326

а се смеехте на Т.Ж.

преди 12 години

Герберите искат да закрият БАН, но не отказват и по някоя докторска титла. Най-добре е заедно с членската книжка от Герб да им дават и диплома за висше, че нещо калинките никнат отвсякъде! Сега и Стоичков ще трябва да си вади нови визитки.

325

go6e

преди 12 години

cccctctctctcctctctctctct kak neve e sram kakvi hora ste vi toq dto nemojeda govori6egoavite doktor ctctcctctctctct toq i tapiq sa na edin akal napravete go i nego doktor

324

Shark

преди 12 години

Сега ще е добре да го направят преподавател по авглийски, руски и немски. А, може и по етика. Еййй каква гордост на ПУ.

323

Разочарован

преди 12 години

Направо ми идва да си скъсам дипломата от този "университет". Съжалявам че загубих 5 години от живота си там.

322

Анонимен

преди 12 години

Да направиш почетен член на твоят унуверситет някой,който не е прочел една книга през живота си?!

321

Анонимен

преди 12 години

Чичо Доктор Хонорис Кауза С ГОЛЯМАТА инжекция !

320

koko

преди 12 години

абе вярно ама има дарба и го знае целият свят, ами кой ги знае онези мъжки *** кати Благето Георгиев , вратарчето Михайлов и много като тях дето са като спънати коне ,и освен да се напиват и да се подмятат с чалгаджийки и да реват за пари друго незнаят ,пък като излязат на терена ги прави за резил които ги хване , *** е Стойчков вярно е , ама си беше футболист,заслужил си е тази титла , това е

319

ГАЦО БАЦО

преди 12 години

ПОРЕДНИЯТ РЕЗИЛ-ДОКТОР А СТИГА БЕ ТО ВЯРНО,ЧЕ НЕ ОСТАНАХА ДОКТОРИ В БЪЛГАРИЯ ТА ЗАТОВА ЗАПОЧНАХА ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ТАКИВА

318

До 316

преди 12 години

Ще чете лекции по псуване на майка!А бе щом ББ сложи в малкото си джобче Пикасо, оценен с българските критерии, защо Ицака да не е Доктор хонорис кауза.И двамцата са еднакво прости!

317

spirit

преди 12 години

Само като чуеш "вие сте добре дошъл" вместо правилното за учтива форма добре дошли незажисимо че е един човек ясен ти става университета.Що се отнася до Стоичков добро момче е ама просто:"най-силното нещо в ЕС каквото е Кристалина Георгиева".

316

Анонимен

преди 12 години

По коя дисциплина ще чете лекции?

315

docent

преди 12 години

с такъв премиер, такива доктори...

314

Анонимен

преди 12 години

До 312Аз имам две висши образования,и съм доктор на икономическите науки!А вие драги,до кой "клас" учихте?!

313

И вааааааа

преди 12 години

И бай мааму,за човек,едва успял да завърши основното си образование,а след това с 350 зора и средното-да станеш дофтор си е направо чудо.Само едно не разбирам-защо някой който е ритал топка се удостоява с такова звание? В България има хиляди хора,които са допринесли много повече от Стоичков за страната си-всеки ден се борят с живота и с политиците за своето съществуване,всеки ден се грижат за родителите си,за децата си,за семействата си.Това са хората,които заслужават награда!А не -псуващия Ицо.

312

ЕПА_ДА

преди 12 години

До 310По-добре да си анонимник, който може да си напише името правилно, отколкото неграмотна амеба, която е позната на целия свят. Като си вземеш всички изпити и си изкараш висшето образование и си вземеш докторантурата, тогава можеш да изразиш импотентното си мнение, дришнярче нещастно.

311

кх

преди 12 години

ХАХАХАХАХА *** ДЪРЖАВА НАСЕЛЯВАНА ОТ МРЪСНИ .БАХУРА БАХУРА

310

Анонимен

преди 12 години

До 303Стоичков поне то знае цял свят,а ти си един анонимник,и дори и на село не са чували за теб!

309

Анонимен

преди 12 години

Със всичките си недостатъци ИЦО е един велик българин!!!!!!!!Благодарение и на него светът знае че има и държава България!!!!

308

NEPOZNAT

преди 12 години

Еми супер, Стойчков щом стана доктор има шанс за всеки в тоя живот, не унивайте неграмотни, необразовани и неспособни катъри, а отивайте в пловдивския университет да си вземете докторантурата!!!

307

Sidewinder

преди 12 години

Абе, аланкоолу, Стоичков не е нито кандидат на науките, нито лингвист или филолог. Но пък е всичко останало, което и ти искаш да бъдеш, ама нямаш дупе и способности - т.е. успял е да постигне всичко в своята си област и да осребри постиженията си. А, и още нещо, което малко, ама наистина много малко хора успяват да направят - да запази паричките си след като ги е спечелил с много труд, хъс характер и талант. Ай чао.