103

Типче

преди 12 години

Тоя Веско с тая негова психика на пребито куче тръгнал жена да си търси. Стой си сам, Веско! Ще имаш повече време да ни забавляваш с глупости.

102

Веселин Маринов

преди 12 години

Знаете ли колко ми е гадно?От притеснение спрях да се потя!

101

Пешо

преди 12 години

Не се шашкай Веско Ицето вече е доктор няма да я повреди!

100

Бах мама му

преди 12 години

Жените като усетят ,че кладенеца им пресъхва и вдигат главата,ама старите хора са казали ,че жена и вода като тръгнат спиране няма !

99

SS за пост [#95]

преди 12 години

Това, което чета в [#95] е много точно и живо. Трябва незабавно да стане всеобщо мото!... :):)

98

ннс

преди 12 години

ситуацията е ясна,веско я е обичал ,то си личи,а тя него не и това си личи,от снимките даже личи,че не го гледа влюбено,а в случая ми е особено интересно какво ще каже новия доктор от пловдивския университет и жена му пак ли ще му прости от материален интерес..

97

Анонимен

преди 12 години

до 96:точно защото ми омръзна да съм рогоносец обърнах резбата

96

Анонимен

преди 12 години

Веско,не се коси толкова бре!Има време,и с Коко Динев ще станеш баджанак по женска линия!Митьо Пищова и той няма да откаже май.

95

но комент

преди 12 години

Не е чудно че го е напуснала нито първата нито втората.Да се чудиш как си е намерил жена тоя мазник.че не е дна ами цели две,*** му рогато!Дано *** та да не се дере като магаре на сборищата на гербаджиите.

94

ДО 92

преди 12 години

ИМАШ ГРИЖАТА *** СИ КАТО ЕЛЕН ЛОПАТАР

93

До ГЕЙ

преди 12 години

Това гербераст що ми звучи като п****ст ???Не си прав - не звучи така, но... е така! Макар и да не звучи

92

удовлетворен

преди 12 години

който бива венчан в Шипченския УЖ манастир от попове извратени гейове и владика изнасилвач,доносник и сребролюбец това го чака!Господ не чува словата на извратеняците провядващи УЖ в негово име! ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСИЧКИ!!!АМИН!

91

SS

преди 12 години

Със сигурност на горката женица вече й е дошло до гуша помиярството и подлизурковщината на този Веско, дето се прави на много романтичен и неземен, а всъщност е най-обикновен селски сметкаджия и третокласен певач... Явно номерата на елементаркото не вървят, така че изобщо да не се прави на жертва:)

90

до 83

преди 12 години

Ти *** мисли за твоя ***.За мойта жена аз си имам грижата.

89

Анонимен

преди 12 години

бум бум да живее мвр ... по-малко песни за мвр по-щастливо семейство :)))

88

Анонимен

преди 12 години

Веско,само не се кахъри,удари го на купон бе човек!Я седнете на една маса с приятеля ти Цецо и баджанак ти Ицо,покани колегата ти Христо Кидика да ви изпее"Хей живот здравей,здравей!"и всичко ще си дойде на мястото...Ама да знаеш,че и на Ицата Стоичков няма да му се размине,оная неговата Марияна ще му изпие и малкото мозък де го има...А ти се връщай при първата си жена и да ти е за урок!...

87

баси народа

преди 12 години

Не разбирам от къде иде тая злоба?Аз определено не одобрявам завоите на Маринов от БСП към ГЕРБ,но в случая му съчувствам.Тука една не малка част сме семейни мъже.Е на кой от вас би му харесало жена му да го лъже?А всеки може да падне в жертва на такива обстоятелства.Гадно е.По-скоро Ицо трябва да бъде порицан,ако разбира се е замесен в тази интрига.А за жената на Веско си има много вулгарно наименование.

86

8

преди 12 години

На тая сигурно и вкараха няколко гола-и вече !

85

Анонимен

преди 12 години

Сам си го търсеше. Първата му жена го създаде като певец и той реши, че е хванал Господ за шлифера - големият пич, големият мачо, великият певец и се хвана с първата въртиопашка. Ако няма друга причина да остави първата си жена, освен младостта на въртиопашката и секса с нея, значи това е човек, подвластен не на ума си, а на долната си глава.

84

Анонимен

преди 12 години

ИЦЕЕЕЕ,ВКАРВАШ ЛИ ДУЗПИ НА ВЛАЖЕН ТЕРЕН ?