14

Мина

преди 12 години

Имотите са незаконни и не могат да докажат с какви пари са строени. Би трябвало веднага да ги съборят, по същия начит да постъпят и с други подобни жилища, ако това не го направят, значе няма за какво да говорим, това значи че България е за мафиоти, престъпници, мутри и продажници. Днешно време по честен начин не се живее.

13

Прокопи

преди 12 години

Бас хващам, че АКО го осъдят ще е за 4-5 години.... Да не забравяме , че живеем в най-смотаната държава.

12

калата

преди 12 години

*** *** *** вън от България за целия му род на тоя ман*гал вмирисан

11

Е...а му макята

преди 12 години

Нали преди изборите едни *** ЛЪЖЕХА,че имотите на мангасура ще се събарят!!!???????Минаха две седмици....!!!!!!!! Недраги ЛЪЖЦИ!!!

10

Аз

преди 12 години

Не е само Киро на този хал я минете един път през град Левски. Там палатите са такива че Кировите къщи са като бараки спрямо тях. Там има най-много *** палати в България но обитателите им не са внесли и един лев в тая държава ама нали са купили полицията и прокуратурата и си живуркат спокойно.

9

Анонимен

преди 12 години

"Днес защитникът отново лансира идеята, че държавата трябва да откупи имотите на Кирил Рашков или да намери купувач за тях, за да се разреши проблемът в Катуница."Aма чакайте бе! Те са незаконни, как ще му ги плащат или ще му ги купуват? Тия *** нагли ли са, а?

8

Анонимен

преди 12 години

Много тежко обвинение е това!Ако го осъдят ще лежи 20 дена сигурно...

7

a

преди 12 години

не били ***, най ми били траки.

6

Анонимен

преди 12 години

Този адвокат няма полезен ход. Голям автогол е да се хванеш защитник на Киро ***. Ако загуби делото дори да вдигне неразбиращо рамене и да каже, че Държавата е била срещу него - някой ден, някъде, някой *** ще му сцепи ***. Ако пък по някакви неведоми пътища го спечели - това ще е край на кариерата му противно на обичайната логика.

5

Манголюба Лайнатова

преди 12 години

Полицаите са действали като пияни ***, като подивяла тълпа и са повредили двора наневинния човек. Ако бях там щях с голи гърди да спра металотърсачите и тази пияна сбирщина, за да запазя имуществото на чичо Кирчо.

4

Мое мнение

преди 12 години

Васил Марков - предател на българската нация.

3

Цар Киро

преди 12 години

пръднахте му на к*ра. Продължавайте така в всички аспекти

2

Анонимен

преди 12 години

Всички палати на Киро са НЕЗАКОННО построениКакто и къщите на всички *** в *** също са незаконниПо този начин всички *** ( и Киро ) юридически НЯМАТ НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТТоест :- не плащат данък-сгради и такса-смет- получават помощи и детски като крайно-бедни, които спят на полянатаТака че, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАТИ или КУПИ това, което не съществува юридически

1

!!!!!

преди 12 години

Този "адвокат" заслужава повече бой от всички *** заедно !!!