9

Българин

преди 12 години

8 - защо просто не започнеш да пушиш по-малко, вместо да пълниш гушите на *** престъпници? Това ще е доблре и за здравето ти, че направо не ми се мисли какво пушиш сега !!!

8

до 2

преди 12 години

Прав си,ама ще спра да си купувам от *** когато падне цената им в магазина или когато заплатата ми позволи да си ги купя от там.

7

Българин

преди 12 години

Съвсем скоро в Бразилия полицаи спряха самолет на наркокартел, като му направиха таран с колата си !! А нашите *** са неспособни да хванат дърта ***, пренасяща контрабандни цигари - какво да коментираме повече?

6

Анонимен

преди 12 години

Ми кво сеа...Кат намалят акциза върху цигарите и ше спре всякаква контрабанда...и почти съм убеден, че от данъците от приходи ше влезнат повече пари в държавата отколкото от акциза...*** пък нема да има пари за изборииииии(и други едни работи кат апартаменти, яхти и не знам кви още неща дето ще си ги носят и на оня свят)...се проблеми

5

Българин

преди 12 години

Прочетете още веднъж горната история, ама внимателно. Прави ли ви впечатление, че от тумбата побягнали ***-контрабандисти, прасетата "не успели" да хванат никого, включително дъртата *** и малкото ***? Как не съм им началник !!!! Веднага заповед - на другият ден - 5 километра крос по улиците !!! Който не успеее да вземе разстоянието за половин час, вън от полицията !!!Тия *** така са се охранили на наш гръб, че за нищо не стават !!!

4

Дядо Педофил

преди 12 години

Горкото момиченце! ;)

3

Салахадин

преди 12 години

Че и в плевен има доста *** по на 9-10 год,дето дори умишлено пушат демонстративно,а цигарите са им около кръста за продаване.Полицията го знае това,но обикновенно се занимава да пречи на Найден да стигне до Бохот за д амогат ГЕРБ да спечелят.Или затварят работещи фирми и освобождават работни места.Та така с плевенската полиция.А също с жалби на прокурори че съседа си мие колата в гаража.Тааа за това сме на тоя хал.Примери бол.Иначе само за октомври на приятел 2 акумулатора свиха!!

2

Българин

преди 12 години

...*** са чудесно извинение за Ушев, който ще каже "Ми то малолетно, нищо не можем да му направим, не го знаем чие *** е..." и му прибира цигарките и го пуска.За ***-контрабандисти загубата е малка, Ушо отбова номера, взема си заплатката, че и някое стекче цигарки присвоява - и всичко е точно... на наш гръб, разбира се.Контрабандата е лесна за пресичане - просто СПРЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ОТ *** НЕ САМО ЦИГАРИ, НО И КАКВОТО И ДА Е !!!

1

Адам Смит

преди 12 години

Я митничарите да се позабавляват с него, пък да видим дали ще пренася пак.