34

ssa

преди 12 години

СЕГА НАЛИ РАЗБИРАТЕ ЗАЩО ОТСТРАНИХА ПРАФ. БЪЧВАРОВА. ТЯ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛИ ДА ОТНЕМАТ И ЕДИН ДЕКАР ОТ ЗЕМЯТА НА АКАДЕМИЯТА.

33

Детектифф

преди 12 години

Земеделското министерство ще продава имоти? Чии??????????

32

Георги Петров

преди 12 години

Едни управници продадоха държавните фирми,тези ще продават земята и като свърши и тя май ще започнат да продават народа!

31

Атака

преди 12 години

Ужас!!!!!!!Токова войни за таз земя, а сега ще я дадат на ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!

30

Анонимен

преди 12 години

Точно така, разпродайте българската земя, за да си закърпите бюджета и да има да лапате! Да ви приседне дано, шопари мазни!

29

дедо праз

преди 12 години

Да ви отговоря ,свещенната българска земя ще бъде и е продадена на големи инвеститори от..ИЗРАЕЛ.Тежко и горко на следващите поколения,след като всички сме П......ки

28

гост

преди 12 години

държава, която си продава земята я чака съдбата на Палестина!

27

SDI

преди 12 години

Спомняте ли си че навремето по закон чужденец не можеше да купи българска земя. Но ЕС и другите т.нар. велики държави принудиха нашите мръсни дупедавци да премахнат този текст от закона. Резултатът вече е налице - Турция изкупува поголовно нашите земи и ще продължава да го прави с още по- голяма сила. След време ще сме роби в собствената си държава. Не че сега не робуваме на *** и турци. Проклети да са тези, които разпродават на чужденци нашата земя, за която хората проляха кръвта си!

26

Арендатор

преди 12 години

ше продадат държавните земи на техния спонсор дичевски известен като фирма октопод. после с тези земи пак ше гушкат субсиии от европа и ше делят поравно.циркажии

25

Питам до земеделец

преди 12 години

ААААААААА нашия винпром и плодови сокове го таковаха червените олигарси . И пак питам кой купува земята ?сериозно дайте посоки поне .

24

Анонимен

преди 12 години

Аман от далавери .... просто нямам думи ... лапат като за последно - 3ната коалиция пасти да яде

23

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯ искат да ни изтровят с лоши закони за храните

22

герб

преди 12 години

тази държава винаги се е управлявала от предатели, които са за разстрел.този *** е само пионка,други му дърпат концитеи взимат най-тлъстите комисионни от продажба на свещената българска земя.това е положението след като народа е робски търпелив.

21

Александър

преди 12 години

Купувайте земя, защото нещо спряха да я произвеждат

20

Анонимен

преди 12 години

Не слушайте Боко какви ви ги говориГЛЕДАЙТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИ!!!!!!

19

змеделец

преди 12 години

И като продадат земята сега, догодина какво ще правят? Какъв си управленец се разбира в трудна ситуация-не само да се оплакваш и каквото имаш да профукаш. Не е виновна кризата, а некадърните управленци. Много плодородна земя имаме, а внасяме домати от Македония, уж слабо развита държава. Лобито на вносителите никога няма да разреши да има мощно земеделско производство у нас, за да не им секне бизнеса.

18

Питам

преди 12 години

На кого ще продават на Корея ?

17

ssa

преди 12 години

Найденов има поети ангажименти от доста дълго време да разпродаде земите на институтите към Селскостопанска академия. Обещаел е 20 000 дка земя собственост на Добруджански земеделски институт, а също така и институтите в Пловдив ще останат без експериментални бази. Селскостопанска академия се закрива заедно с Държавния резерв.

16

Георги

преди 12 години

Държавния поземлен фонд е на целият народ,а не само на Министерството на земеделието и храните!!!!!! Как ще го продават само да си покрият огромните заплати?Този *** министър да си подава оставката след такива идеи за управление на повереното му държавно имущество!!!

15

to

преди 12 години

Опааа, тръгнаха разпродажбите ... Коледа наближава, управлението стремително клони към своя край. Кой каквото може ще лапне и ... пак държавата ограбена, народа *** ще гледа с отворена уста ...