72

Анонимен

преди 12 години

Цирковния съд е само за бедни...въобще не нъ занимавайте

71

Д-р Гигълс

преди 12 години

Ако зависеше от мен, този субект отдавна да е на кебапчета и шкембе чорба.

70

123

преди 12 години

Уффф,какво да ви кажа?Чаках говньото ***, ама нейсе!Поне да се беше фраснал в друга G-класа,да не ме е толкова яд.

69

Тони

преди 12 години

В най-бедната и корумпирана страна в Европа, тази новина учудва ли ви? Да сте видяли за последните 15 г. осъдена или наказана мутра? Те даже еволюират и стават бизнесмени, общински съветници, кметове, ...че и премиери. Омагьосан гръг с балкански привкус.

68

Azz

преди 12 години

пиян зад волана - утежняващо вината обстоятелство;вече е бил спиран с алкохол в кръвта - утежняващо вината обстоятелство;двама убити и двама пострадали при инцидента - утежняващо вината обстоятелство...до живот без право на замяна!

67

Анонимен

преди 12 години

Ако комисията докаже ,че експертизата е фалшива.Лекарят който я е издал да не бъде съден,а да бъде пуснат във затвора при доживотните за 6 месеца,и след това да го върнат на работа

66

Фото_Графчето

преди 12 години

Много хора казват, че къде ли не, са виждали тази мутра. Снимайте бе хора, снимайте. И в Господари на ефира да го пратите, и в жълт вестник да го пратите, пак ще има ефект. Заспал народ...за това мутрите вилнеят от 20 години.

65

.

преди 12 години

Да плати и да се парализира и нагоре !

64

Анонимен

преди 12 години

доктора дето е дал медицинското и той на пангара. Не после да ми разправят че всички можели да сгрешат и затова не трябвало да им се търси съдебна отговорност. Ъядени некадърни ***. Трябва да почнат да ги стрелят и тях по улиците...

63

Анонимен

преди 12 години

Виждал съм в София очевидно дрогирани в скъпи коли и си карат и никoй не ги пипа, ... бедняка с голфчето обаче ще го скъсат ако не си е включил фаровете да речем .... Демокрация

62

Смешка ли е това

преди 12 години

Първо Йоско и брат му Пламен от Сливен никой не може да ги усъди те са с видни БСП-ари. И второ за тях това са джобни пари за банички всеки ден и 5-пъти по голяма сума да беше бълха *** ухапала все едно. Отедете в Сливен и питайте хората за тях какви коли имат и в какви имоти живеят даже и домашните им любимци са интересни животни.

61

Анонимен

преди 12 години

Да се закрие държавата и да дойдат немци да управляват! Не искам независимост! Тук остана само леш, да се закрие държавата. Всеки друг ще ни управлява по-добре... Казах!

60

Пеев

преди 12 години

Много пари,ама аз ще върша мръсната работа и после мен ще търсят,а не вас!Иначе *** го боли ... какво пишете по форумите!

59

Анонимен

преди 12 години

Пак се пишат глупости, дори и да бъде осъден семействата на загиналите няма да получат нищо.. защото е имал застраховка ГО, обаче в момента никой нищо не може да вземе по ГО, заради "Тълкувателно Дело 1 от 2010 година", което се бави вече 2 години във ВКС и заради което никой не може да съди застрахователна компания да плати в такъв случай! Имало противоречиви закони и вече 2 години тъпите съдии "мислят" блокирайки всички подобни дела за обезщетения.. това е българската съдебна система!

58

Анонимен

преди 12 години

ако някой го види да ходи, нека да го снеме и да качи клипчето в нета. Тогава да видим кво ще думат корумпираните лекари и съдии.

57

Анонимен

преди 12 години

Искате ли децата ви да живеят в такава кочиня? Искате ли да ги смажат един ден и тях недосегаеми мутри на улицата? *** държавата!

56

Анонимен

преди 12 години

Циркус Булгаристаникус...

55

Анонимен

преди 12 години

И после защо всички бягат от не-държавата? След 5 години ще останат май само *** и мутри тук...

54

Анонимен

преди 12 години

95 километра в час?!?!?!?! Друг път-карал е поне с 120!Нито ще го осъдят нито ще платят милиони кръвнина.В БГ никога нищо няма да се промени!

53

УУУУУУ

преди 12 години

Как ще е парализиран, като преди 10 дни си ходеше съвсем спокойно в Кемпински