188

НОВ--МОРАЛ

преди 12 години

***,нахален и арогантен---- се нарича ,,ПРОБИВЕН,,

187

Анонимен

преди 12 години

С такива доктори ще стигнем далеч...мамата,,,мамата,,

186

Анонимен

преди 12 години

Всеки би построил 3-стадиона ,ако получи наи-различни активи и облаги за 5....не е ли дьржавата да си извади парите или спортните дружества да имат вьзможност да го направят или да се строи заради това ,че примерно Бьлгария ще е домакин на олимпиада или световно пьрвенство...другото го знаем как става....

185

Анонимен

преди 12 години

ей *** много едностранчиви мнения по тая тема.. не очаквах такова отношение към стоичков, все пак той ни е лицето пред света... никой не го интересува дали може да говори български, или не!

184

Ристе СоичкоФ

преди 12 години

Айнцу цвайцу дрън! Сън тайм люн...фифти фифти

183

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че в 12 ч. на 12.12.12 президентът Плевнелиев трябва да награди Стоичков с орден Златен лъв и значка Златна осморка.

182

Kauza по повод 181

преди 12 години

Хека това да се обясни на Бате Бойко - той сигурно не знае. Иначе това нямаше да е поредната му тъпня!

181

Rumen

преди 12 години

Боже пази България

180

поля

преди 12 години

Доктор хонорис кауза (на латински doctor honoris causa, доктор по заслуги, понякога съкращавано като д-р хон. кауза) или почетен доктор е звание, което се присъжда от висше училище за заслуги към развитието на науката.. и изобщо на културата или като жест на добра воля при посещения на високопоставени политици, навършвания на кръгли юбилеи на изтъкнати общественици и под. Почетната докторска степен се дава без за целта да се минава по обичайния академичен път. Тя има символична стойност.

179

Анонимен

преди 12 години

До 179Вярно е ,поправям се:Народ -овце,дойни,дойни мляко дават,друг го пие...Форумите пълни с ''патриоти'',площадите празни...

178

до 177

преди 12 години

"Пожарникарче-премиер,футболист-доктор,***-цар!Да живее България!"Пропуснал си нещо...Пожарникарче-премиер,футболист-доктор,***-цар, народ - овце!Да живее България!

177

анонимен1912

преди 12 години

До 174Стоичков не е допринесъл със сричка за българската наука. За това, което е направил, нека му присъдят званието в НСА, не в Пловдивския "Университет"/кавичките са от днес/

176

Анонимен

преди 12 години

Пожарникарче-премиер,футболист-доктор,***-цар!Да живее България!

175

Анонимен

преди 12 години

"Нема такава държава", а?!?! Любимата песен на овцете, на които Славчо Учиндолски формира възгледите и ценностната система! Все едно държавата се управлява от извънземни, които мразят България и всичко българско :-)) Овцеее, Овцеее...На Стоичков му е през шнура за безработни форумни "бабаити" като вас...

174

до 172

преди 12 години

Държавата се формира от народа...Когато народа е скапан, тогава и държавата е скапана!!! Те са като скачени съдове, капиш? Кой е виновен, че държавата е скапана - завистливият, мързелив и вечно обвиняващ другите за неудачите си народ!!! Защо в Австрия е добре - защото там живеят хора, а не овчедушни ***!!!

173

Българин от Париж

преди 12 години

В България ако си успял с честен труд, то винаги завистниците ще ти намерят кусур, дори и да си перфектен. Стоичков бил ***, Бербатов мързелив, Лили Иванова алчна бабичка и т.н...А че благодарение на тези трима души в чужбина са чували нещо положително за България, няма значение за вас, нали?!?! Срам ме е, че имам такива злобни, завистливи и първобитни сънародници! Не мразите ***, които във Франция, Германия и Англия са крадливи българи, а мразите успелите...Не ви разбирам, честно!!!

172

намръщен

преди 12 години

Това не е държава, а територия, stoiloff

171

stoiloff

преди 12 години

Не не е злоба! Просто е обида ,за всеки който е проливал пот да се образова, един меко казано неграмотен първичен нищожен *** да получи титла - докторска!СКАПАНА ДЪРЖАВА!

170

Анонимен

преди 12 години

Много злоба, много нещо...Нищо чудно, че България е такъв ***...Стоичков сигурно е виновен и за това, че жена ви спи със съседа :-))

169

до 164

преди 12 години

А ти си символ на първобитна балканска злоба и завист, затова мри в г**на в панелката си и плюй по форумите, това явно е единствената ти радост в живота!