706

Iwan

преди 12 години

И аз искам Аджелина Доли да ме топли нощно време, ама тя не е чувала за мене :)та така и с тоя съюз те ни искат, гледам искат и финландци и чехи и унгарци ..................... ама ние ги нещем :))) щот ги знем, че за нищо не стават :)))

705

Striker

преди 12 години

Ахахахахахах! Абе тия от Мужикистан какво пак са пили и шмъркали?!!

704

UK до руснак

преди 12 години

А ти знаеш ли колко години ние сме се отвращавали от вас и все още сме? Годините на лицемерие и принуда, когато трябваше на сила да ви харесваме отминаха.Само червени *** все още говорят за братушки и там други подобни извращения. Аз затова се махнах преди 21 години,защото си мислех че отърваване от вас няма. Вие сте като ***, пъплите навсякъде.

703

ppancho

преди 12 години

Амче ние да не сме много стока: )))Я да се погледнем:с кого си мязаме,а какви са ни политиците,а каква ние държавата.Отговор:руснаци,калпави,корумпирана: ))

702

Анонимен

преди 12 години

Правилно ппанчо, брачеди са и то далечни! Ако са ни братя, ще са същото гюбре като нас. Е глей македонците кви гнилочи са...а са баш наши братя.

701

ppancho

преди 12 години

"руснака"е един ***,анархист,*** и полуграмотен шкембелия чичко от някоя панелка.За съжаление отклонихме темата.Но така е във всички рубрики където пише Росия са наврени и подобни ***.Кмонунисти и ***.Иначе мога да си напиша мнението пак;Росия е велика страна и мен ме кефи : ))Руснаците са наши братя(е хайде братовчеди) и ние не лошо да си ги кътаме,заено с другите роднини:е там-сърби,хървати,Те и ирландците ужким мразят англичаните ,пък току им се увъртат: ))И ние така: ))с дядо

700

Анонимен

преди 12 години

746 бе то нема да навреди, ама да ти кажа, че има доста хора получаващи доход, без да бъде заплата. Такава заплата е рядко срещана, но такъв, че и по-висок доход имат доста хора. Разумееш?

699

Анонимен

преди 12 години

русначе, я пиши на руски, барем по-грамотно се справяш, че думи "ничтожества , превиждат" в нашия, българския език няма.

698

Голям смях

преди 12 години

Скъпи обсъждащи всякакви теми в този форум,не съжалявам за отделените 2 часа от моят скромен живот в този форум.Пожелавам на двамата най-разгорещени опоненти(руснака и UK)да се обиждат по-малко,желателно е дори изобщо да не го правят,но те естествено няма да ме послушат.Лека вечер пожелавам на всички.

697

Анонимен

преди 12 години

аз да попитам, че няма да навреди една статистика - от тук пишещите някой да има заплата на 3000лв/месечно бруто (в България)Палец нагоре - ДАПалец надолу - НЕ

696

левскарче

преди 12 години

НЕуважаеми руднаци - България е членка на НАТО и ЕС , така , че хванете ме за НАТОВСКИЯ х*й и ме разходете из тайгата

695

Анонимен

преди 12 години

руснак (то ясно че нямаш нищо общо с русия, освен любовта към менте алкохол), ти иначе латентен гей ли си, или си отявлен?

694

До руснак

преди 12 години

Га яде компотите не рева !

693

UK до руснак

преди 12 години

Ако се върнеш назад няколко страници и си прочетеш скапаните коментари изпълнени с ненавист към българите ще разбереш какво смачкано селско шлиферче си. По всичко си личи че си безработно *** от някакво балканско село и мога само да ти кажа че бъдещето не е пред тебе,ти си го загърбил отдавна.

692

736

преди 12 години

Какво да кажа? То в последните коментари няма теза, на която дори да опонираш.Само двама се надприказват, пък аз не искам да съм третият герой на Доньо Донев.

691

Анонимен

преди 12 години

аве, толкова ли е трудно да се управлява тая държава без да се краде?

690

Голям смях

преди 12 години

До 731.Ти хубаво мислиш,но надявам се не си забравил,че тук е Български форум,и присъщо както и в България всичко е с краката нагоре:-)

689

до 731

преди 12 години

Хайде сега кажи и твоят коментар.

688

Анонимен

преди 12 години

Бе незнам. Аз вече изгубих надежда.

687

Голям смях

преди 12 години

Слава Севрюкова: Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив ще я крадат. Ще минават тия, ония И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз....Хора не остана още 5-6 години.