8

ДРОМ

преди 12 години

Цар Киро е невинен! Затвор за *** потрошили дома му!

7

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Та решете най-накрая към коя страна сте! Законната или беззаконната? Или закон само там където ни харесва, а където не ни харесва.... @Искате закона да се спазва но самите вие го нарушавате. Или трябва всеки от вас по отделно да е над закона, според обстоятелството и принципа на виждане от всеки индивид.В крайна сметка като ударим чертата, дори вие не знаете какво точно искате, тогава как да ви разберат останалите?

6

Българан

преди 12 години

Ама нали щяха да бутат имотите на Цар Киро? Ама нали не бил плащал данъци и щяха да завеждат дело? Щяха, щяха ама като минаха изборите "Всичко ще се забрави", помните ли още думите на Бойко или материала вече забрави?АГИТКИТЕ ДА СЕ СТЯГАТ В ТЯХ НИ Е НАДЕЖДАТА!

5

Анонимен

преди 12 години

За да съдиш някой ти трябва съд. В БГ съд няма, ако имаше Рашкови щяха да са в затвора, а момчетата щяха да са живи и здрави. Правосъдие в България няма, особено за ***.

4

Анонимен

преди 12 години

*** Киро, Убиеца Киро, *** Киро...За журналистите може да е цар, но за нормалните хора си е един нещастен комплексиран престъпник натрупал незаконно богатство.

3

BIX

преди 12 години

Oбединението прави силата - помнете!!!!!!!!!!

2

до 1

преди 12 години

марш от тука бе ***

1

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Не е ли нормално всички вандали да си получат заслуженото!? Било то, от едната и от другата страна, справедливо е убийците да влезнат в затвора, но и подпалвачите също.