47

недеПутат

преди 12 години

Maй семейният скандал заради пу..т..та на деПутетката прераства в правителствен?:)))Те си го мушали и се тъпкали, пък сега бат Бойко крив!

46

от 46

преди 12 години

... но може и да са направили тройка и сина да му я предоставил- абсолютна психария, но от психар ... какво може да се очаква друго

45

до 40

преди 12 години

Деница Гаджева - тя не е ли гаджето на сина ;) май е същата :))))

44

иво

преди 12 години

кажете за краси атанасов-за кмет на плевен от атака

43

Анонимен

преди 12 години

глупости!цялото семейство на този психар е в "партията"кой се опитва да лъже ... незнам вече дали има будали

42

уфф

преди 12 години

Феноменът Сидеров(!?) се появи изневиделица - в точното време и място - в бг политика, подобнона колегата си от Мадрид - Испанската муха! Недоволството на бг гражданин -някой го наричат "електорат" други "матрял"- от корупция и безнаказана престъпност беше на ръба на търпимоста. С появата на хАтака, една не малка част от българите, в това число и бг ***(изповядващи източното православие и отдавна интегрирали се в обществото), и интелигентни и еродирани бг турцу(прозрели машинациите и схемите на Доган) дадаха гласа си за Сдеров, с надеждата, че той ще сплоти нацията и щеповеде борба срещу пол. проституция в страната.Уви, поредния бай ***, чиято единственна платформа беше демагагия и насаждането на умраза между отделните етноси, а целта - да стане част от тъй наречения "пол.елит". Сидеров никога не си е поставял цел самостоятелно да управлява БГ, знаейки, че му липсват ерудиция, интелект и познания в областа на политиката.Неговата единствена мечта беше и си остава президентсвото, уви, една все по избледняваща химера. С времето болшинството подкрепили семейната пол. структора хАтака, МЕКО казано се разочароваха, оттеглиха подкрепата си и започнаха да гледат на Болния Лидер/на немски фюрер/ с открита насмешка и и оттегчение( без да навлизаме в подробности за множеството издънки на самия фюрер и неговото доведено отроче). Редовете на подкрепящите хАтака все повече оредяват, а и в самото изцяло "семейно ръководство" напрежението расте. Г-жа Капка остарява!, губи позиции и контрол над Болния, а това пряко оказвавлияние относно несигурното вече бъдеще на доведеното отроче.С една дума семейната партия пращи по шевовете.

41

Анонимен

преди 12 години

ей тези ГЕРБ искат да лапнат всичко и десния и комунистическия и нацоналистическия вот...

40

До 39

преди 12 години

мисля, че тази партия "Атака" я създадоха с финансовата благословия на ДПС, за да продължан контрола над на вече подмладяващия си и по-образован електорат. Младите хора трудно разбират изцепките на кумаонистите,които са им сменяли имената на турците преди години и са ги натискали. Сега, когато всички искаме да сме на работа и да се уважаваме и няма проблеми ДПС помогна за лансирането на Атака, за да си държи хората на контра.Самия Волен си направи партията по тяхно подобие-фимите и т.н.

39

da

преди 12 години

Клоунска работа най-недоволни ще бъдат ДПС,ако атака изчезне,(което няма да се случи) те няма да има с кого да си плашат гласоподавателите!А относно тва лапе Волен да му мисли,направи го Евродепутат на 23,и сега то естествено,че ще подкрепи майка си,въпреки всичко,щеше да ми е много кеф ако не живеех в БГ,сега ми е кофти!

38

Есмералда

преди 12 години

Е не, сюжета ми идва твърде латино!

37

Лекар

преди 12 години

Ето до къде води ревноста между двама ПСИХОПАТИ !!!!! А за Гаджена поразпитайте. Не е виновно момичето,просто много и се иска/постоянно/.

36

ADAM SCHANGALA

преди 12 години

SEMEINATA PARTIA NA SIDEROV E WETHE POTHTI UMRJLA,SLED 2 GOD. STE I BADE TEGLEN NOZA,TAKA KAKTO UMRJAHA NOVOTO VREME I NDSV........ZASTOTO SA PREDATELI.NO NAZIONALIZMAT NE MOZE DA UMRE TOI ZIWEE VINAGI V SARZATA NA ISTINSKITE BALGARI.ZA VSITHKO E VINOVEN SIDEROV SAM,TOI SI IZBRA VSITHKI DA BADAT NEKADARNIZI,ZA DA NJMA KONKURENTI.POGLEDNETE GI VSITHKI DEPUTATI,OT THUKOLOV.......DO TAGARINSKI,SPORED VAS TOVA NAZIONALISTI LI SA?NIKOI OT TJCH NJMA I 1 IDEA.SEGA RAZBRACHTE LI ZASTO SME BILI POD TU

35

Анонимен

преди 12 години

Мен пък ме кефи Волен човека си *** млади курвички.. Дай боже на всеки българин такива старини.

34

Анонимен

преди 12 години

Митето Стоянов се е продал на Боко след като Волен му *** гаджето.

33

Агата кристи

преди 12 години

Машаллах,машаллах.Аллах да е доволен.

32

Анонимен

преди 12 години

Герберастите веднага искат да представят нещата, че те са единствените против ДПС , касирането не изборите няма нищо общо с ДПС , защото ДПС нямаха дори кандидат президент даже и 30% от техните привърженици даже гласуваха за мишока от Плевнята

31

ЕС

преди 12 години

Доведения му син му иска оставката за да застане той начело и да продължи семейния бизнес в тази партия НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО

30

igra4a

преди 12 години

mnogo hora ne znaqt 4e tozi nee e balgarin

29

Анонимен

преди 12 години

19ti, когато слушам въпросната Деница Гаджева или Димитър доведения син на Волен Сидеров, това което ми прави впечатление е, че те са определено по начетени и последователни от теб и подобни натеб плювачи, които изричат и пишат празни думи без съдържание.

28

Българин

преди 12 години

И тези дрисльовци ни управляват . До вчера те бяха хората ,които най -яростно подкрепяха ГЕРБ.Приятели от ГЕРБ ,забравихте ли как защитавахте "Атака" и В.Сидеров ? Не го хулете сега. Очаквайте разкрития и за ГЕРБ.Те ще са още по- шокиращи.