122

до 127

преди 12 години

И все пак животинките са в пъти по-мили от студентите.

121

Анонимен

преди 12 години

Как 4 години учих и работих в студентски град и на един побой не станах свидетел. Сигурно защото не се разкарвам по гнусните чалготеки, с които е осеян. Да, има много плява сред студентите и образованието, поне в унсс за нищо не става, но това не пречи на много хора да живеят що-годе нормално там, стига да не ходят там, където принципно се "забавляват" утрепките. В студентски град между другото вечер по ме е страх от уличните песове, които се събират на глутници, отколкото от пияните студенти.

120

ДО 124

преди 12 години

Братле, това са .....КЛИЕНТИ !Е,има и малко сводници /***,които са безработни ,социално слаби с БМВ-та и мерцедеси /!С една дума ,***-работодатели на българите ,е това е ...***,----------------------СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ!

119

.....?

преди 12 години

Пъви сме в Европа по производство на ----"КАЛИНКИ"!*** , НАПРАВИ ПЪРВИ СТЪПКИ В БГ !

118

Анонимен

преди 12 години

Винаги ми е било странно как някои студенти се оплакват, че са бедни и общежитията са им скъпи, а пред общежитията паркирани мерцедеси, беемвета и аудита.... Който няма иска, който има иска повече.

117

фъф .... БГ

преди 12 години

Материалното и кинтите доминират в ....БГ ,а от там и всички нещастия !Нямаме покритие,и сме голи ,като ---пушки!

116

девствен

преди 12 години

Здравейте,Наскоро станах студент и искам да попитам дали в Студентски град лесно мога да изгубя девствеността си с някоя девойка?

115

"ФЪФ''

преди 12 години

Ние в БГ ,побългарихме /на практика/,понятието ----СТУДЕНТСКИ ГРАД ,благодарение на ...ЗАНИЖЕНОТО НИ ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА в БГ ....!

114

Анонимен

преди 12 години

Последния път като бях на дискотека в тоалетната се чукаха и си правиха фелацио.

113

Бучков

преди 12 години

Не е ли време да се закрие СТУДЕНТСКИЯ ГРАД и ще се спре този развъдник на *** и наркомани Само така може да се прочисти столицата. И без това образованието е на равнище НУЛА

112

от 114

преди 12 години

Това, което го написах е за хората, които имат все пак някакъв интерес към музиката, но дори и да нямате, предполагам всеки човек някога си е представял какво ли би било ако има собствена песен и клип...

111

!

преди 12 години

специален режим за т.н. студентски град! да се обособят частите където има общижития, там достъпът трябва да е ограничен! отговорността за реда в определен периметър на всяко заведение трябва да е негова. що се отнася до полицията, колко и как - е добре известно.

110

Смешко

преди 12 години

и аз съм бил и теб и мен ме биха за здрасти :))))на балканите сме варвари :), кой преживее, преживее, а полицай да ти помогне.. абе по-добре да не се занимаваме с глупости :) полицаите тука са не да помагат, а да пречат !

109

ДО 108

преди 12 години

Полицейското присъствие не решава проблемите в студ. град ....!Липсва ни собствена култура ,отговорност,съзнание ,морал ....!

108

Анонимен

преди 12 години

Хора, не знам какво се вайкате че сте бедни. Ми съберете оттук оттам 1500-2000 лева, и отидете в някое звукозаписно студио, запишете сингъл и парите ще ви стигнат да заснемете и клип. След това трябва малко лансиране и може да станете известни. Все пак дори 3-4 пъти да ти покажат клипа по телевизията, пак си е един вид реклама.

107

boqn4o

преди 12 години

Аз имам предложение - студентски града да бъде заграден с 3-метрова ограда, с бодлива тел, полицаи с кучета да пазят, а вътре да се влиза през КПП-та. То и без това и нашите студенти са едни "капацитети". Като се държат като животни, да ги третираме като животни. Всеки път като отида в Студ. град и ставам свидетел на бой. И това ми било място, където студентите се учат, та един ден да ми съставляват интелигенцията на обществото.

106

....?

преди 12 години

Какви студенти ,какви 5 лева .....?Преподавателите научиха "студентите "на ....ТЪРГОВИЯ ,а от там и ,....КАЛИНКИТЕ на прехода !Това са КАДРИТЕ НА ---20Г.,---ПРЕХОД!В чужбина не се признават БГ дипломи ,а скоро и ...книжките за правоуправление от БГ ,ХА ЧЕСТИТО !

105

Сюлия

преди 12 години

Българките не уважават собствените си тела.Все едно са ги намерили на улицата.

104

Сюлия

преди 12 години

Българките студентки са такива - разпасани, пускат на всеки.Ние, туркините сме по-чисти от тях и се пазим за сватбата.

103

Анонимен

преди 12 години

Всеки обвинява държавата и политиците, а що не се замислите, че ние сме държавата, където пластичните операции са най-евтини, а? Не си харесваш носа и брадичката - тук евтино ще си ги оправиш. Къде другаде, в коя държава операция на нос струва само 1000-2000 лева??? Къде другаде за по-малко от 2000 лева може да запишеш песен и да заснемеш клип към нея??? В нашата държава лесно се преуспява, но не става с мрънкане.