75

за 75

преди 12 години

изчезвай бе мазен комуноиден партиец

74

пурко

преди 12 години

Гледайте си децата както трябва и стига мрънкайте става въпрос за вашите деца..споко ако се грижите както трябва никой няма да ви глобява.

73

До ГТФ

преди 12 години

Е как бе, нали акциза от цигарите "отива" за здравеопазване... :( И после раждайте.А на оня отдолу дето му се къса сърцето за ***, да си осинови едно, а не да забременява жена си.

72

gtf

преди 12 години

до 65човеко аз виждам децата си за по час на ден - преди да са заспали, да спра работа щото на някой мналоумник така му кефнало, и да си оставя децата бедни и в мизерия ?имаше една приказка много точна - "видяла жабата, че ковът коня и тя дигнала крак"

71

мим

преди 12 години

а какви ще бъдат глобите за некъдърни управници,които оставят народа в мизерия? само питам.

70

Анонимен

преди 12 години

Ако има насилие над дете, оная му работа да се накълца на филийки!

69

gtf

преди 12 години

ей тва герберите наистина сте големи ***, как до сега нищо свястно не ви роди главата ...

68

Анонимен

преди 12 години

След като го оставиш това дете БЕЗ НАДЗОР, ТИ НЯМА ДА РАБОТИШ, ТИ ЩЕ ТРЯБВА ДА НЕ РАБОТИШ И ЕВЕНТУАЛНО, АКО ГО ОСТАВИШ И ТИ ЛЕПНАТ ГЛОБА 1000 ЛЕВА КАК ЩЕ ГО ПЛАТИШ КАТО НЕМАШ РАБОТА???? ЩО ВИ НЕ *** ПУТК**ТА МАЙЧИНА И ПРАВИТЕЛСТВО СКАПНО ДОЛНО ОЛИГОФРЕНЯСАЛО!!!! СКАПАНЯЦИ МАЧКАТЕ НАРОДА ОБАЧЕ ДЕНЯТ НА ВАШИЯ КРАЙ ИДВА!

67

Бойко

преди 12 години

Дянков, министре на финансите, не можеш да пълниш бюджета само жт занъци ш глоби!Виж икономиката!Не увеличавай възрастта за пенсиониране, защото ти си ***!Намали твойта заплата и заплатите вминистерския къвет!Ти си паникьосан!

66

...

преди 12 години

изключителен пробив за нас като общество.

65

lainomet

преди 12 години

муааааа, ко мом да изсерем толко, сите че ви намажем- Сговняци кирливи

64

Чета и не вярвам

преди 12 години

Това е един от най-разумните и хуманни закони, който българския парламент е приемал въобще.И пак се почва плюенето. Вие тотално сте се изродили. Децата до осем години са несъзнателни и изключително уязвими. Оставени без надзор и подкрепа израстват душевно осакатени. Боже опази ни да не сме в състояние да осигурим сигурност и подкрепа за децата си. Всеки път като видя безпризорно *** дете сърцето ми се свива. Децата не го заслужават. Родителите са ***. Този закон ако се спазва ще бъде

63

lainomet

преди 12 години

мууууу

62

lainomet

преди 12 години

Начи ко оставиш детето пред входа да люпи семки - 1000 лв, ако го пратиш да проси или прустутуира, няма глоба ?Ко прайме с *** ?

61

Анонимен

преди 12 години

Двамата родители общо 40 дни отпуск. Ваканциите на детето общо почти 5 месеца. Как? Не всички имаме живи родители, а дори и да е така, те не са ни длъжни. Важното е глоби да има. Ми глобявайте всички *** паркирали по тротоарите и минаващи на червено. С парите на ден по детска градина ще се строи! Глобявайте тия с кучетата, които не събират *** на любимците си, на ден по детска площадка ще се вдига. Нямам думи.

60

Анонимен

преди 12 години

Законодателните промени са съвсем разумни и основателни. Тези конструкции не сме ги измислили ние ;) Не съм фен нито на ББ, нито на ГЕРБ, но това правителство все повече показва, че е най-доброто в най-новата история на България. На същото мнение са и в Европа. Това не е без значение. За щастие не всички в България са *** плиткомозъчни хейтъри-***.

59

до 58

преди 12 години

Винаги се намира решение децата са на първо място.Нека да растат здрави и не дай боже да им се случи нещо лошо и после да се упрекваме цял живот.Да никое не е застраховано но все пак .....

58

Анонимен

преди 12 години

Ето решението за безработицата и пенсиите. Майките гледат децата си до 8 г. минимум ,после се пенсионират на 65 г. с 15г. трудов стаж и пенсия от 136лева. Да живее политиката на Дянков и Борисов. Колко ще са тези бащи които ще могат да издържат жените и децата си в България при тези цени и заплати.

57

bolka

преди 12 години

Следва, че единият от родителите НЕ ТРЯБВА да работи до навършването на 8 годишна възраст на детето. Няма как да е на работа и да се грижи за детето си едновременно.А колко от родителите работят по 10-12 часа на ден, като се включи и времето за придвижване до в къщи.Самото едното желание не стига. Игнорорам случаите на безотговорни родители. Има и такива. Но имам предвид грижовните родители, които милеят и обичат децата си, но са изправени пред дилемата да им осигурят средства за преживяване.

56

Българин

преди 12 години

Най-редовно виждам малолетни чаавета, оставени без надзор, да карат незаконни каруци по софийските улици !!! Случайно да има глобен ***? Или тия глоби са само за хората?А далаверата "приемни семейства" е, че приемните родители получават заплата от 312 лв на месец, като отделно, за нуждите на осиновеното *** се отпускат още от 195 до 260 лева... или общо подобно *** струва на НАС над 110 000 лева за 18 години !!! Неслучайно все по често *** осиновяват *** чаавета !!!