33

Анонимен

преди 12 години

Може да му търсят короната на монарха:)

32

Анонимен

преди 12 години

ПОДРЕЖДАТ СЕ НЕЩАТАЗАРАДИ ПРОВЕРКИТЕ ,ЗАПОЧНАЛИ НА ФАМИЛИЯТА,КЪЩИТЕ СА ИЗПРАЗНЕНИ,ЗАСТРАХОВАНИ,ИНТЕРНЕТ СПРЯН,КЛИМАТИЦИ ДЕМОНТИРАНИ И ОРГАНИЗИРАНО ЗАПАЛВАНЕ,ЗА ДА СЕ ЛАНСИРА ТАЯ ВЕРСИЯ,КОЯТО СЕГА ЧЕТЕМАМА УБИЙСТВОТО НА ДЕТЕТО ОТ НЕКОНТРОЛИРУЕМИЯТ МУ ВНУК, НЕ Е БИЛО В ПЛАНА НА КИРО ***.....

31

Вълчан войвода

преди 12 години

Сноват!!!!!! Този път глаголът е точен - сновеш насам-натам и накрая - нищо!Дори от любопитство някой да е поглеждал в иманярски "книги", знае, че основно имането се крие извън дома, т.е. ако го напуснеш, някъде да имаш "резервен вариант"

30

:)

преди 12 години

Търсят Партийната книжка от ГЕРБ на Киро *** за да я скъсат :) После ще почистят и сготвят за завръщащите се съпартийци :) Съд, затвор... няма такъв филм ! Само българите плащат данъци и се подчиняват на закона, *** ги пазят с полиция !

29

WHEN THUGZ

преди 12 години

2pac - Hold on be strong rmx + Bg subs (превод) RESPECT KOGATO SE 4YVSTVATE OT4AQNI TOVA E ISTINSKIA LEK!!!!!!

28

Анонимен

преди 12 години

Най-много да намерят заровено "джилязо".

27

Анонимен

преди 12 години

Този *** има акции от БТВ, затова не се учудвайте на медийната защита, която получава. То всички сайтове, вестници и телевизии са нечия частна собственост и писанията са им тенденциозни и манипулативни. Бъдете по-критични към всичко написано и винаги си задавайте въпроса "Кой има интерес?" В последните 20 години всички л.*** изплуваха на повърхността на водата. Ние сме виновни, че ги търпим.

26

ivo

преди 12 години

Mnogo kysno se setiha tiq prosti policai da trsqt kakvoto ida bilo.........

25

Питам

преди 12 години

П Р Е Т Е Н Ц И И Вчера гръмна новината, че Кирил Рашков и фамилия, ще претендират за компенсации относно изгорелите постройки в Катуница. Замисляйки се, човек си задава няколко въпроса, а именно:1.Защо сега?2.Откъде имат тая наглост да претендират?3.Кое ги стимулира? И според мен, изводите са следните:1. Сега, защото изборите минаха.2. Имат наглостта, защото се чувстват НЕДОСЕГАЕМИ. 3. Стимул: - Очакват т.е. искат ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ на парите които дадоха. - Искат дивиденти за подкрепата си към спечелилите на изборите. - Искат ПЪЛНА реабилитация за действията си. Още един въпрос. Биха ли имали наглостта и безочието да претендират, ако не им е обещана закрила.Не няма, според мен. А такава закрила кой би им осигурил.ОТГОВОРА Е ЕДИН: Власт имащите.

24

gotin28

преди 12 години

колко е гладен Цецо и тия от ГЕРБ ... ако можеше, щеше да прибере апартаментите и къщите на Киро ***

23

Анонимен

преди 12 години

- Столипиново е най-голямото *** гето в Европа ( 120 000 )- Пловдив е града с най-много *** в Европа- БГ е държавата с най-много *** в Европа- БГ е държавата с най-много деца, които раждат деца в Европа- БГ е единствената държава, където майки получават детски за деца, които деца също получават детски за децата си- БГ е държавата с най-много изоставени деца в Европа- БГ е държавата с най-много деца с увреждания в Европа- БГ е държавата с най-много "самотни многодетни майки" в Европа- БГ е държавата с най-много "социално слаби" спрямо работещите в Света- БГ е държавата с най-много "пенсионери по болест" спрямо работещите в Света- БГ *** са най-бързо размножаващия се етнос в Света- Българската нация е най-бързо изчезващата нация в светаДа благодарим за това на Яшар ( Т. Живков) и неговите наследници - Доган (Смаил) , Кобурга (Кохари), Седефчо (Първанов), Сидеров ( агент Сотир), ББ ( Бехар), *** Костов и Мартинчо Фъфлека

22

Дрън-дрън

преди 12 години

Дрън-дрън, през това време стартира сериала - Тайната вечеря, тук се решават съдбите на България.Олигархът Златев и негови авери се събират в баровския хотел Романтика. Босът на Лук ОЙЛ е лицето, което ще бъде специален гост на една от т.нар. Тайни вечери, на които се вземат ключови за държавата и управлението решения. Само 7plus7. net вдига завесата пред читателите си.

21

Българин

преди 12 години

Днес.бг, абе престанете да им казвате Цар, Царица, Принц........е.....би бъхливите ***.

20

до: 18

преди 12 години

Много ясно, прочел си го в комунистически или турски сайт!

19

Анонимен

преди 12 години

Какво го коронясвате мазния смрадлив ***.Не ви ли стана ясно че това е смешно.

18

Анонимен

преди 12 години

Класическото "търсят под вола теле", лошото е, че го правят с нашите данъци.

17

:)

преди 12 години

Сега на кои сайт да вярвам в друг прочетох - "Жената наивно призна, че в момента съпругът й членува в ГЕРБ и не е коректно да говори против тази партия." тук - Ааа, за ГЕРБ-а нищо не казвам, те са управляващи, ? Какво всъщност е казала? Всеки сайт май служи на някои?

16

Анонимен

преди 12 години

Най много някой закопан *** да намерят.Още един цар без корона.

15

Селяния

преди 12 години

Разбирам някой селянин да каже "Ровят из двора на Рашкови", но хора, които претендират, че са журналисти не го разбирам.С металотърсач не се рови!

14

Търсят порно-записи

преди 12 години

Бивш приближен на *** Кирил Рашков е изпял на полицията, че Киро *** е шибал снахите си!!! и е записвал на СД секс-подвизите си с тях. Затова се навъртат приближени на *** фамилия около изгорелите къщи, искат да се доберат незабелязано до уличаващите доказателства.