15

Анонимен

преди 12 години

за полицай който иска подкуп трябва уволнение и затвор,съкото да бъде и за митничарите,всички знаем с какви коли,къщи,и пари разполагат митничарите и то от години наред!

14

пробвайте !

преди 12 години

Тридневна акция хвана четирима, опитали да подкупят катаджииТричасова акция ще хване поне четирима катаджии, опитали да искат подкуп.Това е ежедневието на българите.

13

ЗКПЧ то

преди 12 години

Другарю Милчев пак се изказахте неподготвен.Всички,които са по пътищата знаят какво става.

12

Анонимен

преди 12 години

Проблема на нашите копои е, че те така влажно те гледат с лиги на устата, че ти в този момент решаваш да ги спонсорираш. Иначе и пре ум няма да ти мине....но в този момент....нещо в погледите им.....незнам..... :-)

11

gesha

преди 12 години

A KATO TE SPRUT I TI KAJAT KARASH SUS 50lv, V CHAS KO PRAIM

10

Българин

преди 12 години

Горките полицаи !!! Днес видях един от тях, който бягаше с все сили по улицата, с крясъци "не ща пари бе, не ща-а-а-а", а зад него тичаше един нарушител с 50 кинта в ръка... свиха зад ъгъла, не видях дали негодника го догони....Не са винвни те, никога не са виновни теци честни мъже, тези чисти души...

9

gesha

преди 12 години

XAXAXXAXAXAXAXXAXA policiqta ne bila vinovna, shefjorite davali podkupi XAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXXA

8

НОВО

преди 12 години

Така и така Полицията държи власта в България , предлагам МВР ,така и така е министерство на ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ , да започне да определя кой и кога да се пенсионира и каква пенсия да взема .Също да се разреши официално боя , не като сега - употреба на сила в рамките на закона .В нормалните държави Армията взима властта при криза , в БГ Полицията взе властта без криза .

7

Анонимен

преди 12 години

И тази акция е като цялата работа в държавата ни.От 1 до 3 ноември който дава подкупи е задържан, а през останалото време (целогодишно), който не дава подкупи е санкциониран.Да даже има и подзаглавие "Проблемът не бил в полицаите, а в шофьорите, които дават рушвети".Предлагам акцията да е целогодишна.

6

Анонимен

преди 12 години

Отмъщението на катаджиите, че им вдигат пенсионната възраст с две години:)

5

Анонимен

преди 12 години

Все пак тук става въпрос за честни катаджии.какво пречи да се похвалят такива хора.

4

Анонимен

преди 12 години

Бих искал да попитам колко пари прави една патрулка на кат през ноща около нощните заведения, обслужвайки баровците....по 100лв на лимузина май, а за караулките да не говорим...мръсни ***...от полицейската мафия по-голяма няма

3

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихи! Пък аз знам какво казват катаджийте:)))))) Милиционерски работи! Рекетьорски:)))

2

TooN

преди 12 години

А при спиране кой пита: "- И к'во пра'им с'я?" или "- И к'во, ще пишем ли с'я?"

1

Шишо Бакшишо

преди 12 години

Ако няма кой да взима,ще има ли кой да дава?