40

Анонимен

преди 12 години

Въпросът не е само колко пари взимаш, но и какво можеш да си купиш с тях. Защото има държави по света където с моята заплата ще живея като царица. Но в България, уви, с тия 600-700 лева можеш само да оцеляваш, но не и да живееш нормално. За това като говориш, че има хора, които живеят с 2 $ на ден, трябва и да видиш какво могат да си купят с тия 2 $.

39

До 34

преди 12 години

И кога ББ ти е общал 1 000 евро заплата?

38

Анонимен

преди 12 години

А един човек обещаваше средноевропейски заплати:) Дянков дали вкара допълнителните 2 млрд от жичката между НАП и Митниците:)

37

Анонимен

преди 12 години

Moita pyk q yveli4iha :p

36

...

преди 12 години

ей само живте къде се вдигат процентите... в обществения сектор,топлофикация,енергото,затраховките...това отдавна е превзето от мутрите на боко... :) другите сектори кучета ги яли... а на тия *** увеличението им е на наш гръб...абе я да спрем да работим за 1 месец всички да ги питам те от къде ще вземат кинти...

35

Анонимен

преди 12 години

Мат'ряла да мълчи! Сега можещи и знаещи са герберите:))) Другите са некадърниците:))

34

Боко-лъжата

преди 12 години

Боко нали обеща заплати от 1000евро,вервайте му още на наглия пожарникар!

33

wiktor

преди 12 години

Който знае и може взима пари. Който е некадърен или го мързи не взима ;)

32

Мето

преди 12 години

До 22: Не ти се получава...Ако беше от карнобашко щеше да знаеш, че там не викат на картофите компири.

31

Рентиер

преди 12 години

Българина е толкова ***, че идея си няма че номиналните доходи не са кретерии за нормален живот... Лесна е сметката да изкарваш пари в САЩ и да ги харчиш тук, но съвсем друго е да ги харчиш там... Или пък да сравнява цените на имотите... Да сравняваш апартамент до НДК с апартамент някъде из Чикаго, където дори на картата не можеш да го намериш... алоо Перник, Люлин вие сте *** глупаците...

30

НФБ

преди 12 години

ние сме финансово стабилни вече 65г с по 50-100евро пенсии и заплати от 200-300евро а във фалирала гърция пенсинерите са с 700евра!Да живеят българските мутри политици дето ни управляват 65г!Гъците може и да са взимали но си поживяха а ние ще си умрем като добичета на работните места!Нашите профсъюзни лидери се пъчат редом с мутрите и защитават техните интереси!справка и Подкрепа и Кнсб!Тренчев е несменяем доживотно като тошо и боко!

29

Анонимен

преди 12 години

Много хора са забравили, че по времето на Жан Виденов и гениалното управление на БСП заплатите в България бяха по 3-4 долара на месец, а в момента са близо 100 пъти по високи!!!

28

до 27

преди 12 години

Аз ти говоря за бюфет,големите хотели са на бюфет.Свободната консумация е по кръчмите и дискотеките,там се изкарват мн добри пари.Не споря!

27

Men

преди 12 години

Лоша новина, но май наистина така стоят нещата... Нямам съчувствие единствено за брокерите на недвижими имоти.От тези, с които съм се срещал, останах с впечатлението, че комисионите, които получават, са адски неоправдани. Освен това нямат никаква добавена стойност на пазара за недвижими имоти. Нещо повече - спред мен единственото, което правят е спекулиране и "бутане" на цените нагоре. Лично мнение на база личен опит! Приятен ден на всички!

26

Анонимен

преди 12 години

16, ниските заплати в хотелиерство и ресторантьортсво са поради причината, че това са бакшиджийски професии! Повечето сервитьори са на минимална работна заплата и това което изкарват реално е от бакшиши! На морето един добър сервитьор може да си докара по 3-4000 лева на месец, но само за летния сезон...

25

Спонсор на МВР

преди 12 години

Изборите минаха, взехме цялата власт и вече не ни дреме колко получавате.

24

Анонимен

преди 12 години

При ГЕРБ е така! От старите кметове само кмет на гЕРБ остави фалирала община/Видин/, със спрени дори ток и вода, а на Лечков му спряха парите от Европа:))) Гледам, че дори герберите във форума сравняват България със страни от третия свят:))) Ми кажете, че водите държавата натам бре:)) Към Третия свят:)))

23

до 15

преди 12 години

Може и с малко пари да се живее, дори и в София, ако имаш къде да живееш безплатно - собствено жилище или пък наема е нисък. Ако имаш семейство е съвсем друга работа.

22

Анонимен

преди 12 години

14 и 15:"Пази боже сляпо да прогледа"

21

609

преди 12 години

ЯЗИ СМЕ ОТ КАРНОБАШКО И ОТ ОФЦИТЕ И КОМПИРИТЕ ДЕТО СЕМЕТО МИ ГО ДАДЕ БАТ БОИКО ПА И ОФЦИТЕ ОН ОНОДИ ТА БЛИЗНИХА ПА ВАДИМЕ И НАД ИЛЯДО ЛЕВИ.