37

Анонимен

преди 12 години

"Ние вината ги поемаме само с мезета"Спомняте ли си чии бяха тези думи по повод фалитите на банките преди 15 години ?Та и тая сега!Ухилила се е сякаш Гоце ще я награждава с орден, а не е в съда заради кражба на милиони!!!Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, конска муха, журналист, комунист...

36

внимателен

преди 12 години

Предлагам да ми е пуснете да е разкършим тази дъртанянка,в ползо роду.Става ли бе добри хора ,,А.Свят ще и се завие гарантирам.

35

...

преди 12 години

Къде ли се изпокриха дежурните *** в сайта, че не я защитават тая пръдла...То не, че съдът ще я вкара в затвора, ама то 100% от съдиите са или корумпирани или некадърни, както и поне половината от прокурорите!Справка - Кок(а)инов и Велчев!Ама да изпукат всичките - тая овца вмирисана правеше ремонти за по 2000 ЕВРО КВАДРАТНИЯ МЕТЪР!!!После що няма пари за пенсии - бабите да си ги търсят от БСП-то и Масларова!*** не и пука на гадната ***, като и гледам мазната физиономия!Комунистка!

34

Анонимен

преди 12 години

ДОСТАТЪЧНО Е В СЪЗНАНИЕТО МИ ДА ИЗПЪКНАТ СЛЕДНИТЕ ОБРАЗИ:МАСЛАРОВА,ДОГАН,Р.ОВЧ в комлект с ТОПЛОТО ,КОВАЧКИ с П.ДИМИТРОВ,Р.ПЕТКОВ с МИКОВ иииииииииииииииииииииииииииНАПРАВО СЕ ЗАСИЛВА С ГОЛЯМ ХИКС за 2ГАДИ МИ СЕ ОТ ТЕЗИ ***!ПО-СКОРО КЪРЛЕЖИ изсмуквощи БЪЛГАРИЯ от 1044 до 1989 та чак до 2009 ,а на места и до днес!ХОРА ,КЪРЛЕЖА като се напие с кръв и пада-ТЕЗИ СА ПО-КРЪВОЖАДНИ И ОТ КЪРЛЕЖА!

33

asadassa

преди 12 години

Само я вижте тази ***...и като се замисля,че тя е един от българските управници...

32

Pilot

преди 12 години

Нещата са много прости , виждат какви доходи е декларилара през годините и сравняват с палатите ,които е построила !!! Щом има несъответствие в панделата за укриване на доходи ,а тя ако е крала няма как да е друго.

31

Анонимен

преди 12 години

Тая *** заслужава да бъде овъргаляна в катран и перушина и подпалена с/у народното събрание...

30

Анонимен

преди 12 години

Бившата любовница на луканов и още доста *** заемали високи постове в цк на бкп.......Червена крадлива ***!Да и се разрушат "СОЦИАЛНИТЕ" хотели ,вили и да и се изземат крадените пари от чужди банки...Да се изземат незаконно придобитите имущества - предписани на сина и и доведения и син,както и на крадливия и мъж...

29

Анонимен

преди 12 години

Дядо ми е бил партизанин, баща ми - "член на партията." И аз, като бивше пионерче, таях симпатии към "червените". С цялостната си политика обаче, с коалирането с ДПС и "царя" и с надменното и лицемерно поведение на лидерите си, БСП предизвика у мен отвращение. Ще гласувам, не защото съм привлечена от другия кандидат, а защото не искам да допускам повече някой от тях до властта.Моля, не коментирайте роднините ми - честността и работливостта на тези хора са в контраст с "качествата" на Масларова.

28

РЕКЛАМАААА!

преди 12 години

Събирам помощи за ...Масларова ,много е бедна ,....."вервайте"?

27

буби

преди 12 години

Няма да забравя ,коато избраха Станишев за премиер тя как потскачаше и го целуваше в парламента.Защото вече е знаела колко много ще краде,затова в Сливен там е мястото на нея и на много други,ама маи идва видов ден.

26

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Учудващо е, че не я предложиха за кмет... - справка: Борислав Гуцанов...

25

Анонимен

преди 12 години

На тая мадама не трябва да се разрешава кракът й да стъпва извън полагащата й се килия в централен софийски затвор!Тя си е за карцер!От нея лъха на далавера!Ужас!И с такива членове бсп претендира да бъде влиятелен политически субект! Живеем в кошмар, не е истина!NO more бсп! Стига с тия крадци и предатели,стига с тия *** и зверове. Намерете им дългосрочно занимание в удобните, уютни и гостоприемни български затвори!!!

24

Анонимен

преди 12 години

Тая "социалната" КРАДКИНЯ масларовица е ЛИЦЕТО на бсп(бкп)дс...Трябва да лежи в затвора най-малко 20 години...***!

23

наглост неземна!

преди 12 години

Такива са другарите социалисти. На снимката виждате олицетворението на социалната политика на БСП. После мрънкайте, че ГЕРБ ви били виновни, че бабите ви взимат ниски пенсии!

22

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Мазмантия...

21

Мен

преди 12 години

На тази 3 години само заради физономията, която е направила !

20

Анонимен

преди 12 години

Ето едно от лицата на БСП. Искате ли пак крадци като тази да ви взимат парите от данъците които плащате? Ако искате - гласувай за турско-*** партия БСП

19

Анонимен

преди 12 години

Трябва да я използват като рекламно лице на БСП другарите! :)

18

Анонимен

преди 12 години

Гласувай за Калфин - спаси Масларова! Осъди баба си на беднотия!