9

до 8

преди 12 години

Ааа не, моля те, трябва родата да продължат! Че да не останат без мъжко продължение родовете им, както остана родата на Али Ръза!

8

Гей-ка

преди 12 години

Горките пингвинчета, как може да ги разделят, те са открили любовта, кви женски боже мой

7

Анонимен

преди 12 години

Сладури са. А в този момент Ангел от Жълтурино, който понастоящем се намира в панелка под наем в ж.к. Дружба, с още 10 свои съселяни, с жена си и синковеца си, го сърбят ръцете и си вика: "Въй, да бяха тез пингвини тук, в зоопарка ф Софията как аз щях да ги заколям...Ами ако утре на тати момчето ги види и стане гей? Абе май тряя да спра да го целувам на тати момчето, че да не вземе да се изпедерасти, че тогава ще трябва и него да го колям! Айде да свършва Слави и да си лягам, че утре таксито ме чака, как ще ги напраяя тия 40 лева утре... бааамамууу. Много гаден тоз живот бе, ей, а тез пингвини маама им дееееббба какви са охранени...Вместо мойто дете да ранат, тия ранат пингвини ***!!!

6

9.11

преди 12 години

Да вземеш една пръчка, чи бой, чи бой на тез педаляци-пингвини! Ши ми са таковат!

5

Анонимен

преди 12 години

да не живеят в планината Броукбек?

4

От Европа

преди 12 години

Ето още една любопитна новина за закостенелите със средновековно разбиране български мозъци. Сега селските чалгарчета ще наскачат с разнообразни коментари.

3

БУЛГАРНЮЗ

преди 12 години

На моя балкон редовно кацат двойка врабчета гейове, кво да ги правя - дори съм ги снимал с камерата повече от 20 минути видео . . .

2

Martin

преди 12 години

aahahah PEDRO :)

1

Az

преди 12 години

Basi tragediqta, a ....