242

Цветелина е бременна

преди 12 години

Тройната коалиция е виновна

241

Илия

преди 12 години

Дянков се похвалил на Германците че минималната заплата е 135 евро и те са го гледали втрещени , значи ние правим магистрали за 135 евро заплата на месец , това ли е достойнството на Борисовия кабинет и министрите му , да ни продават като специалисти за 135 евро, на месец а те като ти станат работодатели да ни се подиграват и да ни плащат 135 евро за 8 часа работа , това ли прави Борисов за Българите - не благодаря

240

Томас

преди 12 години

238Точно герб плаща - герб, като управляваща партия дава нареждане да бъде извършено плащане - не плаща баи Иван от долно ***. И казват ясно и точно какво и колко плащат за разлика от предните управляващи - като народа не е бил съгласен що не изрита предните управляващи ?

239

Томас

преди 12 години

Всички поразии на комунистическите *** се плащат от резерва, за който те така нагло говорят, че били оставили - а не споменават колко задължения са оставили тия ***.

238

236

преди 12 години

Изтрий си устата от "бялото" сладко, дет ти го туриха в устето от ГРОБ, бе чоджум.

237

Илия

преди 12 години

А избираме кабинет да работи за народа, а не народ да работи за кабинета, ГЕРБ разделят хората на наши и ваши , несериозно е да казваш че Плащаш , ама откъде ги взимаш за да ги платиш, или народа недоволства , но Бойко си казва те са кучета не ме интересуват , не съм за ГЕРБ и няма да съм , защото Бойко се подиграва с хората които са му дали пълната власт , а той им се подиграва затова че са му я дали !!!

236

Дебел маркуч

преди 12 години

Не плащате вие, а Н И Е, хората в БГ наглец смотан!! А какво сте пили ВИЕ и кой е плащал масрафа ВИ ще стане ясно след като си отидете!! За съжаление, ще продължавате да го правите още малко благодарение на 1,6 млн. български ***, подкрепили ви с болните си мозъци на 23 и 30 октомври!

235

Анонимен

преди 12 години

Алооо комуненцатаболят ли ви дупенцатаако ли да, идете пак при Доган ага!С много здрав поздрав Мустафа ***!

234

0

преди 12 години

Борисов ти не си спрял да оплюваш откакто си дошъл на власт.Но зная едно :светът не започна и не свършва с тебе.И разбери едно преди да дойдеш ти на власт си живеех много добре -имаше работа за средния и малък бизнес а те създаваха работа на стотици хиляди хора-сега тези хора са вече в чужбина ти ги прогони !И за сведение не съм комунист ,а обикновен гражданин.

233

до229

преди 12 години

Всеки кабинет е допринесъл с нещо аз съм сигурен, всеки политик се е облагодетелствал с нещо, но абсолютно всеки кабинет експлоатира народа в България , никой досега дори и мутрата Борисов , не иска да инвестира в хората , защото инвестицията за магистралите ще му донесе комисионна платена от хората , но хората с 135 евро заплата кучета ги яли,всяка свтовна икономика без България инвестира в хората си , а в България това няма да стане още 100 години . а народа тук е *** и незнае как да иска.

232

До 231

преди 12 години

Само ГЕРБ и Бойко Велики!Кво стана бе БСПундьовци, сцепихме ви трътката и на тия избори, ще ви я сцепим и на следващите и на по-следващите, защото крадливата БКП-БСП окраде народа ни, както и турците навремето не са ни крали. Това престъпление народа никога няма да го забрави, с демагогия не се управлява дълго. Сега ще кяфкате до другите избори, и до по-следващите и така до края на света, както пееше вицето ви за Збогом. А сега Бойко Велики великодушно ви разрешава да ревете като магарета по цял ден, но само през деня, вечер си ближете гноясалите пъпки по дупенцата, останали от страстната целунка на Доган Ага и приближените му ***!

231

До 222

преди 12 години

Интересно, че комунистите са като гадни, отвратителни ***, които непрекъснато изпълзяват отнякъде и ти лазят по нервите. За това пък има много ефикасно средство РАЙД убива ги на място! За повече информация прочетете упътването.

230

Илия

преди 12 години

Незнаех че преди Бойко Борисов е нямало нищо в държавата направено и т.н.аз как така съм на 32 години с висше образование и съм си тука и имам къде да живея и работя и всичко съм постигнал сам или с помоща на родителите ми които са комунисти според ГЕРБЕРИТЕ, но невиждам промяната от 2 години , защото пътищата са необходими , но ако нямаш кола не спираш да вървиш мога и пеша , но недоимъка може да се отрази върху здравето на хората не върху асвалта за който сега плащаме данъци.

229

Анонимен

преди 12 години

Който очаква че е възможно да се оправи страната за 1 мадат на окято и да е партия дори ако трябва да внесем такава от чужбина да гласува с минус. Да си остави и адреса ще ида да му направяя безплатна психиатрична консултация1!!

228

Анонимен

преди 12 години

До 220,Дали искаш да кажеш че до преди 2+ години имаше нещо построено на време? Нещо правено от дърважата? А аз и преди 2 и преди 5 години съм живеел по подобен начин. Върша си работата съвестно и ми плащат за това. Заплатата не ми зависи от Боко Смоко или Цвъцко. Но в България се правят много неща в момента, нещата стават и се пускат в употреба. И не ме интересува кой е направил залата в която играе детето ми но ще е грозно да кажа че тоя *** Пожарникар, дори и да е вярно!!!

227

Анонимен

преди 12 години

БСП доказаха едно нещо, че *** винаги ще си остане ***. Съюзиха се с Догановото манафско ДПС и сега по цял ден реват срещу Борисов и ГЕРБ, ама реването им по-скоро е от срам и болка в аналното отверсие, защото Доган когато целува задължително използва и още един специален инструмент и те знаеха това много добре, но се полакомиха за властта и ето ти сега боли ги, ами да другари, това е положението. И да ревете и да не ревете изборите ги изгубихте, Плевнелиев е Президент, край на гоцевщината, край на надеждите на Станишко и Ко да сложат един посредствен другар Калфин да стане президент и да се опитва постоянно да бламира правителството, запомнете добре, че сега сте в 9-та глуха и скоро няма да излезете от там глупави мишоци!

226

17

преди 12 години

Бойко ми като наемаш апартамент , се плаща наем - но отделно се плаща ток, вода,телефон, парно, интернет и кабелна телевизия, така че като вземеш властта редно е да покриваш и допълнителните разходи ...анадън му , а човек като тебе ако има пари би си купил апартамент , но пак има ток,вода,телефон,интернет , кабелна тв.и в държавата е същото.

225

Анонимен

преди 12 години

Скоро БСП ще се раздели на две фракции: БСП-БСП /Български Станишевски ***/ и БСП-БДГМ / Български Догано-Гоцевски ***/ . Двете фракции през деня люто ще се карат, а през нощта с нежни ласки ще се сдобряват в сараите на Доган ага, ще има 1001 нощи здрав комунистическо-анадолски труд. Евала, аферим машалла другари потурковци!

224

НФБ

преди 12 години

искам не приказки а резултати!ако някой е подписал неизгоден проект да се съди!Кой е този решил да слага железни пилони та сега да се заменят с железобетонни? Кой е виновен и има ли осъден министър?Кой проектан е подписал? На съд? Това иска да види народа че виновните се наказват и че няма хора над закона!Иначе след като е редно да са железобетонни то е ясно че ще се преправят но виновника да си плати и да му се отнеме имуществото в полза на държавата!

223

Анонимен

преди 12 години

След като на Ламбовеца не му платиха уговорените 250 000 лв. за участието му в президентските избори, ядосан от прецакването, вчера той разкри контекста на песента от филма НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!!! От текста: НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ означава че са без семейство и ***! НАС НЕ ЩЕ НИ УПЛАШИ СМЪРТА: означава, че са безбожници или вярват в Аллах и не се боят от смъртта! Рефрена НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР пък означавало, че другарите са магистрални *** и са на всеки километър!