22

Анонимен

преди 12 години

Още на изборите ми направи впечатление,че Бойко се държеше като победен, явно страха,че може би ще стане ясно какво е направил е бил много силен. Явно се е надявал на по-големи изборни разлики..Колкото по-малки разлики, толкова по-голям шанс да се оспорят резултатите....

21

Анонимен

преди 12 години

еми то си беше ясно, не само в априлци, масово фалшифициране - избори по герберски

20

Анонимен

преди 12 години

Всички знаем, че съдът е червен, затова и няма и един осъден олигарх, в Априлци нека насрочат нови избори ако решат, но този път резултата, ще е много на малко за представителя на ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 12 години

Da si predstavim na natsionalno nivo za kakvo ide rech...

18

!

преди 12 години

То за това Боко беше толкова скапан след изборите- на косъм беше да се провали, а после с дни го няма по тв- то- явно го удари на почивка. Иначе, имам позната в държавният резерв и ми вика, че ако преди това се крадеше с куфари, сега се краде с ТИР- ове от там- такова крадене не е било!

17

Анонимен

преди 12 години

Само на Пазарджишкия съд му стиска да обяви вот за недействителен. Навсякъде е отхвърлет жалбите.

16

до 9

преди 12 години

а Р.Овч. какъв ще е в новото управление на страната?

15

Анонимен

преди 12 години

Ами сега??? Какво ли ще стане ,ако отнове се преброят бюлетините за президент?

14

Анонимен

преди 12 години

То имало ли някъде в България истински избори.. всичката работа на ГЕРБ е менте.

13

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са за трибунала в ХАГА начело с Бойко Борисов

12

Анонимен

преди 12 години

Как псувастичков сегаалма ви матер

11

Анонимен

преди 12 години

д-р Стоичков президент тоя неук измамник плевнята да си ходи с тия фалшиви избори.

10

Facebook

преди 12 години

"Аз НЕ гласувах за ГЕРБ!"В коментарите на стената да се пише само за кое населено място става дума и нищо друго!Броячът ще бъде най красноречивият коментар!В тази страница има ограничение за ползване. Право на достъп имат само лица над 18 години. Т.е. Хора с право на вот според българските закони.ЕДНО УТОЧНЕНИЕ - "Аз НЕ гласувах за ГЕРБ" засяга само вота за президент. Смятам че има много кадърни хора които са се кандидатирали за месна власт от и с подкрепата на ГЕРБ , само защото "шапката" на държавата е такава и нямат избор.Ако и вие смятате така: Тогава това е групата за вашите дискусии!Гласувайте.Тук не могат да ни излъжат.

9

wiktor

преди 12 години

Време е за незабавни предсрочни избори и сформиране на нов кабинет начело с г-н Сергей Станишев, финансов министър г-н Иван Костов и министър на върешните работи г-н Ахмед Доган. В противен случай тиквеното правителство на Боко ще ни докара до много по-лоши неща от тези, който в момента се случват в Гърция! Също така г-н Ивайло Калфин трябва да бъде служебно назначен за президент, заради безпрецедентното погазване на конституцията и демокрацията на изборите миналия месец от ПП ГЕРБ!

8

nemam nervi

преди 12 години

Сега в Априлци, а след това и в други големи градове

7

Анонимен

преди 12 години

Мафия, мафия, мафия герберска:))) Ууууууу! *** смотани! Ей това са изборите! Смрад, гарантирана от ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 12 години

Мършите на ГЕРБ ей гадини Мутренски

5

Предсрочни избори!

преди 12 години

Недействителни са целите Избори 2011!ГЕРБ са незаконно на власт! Единственият проблем е доказването пред съда!Така "парче по парче" ще стане много бавно и редовния мандат на ГЕРБ ще премине безпроблемно!

4

Спонги

преди 12 години

Евала Цецко. Така се правят избори. Със страх, шашми и пазаруване на гласове. Голем си Цецко. Само, че, ако Съдът е независим и Прокурорите също, ще те осъдят на мнооооого годинки.

3

А така

преди 12 години

Това е поредното доказателство,че десетки хиляди гласа бяха "анулирани"от представителите на ГЕРБ по места.Забранителните списъци,подмяната на бюлетини изваждани под масата,купуването на гласове на ***,това е истината.И въпреки всичко 5 000 000 българи не подкрепиха ГЕРБ.