111

до 110

преди 12 години

За хърватите нищо лошо не съм казал и съм съгласен!Лично аз приветствам премахването на границите,а не създаването им.Но мнението ти за сърбите,които според мен са един от най-близките до българския народи и по култура,традиции и бит не го споделям!Бил съм много пъти в Сърбия и съм очарован!Типично балканско гостоприемство,каруци по улиците в селата с работливи възрастни хора(както и в България),език който е изключително близък до нашия...!Там не се чувствам в чужбина...Политиците са друга бира!

110

Анонимен

преди 12 години

Надявам се знаете, че всички пари са чисто и просто обещанието на този, който ги взима на заем, че ще ги върне с лихвите на този, от който ги взима. Тези пари ги няма преди някой да обещае, че ще ги върне. Така е с вашите заеми, така е и с гръцките заеми така е с всички заеми и всички пари на света от както няма златен стандарт.Гърция няма да си спази обещанието... тоест няма да върне парите. Какво ще направят банките? Най-много да им пръднат на дедовия.

109

Анонимен

преди 12 години

Стига вече с тезо гръцки драма. К'во се опитват да минат метър. Ама им беше айляк като живяха на чужд гръб. Ама свърши. Сами се прецакаха, прецакаха еврозоната, спасиха ги, сега ще си били ходили. Къде ще ходите бе, алоооу, лифтинг. Кой ще плаща сметката? Само с маслини не става.

108

Анонимен

преди 12 години

ДО 91:НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ ПРИЯТЕЛ........ ХЪРВАТИТЕ СА РАБОТЛИВИ И ДИСЦИПЛИНИРАНИ(ЗА ТЯХ СЪМ СЪГЛАСЕН ЧЕ ТРЯБВА ДА СА В ЕС,НО НЕ И ЗА КЕРЛИВИТЕ СЪРБОЦИ...)

107

Анонимен

преди 12 години

Гръцка хитрост!!!

106

Анонимен

преди 12 години

Номерът е ясен , искат да им опростят целият дълг!!!

105

Анонимен

преди 12 години

И сега, понеже малаките знаят само гръцки, не могат и да се спасят по Европата. Там че си умрат, у Гръция

104

Анонимен

преди 12 години

НОМЕРЪТ Е ЯСЕН ИСКАТ 100% ОПРОЩАВАНИ НА ДЪЛГА!!!

103

Анонимен

преди 12 години

НОМЕРЪТ Е ЯСЕН ,ИСКАТ 100% ОПРОСТЯВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ!!!

102

Анонимен

преди 12 години

До 96Budget deficit ?24.125 billion (10.6% of GDP; 2010 est.)[12]Revenues ?89.750 billion (39.5% of GDP; 2010 est.)[12]Expenses ?114.213 billion (50.2% of GDP; 2010 est.)[12]Около 24 млрд не им достигат на гърците

101

Анонимен

преди 12 години

Дори руснаците пишат, че референдумът е отчаян ход на Папандреу и че никой няма да чака провеждането му. Гърция е пред фалит. Това ще й е трети или четвърти фалит за последните 150 години.

100

Анонимен

преди 12 години

ХИТЪР И КОВАРЕН НОМЕР,ДА ИМ ОПРОСТЯТ % ЗАЕМИТЕ!!!!

99

Анонимен

преди 12 години

99,Дори да им опростят всички заеми, ще трябва яко да разпродават и цялата им икономика ще бъде купена от Запада и Китай, особено монополите. Ще си вземат дълговете с лихвите.

98

Анонимен

преди 12 години

Абе нищо няма да стане бе! Проблема е на кредиторите! Гърците са тарикати, излъгаха банките - кредитори, а сега банките да му мислят. Едно е ясно, като видят че им минава номера, испанците, италианците, португалците ще откажат също да плащат. И ние дисциплинираните ще плащаме за чужди дългове, ще видите.

97

Анонимен

преди 12 години

ХИТЪР И КОВАРЕН НОМЕР,КОЙТО ИМ ГАРАНТИРА 100% ОПРОЩАВАНЕ НА ЗАЕМИТЕ!!!

96

Анонимен

преди 12 години

Даже и да излезе от еврозоната и да се върне към драхмата и откаже да си плаща дълговете пак ще са зле тъй като"Правителството вече няма да може да посрещне плащанията си вътре в страната, понеже разходите продължават да са по-големи от приходите."Колкото и драхми да напечатат те ще са обезценят спрямо останалите валути,заплатите ще паднат,а стоките внос ще поскъпнат,а парички вече никой няма да им даде.Но може би това е по-добре от безкрайно задлъжняване.

95

КНК

преди 12 години

Не е време да се занимаваме с гърците.Трябва да се знае,че ДЪРЖАВАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОТРЕБИТЕЛ И ПЛАТЕЦ навсякъде по света.Като фалира държавата,няма пенсии(както при нас 1996г- 5$ на месец) за 2,5 млн потребители,няма заплати в държавния сектор(15$ на месец през 1996г.),инфлация по 300% на месец.Всичко това сме го изпитали ние и ако фалира Гърция ще го изпитат и те.Недейте да мислите,че всички гърци са надиплили пачките и не им пука какво става.Напротив,България им е пример-от това ги е страх.

94

Анонимен

преди 12 години

Това е хитър и коварен ход на Гърция,или ни опростете 100% дълга или повличаме с нас целия ЕС,ако постигнат това и започнат на чисто приказката им ще продължава до безкрайност,защото БВП им е 200 милиарда евро и са само единадесет милиона гърци,за справка БГ има БВП35 милярда евро ,ако им ги опростят ще си вземат пак големите заплати и пенсии и всички боноси и добавки!!!

93

Марк

преди 12 години

Кратка добавка!От тук нататък гърците ще бъдат найпрезряната пасмина в Европа!Лигльовци!Мислят си, че като са имали в Древна Елада Аристотел и Платон сега всички трябва да ги хрантутят!

92

Анонимен

преди 12 години

И кво като фалира? Започва от 0-0. Връщат си драхмата, печатат си колко им трябва и така. Американците напечатаха трилиони долари без никакво покритие, а никой нищо е им каза.