киро - в затвора. Единия уби един човек, другия - шест. Не защитавам по никакъв начин ***, но нещо не ми се връзва...

9

Анонимен

преди 12 години

Предлагам сами да започнем да раздаваме правосъдие и без това дават месеци на убийците. Да приложим сами Крумовите закони!

8

----

преди 12 години

Да разбирам,че ти си от тези които пият и карат ???

7

Славина

преди 12 години

Всеки път,когато гледам и слушам за тези деца настръхвам и очите ми се насълзяват :((((( Не мога да си представя какво им е на родителите. Чудя се убиецът защо е на свобода? Не мога да разбера какво се случва? Защо очевадните виновници никога не са наказани подобаващо и бързо,а някакви дребни нарушения и кражби например се гледат по бързата процедура и с истински наказания?!?! Дано да се предприемат нужните действия и промени в настоящия закон...иначе се дигаме на национална стачка в подкрепа!!!

6

Анонимен

преди 12 години

Какво ми дреме за родители, които не могат да опазят децата си! Да не са ги пускали да ходят да пият по тротоарите! Мърлячи! Аз пък искам разстрел за родителите, ама няма!

5

frugo

преди 12 години

абе кви доживотни пръсиди искате бреее, ... хаххацялата мафия се разхожда, купува имоти в Гърция, Испания, Франция ... вие търсите наказание за некой напил се от мъка, за който живота няма смисълборете се, тия *** във властта да се махнат и да отиде някой, който да създаде възможност хората да живеят нормално и да имат цели в живота си така ще се решат и други проблеми

4

Ангелин

преди 12 години

Човек трябва да си "плаща" за грешките! Като си седнал да шофираш пиян-залян и си погубил толкова много животи трябва да си получиш наказанието. Лошото е че по малките населени градове и села,това е ежедневие да се кара пил и да се ходи до съседното място да се допива и всички го знаят,но никой нищо не прави,за да спре това...уви! Вечна им памет на децата!

3

некой

преди 12 години

еййй, такава пък чак жестокост не е нормална... *** обществото.

2

Ivan Grozni

преди 12 години

Най -многго да се вдигне мизата при съдиите в Мутростан...

1

w

преди 12 години

Съгласен съм! Но нека не се ограничаваме само до този случай. Спомнете си пияния Максим Стависки...Колко получи той?