54

БГ-ТВ БОКЛУК

преди 12 години

УЖАС -СРАМ И ПОЗОРДОКОГА В БЪЛГАРИЯ ВСИ4КИ НЕГРАМОТНИ ***-*** -*** ЩЕ НИ СЕ ЛАНСИРВАТ ,ПЛАСИРВАТ , ИЗДИГАТ И НАТРАПВАТ КАТО НЕВЕРОЯТНИ ТАЛАНТИ,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ТЕЗИ ОЛИГОФРЕНИИ ПО ИЗМЕТСКАТА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ.БЪЛГАРСКИТЕ КАНАЛИ СА БОКЛУДЖИИСКИ СМЕТИЩА ЗА НЕВЕРОЯТЕН *** .

53

Гергана

преди 12 години

Е какво толкова е станало?!? Песента е супер и не мога да разбера защо повечето от форумците тук се изживяват като някакви интелектуалци и само критикуват българското съвременно изкуство. Това парче ще е един от хитовете на 2012-та, със сигурност!

52

пиш-тоф

преди 12 години

Баси бунака, не може да си намери място под прожекторите и 5 минути реклама.

51

дядо

преди 12 години

тоя не е ли агента на ДС " академик" огнян стефанов

50

Загрижен

преди 12 години

Дебелата *** би решила проблема с изхранването на черна Африка за няколко дни...и това би бил нашият безценен български принос в битката с глада ...

49

ОХУ БОХУ

преди 12 години

до кога ще ни занимават със смешници

48

хахаха

преди 12 години

Точно налази. :) Божкеле, пълно е с жалки смешковци. Само че новината тук е, че сме *** нация щом подобни недоразумения се появяват в новините.

47

до Стела

преди 12 години

Да, 250 кила!

46

ЩО ,БЕ...

преди 12 години

...АЗ ОБИЧАМ ***----МЕЖДУ ТЯХ , ЛЕСНО СЕ ЖИВЕЕ!ЛЕСНО Е И ...ДА ИМ ВЗЕМЕШ ПАРИТЕ....ХА,ХА,ХААА...!АКО , ВСИЧКИ БЯХА УМНИ И КАДЪРНИ ...ЩЕ ТРЯБВА ДА БАЧКАМ ЯКО ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖАМ И ЖИВЕЯ ПОНЕ ..СНОСНО!ДОКАТО ИМА ТАКИВА --КАТО МИТЬО ПИЩОВА И ДЪЛГИЯ ТРАВЕСТИТ ....ВСЕ ЩЕ СЪМ ДОБРЕ !

45

шимба

преди 12 години

тоя верно е баси и шопара!ще му вкарам моя пищов в г.за!!!!

44

Анонимен

преди 12 години

Ще видите вие сега като го направят доктор хонорис кауза:))

43

поля

преди 12 години

Митьо пищова е лице на българската светска звезда. Питам се защо? Отговарям, защото народа се интересува. Къв е тоя народ? Ба ли го, откъде израстна такъв плевел

42

Питащ....

преди 12 години

А "доктор хонорис кауза".......КОГА ?????????????????????

41

АСИ

преди 12 години

любимец на народа,нормални ли сте бе,кои народ на тъпанарите ли,тоя нерез неможе да е любимец на един нормален човек.

40

MURDOC

преди 12 години

За тъ пя ва мееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Ужас

преди 12 години

Мен пък не ме притеснява, че наричат този шут и клоун "любимеца на народа"! То е ясно, че е подигравателно и саркастично, този *** не може да е любимец на никой уважаващ себе си грамотен българин! Този циркаджия е лансиран по медии само и единствено за рейтинг и забавление, а и самия той едва ли е толкова ***, просто се прави на клоун и група бизнесмени го спонсорират и си правят шоу! По ме притеснява *** медии на наричат *** Рашкови царе и царици! Това си е за срам и притеснение!

38

Що бре

преди 12 години

И вие ли като Близ сте тръгнали да вадите на Митя очите,а може би си преписвате домашното и ли и на вас някой недоволен/а от него ви е платил/а за да *** и тоя сайт с историята с веселия Митю..Тия дни голям зор с тоя пич, на кого е направил нещо,че какъв ли не го изкарахте,е не можа да стане кмет, не можа булка да излъже да го вземе, но...не всеки е идеален, а това,че е едричък и е веселяк не ви дава право да го обиждате и коментирате, въвъ форума може всеки да маже, но журналист....не!!!

37

Швейк

преди 12 години

Д-р Митьо Пищова - Министър на Науката и Културата. Само тогава че има софра за науката и културата в родината. Народния Любимец, Въздишката на нежните сърца, Доктора на нежната душа.

36

anonimen

преди 12 години

palnq giii kato agnetaaaaa,porq gi kato ribiiii,s liubovnata pisalka,xa,xa,xa,az kolko sam 4ukal ,4ukal,ti ponqtie si nqma6 do momenta,sa 2365,do sno6ti,nai golqmata e bila na 18-50kg.slagam q v djakyzito s 1 ton banani,portokali,qgodi

35

Някаф там

преди 12 години

Зад пищова стоят хора с чувство за хумор, пари и много свободно време. Той е шута на група търновски бизнесмени, всичките коли, къщи и хотели за които твърди, че са негови са техни.