135

буревесник

преди 12 години

Тая не във фургонче ,ами в свинарник заедно с Федоската да си грухкат !Много са принципни - ами да погледнат първо около себе си !

134

Аз

преди 12 години

За кокошка няма прошка.Нещо хубаво направено ще бъде унищожено.А незаконните построики на ВЕЛИКИТЕ/да посочвам ли кои и къде са построени/си стоят и ще останат.Хайде да се организираме и да не допуснем това да се случи.

133

133

преди 12 години

Предполагам, че фургоните ще бъдат сглобени по програмите за интеграция и ще се използват средства от еврофондовете пуснати за борба с бедността. Ако не се усвоят бързо средствата за другата година може да им спрат кранчето, както направиха това със САПАРД.Но това са само предположения. Каквато и да е причината действията на правителството и в частност на г-жа Павлова, която видимо няма проблем с глада и нищетата са меко казано подозрителни и антихиманни.

132

i_sh

преди 12 години

а защо просто строежът не бъде узаконен, какво толкова ще струва това и кой би претърпял вреди от евентуалното му узаконяване без да се налага да се търсят други места за бездомниците. нещо което работи в полза на хората не трябва да се руши.

131

Анонимен

преди 12 години

Има неща, които не правят чест на правителството-едното от по-фрапиращите е сделката за проучване на шистов газ от Шеврон, а следващото решението за изваждането на обитателите на Нови Хан от постройката точно преди празниците. Това, което виждаме е разрушаване на постройки без нотариални актове тип фургони, а незаконните палати на баровци и барони си се кипрят, както къщите на вездесъщите *** из гетата. Тва ако не е двоен морал, не зная кое се нарича така.Ал.Невски също е без документи.

130

Анонимен

преди 12 години

Нормално. Като гледам охранената тетка от снимката едва ли би проявила съчувствие към бедните и гладните. То такова ояло се същество може да мисли единствено и само за себе си и келипирджилъка. Ама като има *** да гласуват за такива това ще е положението.

129

red

преди 12 години

Даже и комунистите имаха повече морал навремето и узаконяваха такива незаконни постройки, само герберите са по католици от папата. Алооооооооооооооооо това да се са ниви с канабис, че ще ги унищожавате. Бих искал да попсувам, но ще ми изтрият поста.

128

аз

преди 12 години

Значи дебелото от МРРБ-то ша инициира процедура да им осигурява фургончета :). Супер. За една такава процедурка трябва да правят поръчка по ЗОП, па обяви, па срокове има нема три-четири месеца - тамън ще пукне пролет и тогава фургоните може и да са излишни. Само не знам как оня със землянките още не се е обадил, ама сигурно защото го клатят семейни проблеми. Смешници.

127

Ясно като бял ден

преди 12 години

Някои си е заплюл тоз терен може и въпросната госпожа да е ..

126

анонимен

преди 12 години

що за неморално решение да се събори нещо построено с доброволни средства и труд що за хора сте това е нечувано безобразие оооооооооооо Българио тежко ти

125

наблюдател

преди 12 години

Това мазно нещо от снимката, семка на гнусни комуноиди нещо на много смела и принципна го раздава. Ама само при дедо поп. Що не вземе да бутне незаконните *** обекти из Варна и Златните? Ама то е ясно що, щото дедо поп нема да извади калашника, като мутрафоните и да направят тази бъчва на решето.

124

Анонимен

преди 12 години

Да отиде тя самата да живее в някои фургон ... ДОЛНИ МНОГО ДОЛНИ СА ТЕЗ ГЕРБЕРИ

123

ха-ха-ха

преди 12 години

Браво, браво. Герои. Така трябва да се прави - разни ***, митничарски села, незаконни строежи по плажа, вкл. и на г-н новия президент незаконни *** никой не ги бара. Тук обаче трябва да се демонстрират мускули. Да ви *** майката скапана нещастна. Не стига, че човека на добра воля взел да върши работата на безхаберната държава дет налива милиони за ненужни спортни зали. И тая дебела ***, дъщеричка на видна номенклатура що не вземе да се изнесе на форгон за зимата, пък напролет да дава акъл!

122

Анонимен

преди 12 години

Какви фургони ***?Я марш в *** да видиш,как се живее.Боже прибери се версиите.

121

Яна

преди 12 години

На кому е нужно това ? Не е ли по добре да се озакони и хората да си живеят спокоино там , през наи големите студове ще изкарат хората по фургони и на улицата. Разтопихте на като нация фашисти мръсни

120

revlio

преди 12 години

много голямо е падението на българите мислех че всичко вече са им направили но можело и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още и още като ВОДОПРОВОДНИ ТРЪБИ ВИ НАПРАВИХА ЗАДНИЦИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА ***

119

Анонимен

преди 12 години

EI ZA SABARQNE STE GOLEMI AMA ZA SAZDAVANE STE PALNA NULA OT KADE TI DOIDE NA UM DA SABARQSH NBESHTO KOETO NE RAZBIRASH A KONROL PO METROTO NIKAV DA VIDISH TURCITE KAK STROQT V BULGARISTAN OTI NE SABARQSH NA CURIK APARTAMENATA ILI PO MERETO CIRIITE .ZA VSI4KO SI IMA VIDILOV DEN

118

Мюра

преди 12 години

Държавата изпитва страхотна ревност, ако някой друг поеме грижа за хората и се справя добре. Усещането, че от чиновниците няма да има нужда ги ужасява.

117

Анонимен

преди 12 години

Абе,управляващите,какво стана с палатите край язовирите?АААА?За кокошка няма прошка,за милиони няма закони.Не ви ли е срам бе.Повдига ми се.Нещастници.

116

ТикваЛанд

преди 12 години

И това ако не е геноцид над Българите ? *** гета няма ли да ги бутате или вси4ки обитатели там са с партиини книжки на Герб ?